Gå til innhold

basle

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av basle

  1. Du kan jo kjøpe 2xHD4850 og kjøre CF, evt. 4870. Men da mener jeg du må disable CF, altså at skjermkortene jobber sammen. Gjør du dette kan du vel kjøre opp til 4 skjermer, men altså uten fordelen du får ved CF.

     

    Angående hovedkort så er det nok lurt å ha 2xPCI-E x16 i hvertfall.

     

    Ok. Takk! :)

     

    Hvor disabler du CF? I Bios eller i driver konfig?

  2. Matten dems er ihvertfall grei nok. 100Mbit er ikke mye når en begynner med flere HD strømmer. De har allerede planer om en oppgradering (http://www.digi.no/php/art.php?id=496009), men det skjer nok ikke over natta.

     

    Hadde nok ikke vært noe problem med 2 PVR om du ikke bruker HD, men de vil vell ha noen generelle regler slik at de slipper mange telefoner ala "men naboen har jo to" åså prøve å forklare at han ikke har HD etc

     

    Det er jo bare Discovery i HD. De to-tre andre HD kanalene er jo ikke noe spennende. Så HD er jo ikke så aktuelt for tiden tenker jeg. Synest generelt Lyse forteller for lite om disse begrensningene på hjemmesidene sine. De sier du kan ha max 4 dekodere pr husstand, men det blir jo også vanskelig hvis du i tillegg skal ha internett. Da er det jo ikke nok båndbredde til det heller hvis man tenker at en HD stream bruker 25-30 mbit?

  3. Jeg har 25/10 Mbit linje fra Lyse. De sier jeg kan ha opptil 4 TV dekodere uten PVR i huset.

     

    Jeg har en TV dekoder med PVR (Opptak) og bestilte en til. Etter jeg fikk beskjed om at den var klar for henting, trakk de den tilbake og fortalte at jeg kunne ikke få den pga stor etterspørsel og at de derfor bare leverte ut en PVR dekoder pr husstand. Rart synes jeg ettersom hun jeg bestilte av sa at det ville gå raskt å få klar en dekoder til pga lav etterspørsel nå i sommer.

     

    Så jeg klaget til dem og nå fikk jeg svar at grunnen til at jeg ikke kan få en PVR opptaker til ligger i tekniske begrensninger. At båndbredden inn er for liten... Her er svaret jeg fikk:

     

    --

    Båndbredden frem til hjemmesentralen er på 100mbps. En HD stream er på ca 25-30 mbps, og en HD/PVR dekoder kan bruke opp til 2 streams om gangen, hvis den står på opptak. Det vil si 60 mbps per HD/PVR dekoder, og 60 x 2 = 120mbps. Dette vil si at to 1960 HD/PVR dekodere kan, uten problem, overstige maks båndbredde mot hjemmesentralen, som vil resultere i hakking på en eller alle kanaler. Dette er grunnen til at det maks kan bestilles 1 PVR/HD dekoder per husstand.

    --

     

    Er det noe som kjenner til dette? Er det virkelig sant dette? Er helt forvirret her...

    Jeg abonnerer ikke på noen HD kanaler bare så det er sagt.

     

    Hjelp!?

  4. Skal kjøre UNI Økonomi og trenger egentlig bare en server som skal kjøre en sql database. Skal vel være rundt 5-6 klienter tilkoplet samtidig. Serveren skal også fungere som en fildeler, max 10-15 GB.

    Må jeg kjøre server os? Eller holder det med xp pro.

    Hvor stor må en slik server være? Kan jeg bygge sammen en maskin på egenhånd eller bør jeg kjøpe en ferdig server?

  5. Den skal støtte Exchange, men jeg snakket med Smartsync.no og de sier at programvaren som er installert i telefonen har en bug. De sa at det ventes en ny versjon fra SonyE. innen kort tid.

    Men hvordan oppdaterer man telefonen? Har prøvd med update softwaren fra SonyE. men den sier bare at oppdatering ikke er tilgjengelig. Og når jeg ser i listen over telefoner som støttes er ikke K850i nevnt!?

     

    Har også samme problem med kameraet. Synest min "gamle" K810i tok bedre bilder...

  6. Hvorfor stemmer ikke prisene i prisguiden med det aktuelle prisene hos leverandør? Sjekket harddisk: Pris hos MPX i følge Hardwarenorge: kr 1690,- 6Y160P0 Maxtor 160GB DiamondMAX Plus9-FDB IDE HD 7200RPM, 9ms, 8MB cache, UDMA133. Skulle kjøpe den men da kostet den kr 1750,- hos MPX. Hvorfor er det differanse her?

×
×
  • Opprett ny...