Gå til innhold

Andreassen96

Medlemmer
  • Innlegg

    282
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Andreassen96

  1. Skulle sjekke temperaturen på stasjonær pcn til en kompis, men CPU-temperaturen står bare på 0 grader, og jeg har prøvd mange forskjellige programmer, som speedfan, coretemp, Hwmonitor. Jeg får opp temperaturen i BIOS, men jeg skulle ha sjekket temperaturen under spilling. Er det noen som vet om det er noe jeg kan gjøre får å få det til å funke ? tenkte jeg skulle prøve å oppdatere BIOS.

     

    Det er en Amd athlon x4 965 som er montert i pcen.

  2. Det har seg slik at vi holder på å pusse opp en 1973 mod 142, og så er vi på utkikk etter blå bakseter og "dørtrekkene" bake, også blå ; setene var hele, men de var så bleket av sola opp gjennom årene, og framme har vi fått tak i helt nye originale setetrekk, så hvis noen har eller vet om noen som har, ta kontakt !

  3. Nytter ikke å skifte til widescreen i san andreas ... Men høyeste oppløsning på skrivebordet er 1366 x 768, men den får jeg ikke opp i noen av spillene. det høyeste i spillene er 1024 x 768. Når jeg stiller inn skrivebordet på 1024x768, blir bildet som i spillene : svarte striper på sidene. Så hvordan kan jeg få full oppløsning inne i spillene ?

  4. Hvordan reciever bruker du?

    En pioneer VSX-421, men den skal ikke være problemet, siden det ikke funker rett i tvn heller...

    Skjermkortet skulle vel vært under listen for avspillingsenheter (WIN7) for at det skulle fungere ?

    Ja, finner du ikke Nvidia hdmi Output der?

    Da ville jeg prøvd med en ny driver installering, der du er sikker på at lyd driverne er med.

    Det er ikke noe Nvidia Hdmi output nei, driveren er lastet ned fra nvidia's nettside, og oppdaterer seg selv med jevne mellomrom.

    Fant ut at for at du skal kunne sende lyd gjennom HDMI med et 9600gt så må du koble en kabel fra S/PDIF utgangen på lydkortet til skjermkortet. Kabel skal ha fulgt med kortet.

     

    Lydinngang

    asus%20GeForce%209600%20gt%2005.jpg

     

    Etter at kabelen er på plass tror jeg du også må endre lyden til HDMI i bios.

    Jeg fikk kortet fra en venn, og verken jeg eller han har sett noe til den kabelen... Men skal sjekke i bios om det er noe der.
  5. hei! Jeg har et gainward 9600 Gt Gpu i pcn, som er hdmi på. inne i Nvidia kontrollpanelet står det en liste over alle kontaktene, (DVI1, DVI2, Displayport, HDMI) men bak dem står det bare "No audio capable display available." Jeg har jo da HDMI-en fra pcn, gjennom en hjemmekino-reciever, og så til tvn, så da skulle det jo vært "lyd-kapabelt." Det funker ikke hvis jeg tar kabelen fra pcn og rett i tvn heller. Skjermkortet skulle vel vært under listen for avspillingsenheter (WIN7) for at det skulle fungere ?

     

    Er det noen som vet hva jeg kan gjøre for å få lyden til å fungere gjennom hdmi-en på skjermkortet ?

  6. Jeg har lånt meg en 70 hk evinrude påhengsmotor, og det eneste problemet er at den ikke lader, så etter en stund kommer det til å bli fritt for strøm, og jeg kan jo ikke høre på radio eller ha på lys. Er det noen som vet om noe jeg kan sjekke ? motoren trenger ikke strøm for å gå, for jeg prøvde å slå av hovedstrømmen når den var igang.

  7. Å, det glemte jeg å si, at jeg har prøvd med en annen forsterker også. jeg skal prøve å ta signalkabelen fram fra dashbordet, og dra ut radioen, for å se om signalkabelen kan ligge ved noen andre kabler baki der, samt prøve med en annen spiller. videre bakover er det ingenting jeg kan tenke meg til at signalkabelen kan ta opp støy fra.

  8. har bare 1 utgang på spilleren, men 2 y-adaptere så jeg får koblet til alle kanalene bake på forsterkeren. jordingen på forsterkeren er bra, slipt godt ned og brukt kabelsko. har ikke gjort noe med jording til motor elr fra batteri til chassis. cossiemk1 : jeg trekker ikke kabler til front høyttalerne fra forsterkeren før jeg vet at dynamostøyen blir borte. spilleren er av merket boss, kjøpt på tilbud for 200 kr. ord. pris tror jeg var 1000 kr. jeg har prøvd å ta bort y adapterne på signalkabelen, uten hell. men igjen, hvor bra vil et støyfilter funke?

  9. hei, jeg holder på og ordner anlegg i en jetta. det er en 12" sub baki, og en 4 kanals forsterker. problemet er at når motoren går, blir det en fæl uling som følger turtallet, i høyttalerne i hattehylla som jeg skulle prøve å koble til forsterkeren. delefilteret slipper tydeligvis ikke gjennom lydene, for jeg hører ikke noe i suben. signalkabelen går på høyre side og strøm fra batteriet på venstre. jeg har også ordnet med skikkelig strøm og jord til spilleren. det ble ikke noen forskjell. forsterkeren har jeg jordet i beltefestet under baksetet, så den skal være bra.

     

    Er det noen som har noen tips til hva jeg kan gjøre? hvor bra vil dere tro det funker med et støyfilter? spør hvis det er noe jeg ikke har skrevet. takker for all hjelp.

  10. hei, er det noen som vet om det er mulig å få lastet ned norsk språkpakke til htc wildfire? Har prøvd å gå inn på språkinstillingene, der er det bare engelsk, fransk, spansk, tysk elns, men ikke norsk. jeg har prøvd å søkt på android market, men der finner jeg bare språkpakker til forskjellige tastaturer, men jeg vil jo ha alt på telefonen på norsk, menyene og alt det der... er det noen som har noen ideer ?

×
×
  • Opprett ny...