Gå til innhold

Nechrom

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nechrom

  1. 100,- fra eller til spiller ingen rolle. :)

     

    Bare satt opp budsjettet i og med at jeg hører på musikk stadig vekk og ofte litt klomsete med ledningen, blant annet hekter ledningen fast enkelte ganger. Så vil helst ikke at det skal koste alt for mye. Hehe.

     

    Sett på det du tipset om, og så jeg på det rette på Cdon så virket det veldig interessant. Virket som det samme, bare at det stod en K på slutten av modellnummeret. :)

  2. Budsjett: 300-700,-

    Størrelse: In-ear, aner ikke om det er noen spesielle størrelsesforskjeller der.
    Type: In-ear
    Bruksområdet: Primært musikk. Et pluss om det funker tolerabelt til spill.
    Tillegg: Stort sett death metal, eller extreme metal generelt med noe innslag av ymse andre sjangere.
    Kilde: Mobil
    Tidligere hatt, og vært fornøyd med: Koss Porta Pro og hva enn Sony har inkludert telefonene sine opp igjennom årene.

    Nuh, med malen fulgt slavisk er jeg nå kommet så langt med at jeg kan skrive videre mer fritt.

    Er som nevnt på utkikk etter nytt headsett da Koss er ganske sprengt og det som var med min nåværende mobil ikke er bra nok. Ganske åpenbart liker jeg høyt volum når musikken skal nytes, pluss mest mulig bass, tross i sjangeren jeg lytter mest til.

    Noe av det jeg er spesielt ute etter er bass, og det Koss Porta Pro ga er tilfredsstillende nok. Samme gjelder forøvrig Sony headsett som ble levert med mobilene deres opp igjennom tiden.

    Med bildet ( https://www.dropbox.com/s/bixluyzyw9jcqzz/Screenshot_2014-12-25-00-04-07.png?dl=0 ) ligger det equalizer innstillingene jeg brukte med Koss Porta Pro, eller ganske lik. Håper det gir en pekepinn på hvordan jeg liker at lyden er.

     

  3. Aner jeg en omtale som baserer seg mer på nostalgi enn nødvendig? Får ikke meg til å tro at Halo Master Chief Edition bare har en feil, og heller ikke at det er beste i sin sjanger.

     

    Dette er forøvrig problemet med anmeldelser av alle slag. Altfor subjektivt og for lite objektivt, uansett om det er musikk, film, spill eller bøker, uansett hvor enig eller uenig jeg er. Burde vel snart komme en standard for anmeldelser slik at de blir mest mulig objektive enn subjektive. :)

     

    Min reaksjon kommer i stor grad av hvor kjedelig jeg har opplevd Halo som samtidig som at jeg irriterer meg veldig av hvor lite objektive anmeldelser er, men er vel ikke mest å gjøre med den saken. :)

  4. På tide. Folk må lære seg at man skal ikke være noen drittsekk. Desverre er det noen folk som ikke klarer å få dette inn i peanøtt hjernene sine, og da må det noe til som "straffer" dem.

     

    Hvis dette hadde vært mulig i flere MMORPG spill... Var en gang i et kinship i LOTRO med en haug voksne menn som oppførte seg som drittsekker og drev å mobba og trakkaserte.

     

    Dessverre, og det ødelegget moroa for andre. Hadde sikkert spilt mye mer online hadde jeg kunne vært trygg på å gjøre noen menneskelige feil innimellom uten å få huden full som følge av det. Det i tillegg til konstant skrik og banning uten videre grunn.

     

    Godt å se det blir utført tiltak mot uhørt oppførsel. Får satse på at andre spillselskaper gir lignende muligheter uten at det blir så innigampen tungvint.

×
×
  • Opprett ny...