Gå til innhold

MedaDwor

Medlemmer
  • Innlegg

    133
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MedaDwor

  1. Har du sjekket om det er oppdateringer som står i kø, ikke bare windows, men andre program?

    Har du viftehastigheter stående på automatiske innstillinger?(endre til manuell i nvidia control panel og sett de på 70%, se hva som skjer)

     

    Sjekk om viftene dine går i riktig retning. Noen ganger kan det være mulig å koble til kontakter i feil retning.

     

    Hvor stor er din psu? kan være den som blir varm og da bør du bytte til større, da psu(strømforsyningen) sjelden kjøles av annet enn standardvifte.

  2. Forsøk å finne alle automatiske skanninger i maskinen, feks: antivirus som skanner under tiden du spiller(slå av automatisk oppdatering) slå av automatisk viftejustering. Sjekk bios om maskinen går på så kalte strømsparingsinstillinger. Sjekk at alle dine prosessorer er aktivert i spillene, eller sjekk om det er bedre om de benytter seg av en eller to.

  3.  

    Arrene er nesten borte, noen røde prikker, ellers ser hun ut som hvem som helst. Ingenting ser unormalt ut.

     

    det er det jeg tenker mest på. komplikasjoner etter opperasjonen. smerter i 3 måneder av gangen takler jeg. vet du hvor mye operasjonen for henne kostet? eller om hun fikk den dekket. har tatt reaserch å har lest att det er enkelte som faktisk har fått den gratis. hvorfor aner jeg ikke =P

     

    Jeg tok en telefon og spurte, hun hadde en ulykke som 11åring, nerveproblemer gjorde at hennes legger sluttet å vokse. Som 17 åring startet de å strekke leggene til dit de skulle vært om hun hadde vokst normalt. Hun hadde ras 2 ganger, noe med at de ikke ble rette, men skjeve og måtte gjøres om.

    Hun sier at alt gikk fint, men hun mener hun har ca 40 bittesmå blå hullmerker i huden fortsatt.(ikke noe vi andre ser, selv om hun bruker shorts).

    Hun fikk barn 4 år etter operasjonen og det gikk fint med beina, hun har ikke trent ekstra eller benyttet seg av noen medisiner for å sterke beina. Hun kan løpe og gjøre alt vi andre gjør uten smerter eller slikt, men pga nerveproblemene fra ulykken, kan hun ikke styrketrene.

    Alt ble dekket av staten, men det kan være fordi hun var så ung.

  4.  

    Har ikke gjort dette selv, men kjenner en jente som gjorde det for ca 8 år siden.

     

    Hun er 11cm lengre nå og veldig fornøyd. Var 1.49 og er nå 1.60.

     

    Det tok nesten to år å bli 11cm høyere, da hun var uheldig og de to første forsøkene raste sammen og hun måtte fjerne mye av det nye beinmaterialet for så å begynne pånytt.

     

    De har sikkert blitt bedre på dette nå, men husk at det kommer til å bli smerter og kanskje noen skuffelser.

     

    Lykke til!

    off 2 år er mye. selvom jeg bare har tenkt til å ta leggene som tar 6 måneder.skulle jeg tatt lårene å armene ville det tatt 1,5 år kanskje uten pauser.

    er leggene/lårene hennes tynne med tanke på att de har blitt strekt? hva med arrene de har kanskje blitt borte nå ?

    vet man kan trene opp etter operasjonen for å få sterkere å tykkere beinbygning eller noe sånt.=P

     

    Arrene er nesten borte, noen røde prikker, ellers ser hun ut som hvem som helst. Ingenting ser unormalt ut.

  5. Har ikke gjort dette selv, men kjenner en jente som gjorde det for ca 8 år siden.

     

    Hun er 11cm lengre nå og veldig fornøyd. Var 1.49 og er nå 1.60.

     

    Det tok nesten to år å bli 11cm høyere, da hun var uheldig og de to første forsøkene raste sammen og hun måtte fjerne mye av det nye beinmaterialet for så å begynne pånytt.

     

    De har sikkert blitt bedre på dette nå, men husk at det kommer til å bli smerter og kanskje noen skuffelser.

     

    Lykke til!

  6. Det aller beste er jo å sitte 5 kompiser på vent/ts/skype og spille mot andre lag.

     

    Steam setter opp server og "matcher" motstandere på ca ditt nivå.

     

    Alt med server, warmup, penger og slikt styres av Steam, enkelt og kjapt(da det virker).

     

    Å kunne bli med i kamp med randoms uten å måtte spille public er også bra, men kan være irriterende å bli sparket ut av laget, dersom du ikke gjør hva de vil(eller de vil sparke deg for å ha det moro)

     

    Så at noen syntes grafikken var litt sjenerende, teste å stille inn spillet på TV istedet for monitor(selv om du har monitor), dette vil gjøre grafikken litt mindre kornete og du vil lettere se forskjell på med og motspillere .

  7. Jeg vet ikke hva "utseinede" er, men sa fra til min barnehage om en ansatt som var uforsiktig og ikke brydde seg om barnas vel i min barnehage, dette ble tatt opp internt og den ansatte ble satt til kjøkkentjeneste og kursing. Dette førte til at denne ansatte ble god venn med mitt barn og at alt bedret seg.

     

    Jeg mener du bør få sagt ditt uten at ansatt er med i møte og at barnehageledelsen skal fatte vedtak i første omgang, du bør få møtereferat fra foreldrerepresentant. Dersom dette ikke gir et resultat du er fornøyd med, kan du sjekke om det er mulig å bytte barnehage.

  8. Kjøpte en Opel Kadett 1964modell for 500, hadde ikke lappen, så brukte den på bussgater og sykkelveier( i Östersund sverige) Bytta den mot en skinnjakke etter ca et år.

    Etter det tok jeg lappen, kjøpte 4 nye gislaved vinterdekk og fikk med en volvo 145 1969modell på kjøpet.

     

    I Norge var den første bilen en Peugeot 405 diesel, kjørte den 240000 uten å bytte bremser.

     

    Ønsker meg en 1985 bmw 528 eller en god honda crx, grombiler, kjører en 1996 mitsubishi lancer 1.3, kjedelig.

  9. Jeg er 41 og spiller alt mulig, men mest counter strike global offensive for tiden. Jeg spiller sammen med folk som har fyllt 30, tre har fyllt 40 og en er 52. Flittig bruk av teamspeak og noen ganger er det 15-20 fulle voksne som har spilling og drittsnakk som sysselsetting.

     

    Jeg har vel ca 20timer gaming i uka, men noen av de jeg spiller med ligger på 70timer+(mer enn heltid arbeidsuke)

     

    Vi har vært på lan i sverige og norge.

     

    Nå er jeg så heldig at min kone er dataguru og driver med nettsteder og nettradio, slik at når barnet sover er det fritt frem å game.

     

    Man blir ikke for gammel, man blir bare lei av ulike gamesjangre.

     

    GLHF

  10. Vær veldig oppmerksom dersom selger benytter kontrakt som sier reparasjonsobjekt eller bruktbil til salgs og liknende, da flere bilselgere benytter det første for å komme seg utenom slike erstatningssaker.

     

    Tror du kan ha en god sak, da det faktisk er deler som kan påvirke godkjenning av bilen.

  11. Hei, har akkurat fått det samme, 3 uker siden, fikk voltaren og det hjalp ikke. Var nettopp til fysioterapeut og fikk diagnose tennisalbue/musarm/senebetennelse i albuen. Fikk 2 valg, sprøyte eller noe lyd/pulsbehandling. Tok en pulsbehandling og har time til sprøyte(kortison).

    Pulsbehandlingen har gjort det vondt verre, har vondt hele tiden og har problemer å holde ting i handen uten at handen skjelver. Fikk noen øvelser, der jeg skal bruke ca ett halvt kilo i belastning. Dette er for tungt for meg akkurat nå!

     

    Jeg ville gått til fastlegen og fått en diagnose, da det virker som dette er et problem som er vanskelig å fikse(vil ikke gjerne ha kronisk betennelse i albuen)

     

    Håper du finner ut hva det er, jeg har kjempevondt bare jeg løfter ca 150 gram.

  12. Helt klart Half-life serien, så chaser, metro 2033 og metro last light, men jeg er litt singleplayer fan da. Multiplayer er vel counterstrike uansett 1.6, cz, source eller go bra, liker også cod multiplayer bra.

     

    Skal jeg velge en favoritt i henhold til verdi i kroner, må det bli chaser, det starter som et ultradårlig drittspill, men blir til et megastort spill med høy underholdningsverdi og vanskelige maps.

  13. Dersom du kan, ordne låneforsikring, denne vil tre inn ved arbeidsløshet, permittering eller du havner på trygd.

    Kan du ikke ordne dette, ta heller et litt dyrere lån, der bilen ikke er sikkerhet, da kan du beholde bilen ved økonomiske problemer(du får også billigere forsikring, da billån krever kasko), eller du kan selge bilen og kjøpe en billigere for å dekke opp betalingsproblemene.

×
×
  • Opprett ny...