Gå til innhold

Joels

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Joels

  1. Helvete heller! Og hvor mange år tar det da før 8K kommer, og 16K og 32K osv osv...
    Jeg tipper 8K drøyer i minst 10 år på grunn av diminishing returns. Kanskje 20 eller mer.Men oppfriskningsrate og fargedybde tror jeg blir viktigere. Om 5 år er kanskje 12 bit/farge 4 subpiksler per piksel og 120 Hz det store og heite.

     

    Håper det. Med mindre størrelsene på TVene vokser mye mer ser jeg liten grunn til å gå videre fra 4K, knapt nok grunn til å gå TIL 4K. Som Tommelom sier håper jeg mer på oppdateringsfrekvens og bildekvalitet, tink som ikke krever at resten av teknologien i stua må byttes ut. Med HD-TVene ble alle SD-medier ubrukelige, med mindre man liker å telle piksler. Med 4K er jeg redd det samme skal skje, og at spillkonsoller og blu-ray-spillere kommer til kort i forhold til den høye oppløsningen, og må byttes ut. Stress. Dyrt. Unødvendig.

     

    • Liker 1
  2. Netflix er herlig lagt opp. Brukervennlig, enkelt og innholdet er ikke så dårlig som folk skal ha det til, synes jeg. Nei, de har kanskje ikke alle de nyeste og største filmene (filmer som jeg ofte allerede har sett), men jeg har funnet mye gull som er nytt for meg.

     

    Med serier som House of Cards og Hemlock Grove ser det også ut til at Netflix med tiden kan begynne å konkurrere med HBO på kvalitetsinnhold, for det der er to veldig gode, eksklusive Netflix-serier.

     

    • Liker 1
  3. Helvete heller! Og hvor mange år tar det da før 8K kommer, og 16K og 32K osv osv... Tipper sprangene kommer hyppigere og hyppigere, noe som verken er forbrukervennlig eller miljøvennlig. Når blir vi fornøyde? Uff, nei. ro ned, og la en teknologi får holde noen år før den på død og liv skal oppgraderes (ok, å har HD vært en stund, men dere tar poenget. Ting skjer for fort, se bare mobilindustrien)

     

    Og nei, jeg er ikke 60 år, men 22.

  4. Du skal se det blir ikke så ille, men jeg er forsåvidt enig med deg i at jeg savnet noe... nytt. En touchflate og deling av video cutter det liksom ikke helt, men. Slik vi spiller funker i dag, hvorfor skulle det ikke funke i morgen.

     

    Det jeg frykter mest er at titlene fremigjenom skal bli generiske grafikkdemonstrasjoner som ikke tilfører noe annet nytt enn nettopp bedre grafikk. DET, trenger vi ikke. Leste et interessant tankeeksperiment som handlet om akkurat det:

     

    http://spillfeber.no/feature/hva-om-sony-annonserer-ps2/

  5. Haha. Det er jo bare en x86 PC med fjernstyrte håndtak :D

     

    Nei, det er en PlayStation! Det betyr null bekymringer for om "PC"-en er god nok. Null kluss med installering, graphic settings, inkompatible drivere, plugins, faenskap og annet piss. Konsoller er brukervennlige. PCer er utviklervennlige.

     

    Dedikerte spillkonsoller er og blir mer "strømlinjeformede" enn PC-er. Så får grafikk være grafikk. For meg er den lille (ja, lille!) forskjellen mellom PC og konsoll dørgende irrelevant.

     

    Hmm... synes jeg høres litt sint ut her :p

  6. "En ting som kanskje kan virke overraskende, er at denne oppførselen ikke er programmert spesielt. Handlingene er improviserte, og dronene lærer etter hvert."Er ikke det de sier i videoen? Oppførselen er programmert, men eksakt hvordan den utføres er ikke helt deterministisk. Dere får det til å høres ut som robotene spontant bestemte seg for å kaste ball.

     

    Synes ikke du spikker nok flis. Spikk mer flis, please.

    Forøvrig uenig i overskriften. Synes jeg kaster ball vel så bra som dette, om ikke bedre.

  7. Å stanse fildeling og kopiering vil være like enkelt som å plugge vulkanen Vesuv under utbrudd, eller stanse et jordskjelv.Det vil være umulig, vi har jo alltid kopiert, helt fra den første båndopptakeren kom har vi kopiert.

     

    True... men det samme argumentet kan du bruke om tyveri, voldtekt, råkjøring, forurensing, ekstremistiske miljøer osv... Man får nok aldri bukt med det, men man kan ikke akseptere det av den grunn.

  8. Jeg syns også det er veldig rart at fildeling ikke har gått ned i Europa tross alle de nye tjenestene som har kommet i USA.
    Les hva du skriver en gang til. :-)Hva hjelper det oss i Europa at USA har bra tilbud til sine abonenter? Jeg synes overhodet ikke det er rart. Det finnes ikke gode tilbud eller god tilgjengelighet på noe i Europa når det kommer til streaming-tjenester.

     

    Tror det er en syrlig kommentar til mediedistribusjon i Europa. Det må komme på plass en tjeneste som tilbyr enkel streaming av film og serier også i Europa. Nytter ikke at det bare er i USA.

×
×
  • Opprett ny...