Gå til innhold

Scott1

Medlemmer
  • Innlegg

    117
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Scott1

  1. Noen som vet poenggrenser som tidligere er brukt i Praktisk økonomi og Virksomhetsstyring?

    I hvertfall ca grenser?

    Tror jeg vil ligge mellom 45-55 av 100 poeng, hva kan man da forvente?

     

    Kommer jo litt an på hvordan nivået er, men vil tro du ligger rundt D.

  2. Har foretatt et par kvalitative undersøkelser i bacheloroppgaven, men har ikke meldt fra til personvernombudet. Noen som har stålkontroll på reglementet? Hvordan skal jeg føre undersøkelsene i oppgaven? Som respondent 1 og 2, eller er det greit at jeg bruker navn?

     

    Forsto det som at personvernombudet bare var aktuelt for de med kvantitative undersøkelser, men mulig jeg har bomma.

  3. Det står ingenting om det på eksamen, så jeg vet jaggu ikke. Har du hatt dette faget eller holder du også på med det nå?

     

    Jeg skal forbedre karakter. Jobber med arbeidskrav og gamle eksamensoppgaver. Er også mange bra oppgaver i oppgavesamlingen.

  4. Stresser litt med finansregnskap og regnskapsanalyse! Hvilken karakter kan det tenkes at man ligger på dersom man kan bokføringen og eiendomsmeglerregnskapet? Har jobbet svært lite med dette faget ettersom det er andre fag jeg ønsker god karakter i.

     

    Hadde vært fint hvis noen som vet hva som trengs for å slippe å ta opp igjen dette faget.

     

    Er det ikke sånn at du må bestå på 3 deler? Eller var det bare i BØK 1 og 2?

     

    Du har uansett en liten uke å jobbe med stoffet, så går nok bra om du ser gjennom gamle eksamensoppg og jobber med arbeidskrav fra forrige runde med kurset.

  5. Nå har jeg fått conditional offers fra alle av skolene jeg valgte. Og hvis jeg ikke tar feil så kan man bare velge 2.

     

    Jeg sliter egentlig med hvilken skole jeg bør velge. Jeg skal studere Business Administration. Er det noen som har litt tips eller kan si noe om skolene:

     

    Her er mine valg:

    Aston University

    University of Exeter

    University of Manchester

    Lancaster University

    Durham University

     

    Hva bør jeg tenke på når jeg skal velge ut to skoler?

     

    1) Durham

    2) Exeter/Manchester/Lancaster

    5) Aston

     

    Beliggenhet, pris og target schools. Vil du jobbe i inn- eller utland?

  6. Kommer helt an på hvordan studiet er lagt opp, men mengdemessig tror jeg det hadde vært realistisk å fullført en bachelorgrad på 1/1.5 år. Dog av praktiske årsaker, som flere sier, vil det nok bli vanskelig. Hvis jeg hadde vært deg hadde jeg bare kjørt på, og vært innstilt på at hvertfall 1/4 semester (la oss si du tar det på 2 år) kommer til å være et helvete.

  7. Noen som tar Strategisk Økonomistyring på nettstudier? Har gått glipp av en del forelesninger i vår, og skulle gjerne hatt litt mer info om casene (Autovision og Swedish Timber). Regner med at de som studerer online får det lagt ut på itsl - foreleseren min har ikke lagt ut noen ting..

  8. Lånekassen omgjør 70% av (ca) 59.000 kr til stipend. Resterende opp til (ca) 116.000 kr blir lån. De har tilleggsstipend til x antall skoler på (ca) 60.000 kr.

     

    @luser32:

    Hvilke skoler bør jeg sikte meg inn mot, som gjerne ikke krever GMAT? Tror det blir nok å fullføre bachelorgraden til våren. Durham? Bath? Lancaster? Manchester? Er åpen for hele Europa, selv om det kanskje ikke virker sånn.

  9. Relevanse i eventuell jobb er et krav. Selv om jeg ønsker å jobben innen analyse, er jeg villig til å jobbe i DNB/Danske Bank/etc i 1 år før jeg tar fatt på videre studier.

     

    Jeg har kommet inn på:

    • MSc Business Finance, Queen Mary, University of London
    • MSc Finance, Oxford Brookes University
    • MSc Financial Markets, University of Kent
    • MSc Investment and Finance, University of Middlesex

    Per nå er det nok bare Queen Mary og University of Kent som er aktuelle, men jeg vet likevel ikke hvor bra skolene er. Queen Mary er på tilleggsstipendlista til Lånekassen, og ut i fra info jeg har fått fra skolen ser den bra ut. I tillegg til at flere postgraduate studenter jobber i blant annet Goldman Sachs og JP Morgan.

     

    Jeg venter dog på svar fra flere skoler.

     

    Hovedproblemet er nok at jeg ikke veit hvor trangt nåløyet er. Jeg har lyst til å jobbe i utlandet etter studiene. I London er det mange (bra) skoler, og det er rimelig å anta at de beste bedriftene tar de beste studentene fra LSE og Cass. Derfor er jeg usikker om jeg med en master fra en "middelmådig" skole vil ende opp i samme bedrift og med nogenlunde samme stilling som jeg ville hatt hvis jeg går rett ut i jobb etter bacheloren?

  10. Fullfører til våren BSc i økad på BI. Har et ok snitt, men har foreløpig ikke tatt GMAT eller IELTS.

     

    Har søkt på flere skoler i UK og fått conditional offers fra alle. Greia er at jeg er usikker på om det kommer til å være "verdt" det?

     

    Er det bedre å jobbe 1 år der jeg tar opp fag samt tar GMATen, for så å prøve meg på Cass/LSE/LBS - eller er det best å ta MSc Finance på et "middelmådig" universitet til høsten?

     

    Tanker?

×
×
  • Opprett ny...