Gå til innhold

titusthefox

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av titusthefox

  1. Drapstrusler er ulovlig. Enkelt og greit. At det blir diskutert om Steam overreagerer forbauser meg og gjør meg skeptisk til mine medmennesker.

     

    Om folk vil ha spillet så finnes det andre steder å få tak i det uansett. At hans spillutvikler karrière har blitt ødelagt av dette er bedre den at han havner i fengsel så han bør takke for seg og være glad han kom så lett unna.

  2. Absolutt å anbefale! AI'en jobber de med så der er det bare spørsmål om tid. Selve spillet synes jeg er fantastisk gjort, selv om det mangler late game aktiviteter, men dette også jobber de med. Amplitude er et studio som er verd å støtte (se på tidligere utgitte Endless Space for å få en forståelse over hvor flinke de er å vedlikeholdet en utgivelse).

     

    Endless Legend er på sitt beste mot andre spillere (og så utrolig kult det er å se hvordan de utrolig forskjellige fraksjonene forholder seg til hverandre i hendene på andre spillere) og er morsomt å spille mot AI, selv om her kan det bedres som nevnt.

     

    Kamp systemet dog veldig uvanlig (og fjernt) i starten vokser fort på deg. Liker du 4X spill så er dette uten tvil en juvel å ha.

  3. Kult spill, men det var en utrolig plage å rydde opp etterpå. Du måtte finne objective set og så kortene så hørte til set'e. Har og problemer med å finne en god måtte å oppbevare det på ift. å gjør det "lett" å se hva et objekt sett byr på for å kunne lett vurdere hvilket deck å lage ut av det.

     

    Det som er nokså kult med det er at det har og "boss decks" så lar deg spille en spiller mot to. Tenk nedgradert version av World of Warcraft TCG raid decks.

  4. Heldiggrisen!

    Krysse fingrane for at det er ute til kontor Lan på Gamer i mars da :)

     

    Ja, så langt so awesome =) Rykte er slutten av mars (alá 31. mars), men ikke siter meg på det :)

     

    Herlige nyheter. AoW brukte jeg hundrevis av timer på. Ingenting slår gode 2D TB-spill med velfungerende random map generator og habil AI. Jeg driter i multiplayer og flashy 3D grafikk. Nytt AoW og Warlock er goodies for grinete einstøinger som meg :-)

     

    Nærmer meg snart 100 timer og har kun vært med på betaen i 3 uker. Spiller det jeg kan (evt. for lovt til =p). Du har mye å glede deg til =) Tenker meg dette hadde vært masse mer timer om jeg var en einstøing selv XD

  5. Dette spillet er helt utrolig bra. Har klokket snart 90 timer i det og synes fortsatt det er helt fantastisk. Random map generatoren lager gode og varierte brett som gjør at man spille det i lengre tid.

     

    Kampanjen er moro, scenarioene er bra lagt og karakter utvikling og enhetene er grundig gjennomført. De har gått tilbake til røttene i AoW1, men beholdt det som var bra i AoW2.

     

    @Gunman1986 - du vil kunne ha throne room i en av byene dine. Så lenge denne står så har din hoved karakter (altså, lederen som du lager i starten av spillet) mulighet til å komme tilbake fra de døde.

     

    Musikken minner mye om musikken i eneren så du kan bare glede deg!

  6. Anmelder: Hvilket hardware ble spillet kjørt på?

     

    Jeg har selv spilt Rome 2 i 14 timer så langt og har ikke hat en eneste teknisk feil eller problem. Jeg kjører spillet på extreme settings (tror det var det det heter, er på jobb så for ikke sjekket) og det går helt glatt både på kampanje brettet og slagmarken. Sitter med en GTX780.

     

    Synes selv pathfindingen og AI'en jeg sloss mot ikke er så veldig bra til tider og trenger en overhaling. Irriterende når jeg tenker at jeg skal angripe fra land, høyre klikker på byen jeg skal angripe så går generalen min motsatt vei, ut på vannet, kjører båten rundt og skal angripe kaiene i stede =/

     

    Det kan være verd å nevne at det kommer en patch allerede på fredag så regner med det er flere som har hat problemer da siden den kommer så fort, men fra min side så går spillet knirkefritt.

  7. Tja, jeg ville nå heller lagt skylden på blizzard som har laget et market for det. Det at folk må bruke flerne tusen gull på repair kostnad og potions og super mat o.l. er det som gjør at behovet for gull er der. Noen jobber halve dagen og har ikke anledning til å sitte å spille flerne timer når de kommer hjem grunnet kjæreste, venner, familie, barn osv. og når det er påkrevd med repair kost så er det noen som må ty til verre kilder.

     

    En mer taktisk vri for blizzard ville vært å selge gullet selv, da de kan selge det for en pris som "kinesiske slaver" og andre ikke kan konkurerre med, noe som effektivt vil fjerne den mørke siden av WoW. Behovet for gull er der, det har blizzard passet fint på selv så for å løse dette så kan blizzard selv ta ansvar og fikse det.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...