Gå til innhold

pkStielow

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pkStielow

  1. Hallo

    Jeg heter Per Kristian - 16 år.

    Jeg spiller for det meste RPG's. Er ingen fan av online spilling (med mindre det er MMO) og foretrekker spill med en dyp og spennende historie som man må lese mye for å forstå.

     

    Er absolutt ingen fan av FPS spill, særlig ikke Call of Duty serien eller Battlefield. Syns det er synd at mange av spillerene på min egen alder ikke forstår verdien av story i spill. De konsentrerer seg kun om online delen i et spill, og flere har aldri vært innom singleplayer delen i flere av spillene deres.

     

    Elsker spill som Dragon Age, Mass Effect og Oblivion. Ser veldig frem til Star Wars The Old Republic. Et MMO med dyp story satt i star wars universet, med runft 200 timer med story til alle klassene, kan ikke vente!

     

    Har også alltid likt strageispill. Warcraft 3 var alltid en slager i vennekresten. Det var også Kampen om Midgard 2. Det mest aktuelle til dags dato er starcraft 2 som jeg om en god kompis spiller litt nå og da. Det hender også at jeg drar meg tilbake, og finner frem det orginale starcraft.

     

    Grafikk har svært liten betydning for meg, og jeg har ingen problemer med å spille spill som er omtrent like gamle som meg.

     

    Er en stor fotball fan, og en Manchester United supporter så det tyter ut av øra mine :) Har holdt med United siden jeg spilte Fifa 98 når jeg var rundt 5-6 år. Så Fifa 11 er som regel i bruk nesten daglig.

  2. Ikke alle spill faller like godt i smak, det er jo klart. Men trodde Red Dead var et spill de fleste skulle gjennomføre. Irriterer meg at mange av de som spiller nå til dags verdsetter online i spill som call of duty, over fantastisk historie i feks. Red Dead Redemption og Mass Effect. Det er der gleden i et spill virkelig ligger. Og hvis noen lurer, jeg er ikke en gammeldags mann. Jeg er en gutt på 16 år. Syns det er utrolig skuffende at nesten ingen av mine venner spiller noe annet enn fps's. Håper bare at utviklere fortsetter med å stifte solide historier inn i spillene sine. (beklager eventuelle skrivefeil, bruker mobil)

    • Liker 1
  3. Jeg mener nå at L.A Noir går under sjangeren eventyr.

    Så det og Heavy Rain, er de beste eventyr spillene akkurat etter min mening. Selv om Heavy Rain kanskje ikke hang helt sammen på slutten, avhengig av hvilken valg du gjorde, så er det fortsatt et av mine absoullte favorittspill. L.A Noir er også et helt fantastisk og særegent spill, selv om det også har sine svakheter.

×
×
  • Opprett ny...