Gå til innhold

Opticore

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Opticore

  1. Du må virkelig ha stått opp på feil side av senga når du skulle prøve dette tastaturet ellers så er det rett og slett ikke ett tastatur for deg.

     

    Jeg har hatt dette tastaturet i snart 1 år nå og er like fornøyd som når jeg kjøpte det. Dette er ett strålende tastatur for de som vil ha ett tastatur med lavprofil knapper alla laptop's. Noe som var veldig viktig for meg siden jeg gikk fra å ha brukt laptop i 10 år til en ordentlig stasjonær og liker ikke spesiellt godt å skrive på vanlig tastatur lengre pga lang laptop bruk. Selve tastaturet er behagelig å skrive på og game med og har myke taster som også gir god feedback når man trykker på dem. Det har ikke en overdøvende "klikke lyd" som andre mekaniske kan ha. Den "gule stripa" du skriver om er kun plast som skal beskytte kanten på tastaturet som skal fjernes ved unboxing. Tastaturet er også enkelt å gjøre rent i tillegg.

     

    Anbefaler dette tastaturet virkelig for de som leter etter ett godt tastatur med flate knapper alla laptop. Og for de som ikke vil ha med numpad så finnes Cooler Master SK630, Samme flotte design som SK650 bare uten numpad

  2.  

    Det er ikke konkurranse. Konkurranse vil være at spillet lanseres på Epic Game Store og Steam samtidig.

    Det er objektivt sett feil. Mener du Sony og Microsoft ikke konkurrerer med hverandre fordi de har eksklusive spill?

    Men det er forskjeld på type konkurranse. F.eks. En sund konkurranse ville vært om spillet ble sluppet på både steam og EGS samtidig, og butikkene hadde måtte konkurert i mellom seg om hvem som kunne tilby det beste produktet til sluttbruker basert på pris, tilleggstjenester osv. Usund konkurranse ville vært hvor en part skaffer seg monopol på en vare og selger den til samme pris men med dårligre villkår til sluttbrukeren.

    Det EGS driver med ikke en sund form for kunkurranse ut i fra en sluttbrukers perspektiv. De rett og slett tvinger sluttbrukeren over på deres egen plattform mot at de kjøper seg monopol på en gitt vare over en viss tidsperiode og tilbyr denne varen til samme pris som den ellers ville kostet på andre plattformer. og ikke nok med det så tilbyr de en dårligre brukeropplevelse til kunden i form av spill platformen de bruker som mangler utrolige mye funktionaliteter i forhold til feks Steam.

    Det med at utgiver (ikke utvikler; viktig å skille mellom disse) får en større del av salgs kaka veier ikke opp mot at vi sluttbrukere får ett dårligre produkt

  3. BOTW var ett bra spill, men under overflaten så har det endel mangler. Syntes storyen var så der, litt tynn. skulle gjerne sett ordentlige templer og en mer linjær historie kom tilbake. Savner ordentlig item progression. Ble alt for dumt med bruk og kast mentaliteten på våpen og shields. Var aldri spenned å finne nytt utstyr når det ble ødelagt 2 sekunder senere. Ble alt for repetativt med alle shrines. de 10 første var gøy så ble det ikke så spennede lengre. Twilight Princess og Wind Waker er fortsatt de beste spillene i mine øyne

    • Liker 1
  4.  

    Kommer til å bli tidenes fiasko. Alt for ambisiøst. For stort. Kjem til å bli ein lagg fest uten like. Dårlig optimalisert.

    Er jo allerede en lagg fest uten like.

    Er ikke så rart at spille ikke er fult optimalisert enda, for det er jo fortsatt i alpha og alt av teknologien er fortsatt ikke på plass. Så derfor må man optimalisere spillet selv igjennom ingame instillinger og i windows. Samt ha rett hardware. Det aller viktigste er å ha SC på en SSD og ha en samlet RAM+Pagefile på 32GB.

    Bare google Star citizen optimization så finner man raskt noen guides.

     

    Når jeg hadde gjort disse små grepene kjører SC som en klokke. Har hatt noen helt supre 5-6 timer sessions uten noen lag eller DC med veldig stabil FPS

  5. Salget av Wii U kommer til å ta av med en gang ett nytt super mario og zelda spill er tilgjengelig. Iallefall de spillene jeg venter på skal komme før jeg kommer til å kjøpe meg WiiU. Uansett så er dette next gen. konsoll så den kommer til å ligge veldig konuransedyktig til med tanke på pris med en gang microsoft og sony kommer med dem sine next gen. konsoller. Ps3 kosta jo 6k når den kom ut, så 3k for en helt ny konsoll som kommer til å være på markedet en god del år framover er ikke rare greiene å betale.

  6. Er tiden hvor du spiller som Kerrigan lagt til før (og/eller under) Wings of Liberty? Regner med noe annet blir litt vanskelig..

     

    Handlingen vil bli satt rett etter eller en kort stund etter slutten på Wings of Liberty. Dette blir bekreftet så å si her http://www.gametrailers.com/video/debut-teaser-starcraft-ii/714345.

     

    Klarer så å si ikke å vente lengre. selv om det kommer ut tidlig i 2012 :( Skal lett punge ut rundt 700 spenn for collectors sånn som jeg gjorde med Wings of Liberty!

     

    Zerg unity!

×
×
  • Opprett ny...