Gå til innhold

buchead

Medlemmer
  • Innlegg

    129
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av buchead

  1.  

    Airbager skal bare løse ut ved en kraftigere kollisjon. De kan gjøre mer skade enn det er verdt. (Se f.eks Takata saken.) Her ble nok bilen bremset ned litt gradvis.

     

     

    Airbagene utløses bare ved kræsj som gir g-krefter over en viss grense (høy). Den grensen ble da ikke nådd i den kollisjonen du sikter til. Airbager er nemlig kraftige saker og kan forårsake skader i seg selv. De er ikke der for å gjøre kollisjonen behagelig. Kun for å øke sjansen for overlevelse.

     

    Slutt å ødelegg diskusjonen med relevante faktaopplysninger. Vi er sinte på Tesla fordi de eksisterer og fordi noen liker dette bilmerket. Det er det som er viktig her!

    Den ble kondemnert.. Den tålte hvis ikke 2 m i lufta ??

  2.  

     

     

    Noe sier meg at denne telefonen egentlig tilhører prisklassen rundt 3000,- Men Microsoft er så desperate etter markedsandeler at de selger den med tap.

     

    EDIT: Man kan jo argumentere at Microsoft selger alle mobilene sine med tap, siden mobildivisjonen taper penger... Markedsandelen synker allikevel... 

     

    ... så da er konklusjonen at de ikke klarer å gi bort telefoner en gang.

    Har hatt Lumia-telefoner i flere år. Microsoft har ikke problem med å lage gode telefoner, men å overvinne saueflokkmentaliteten. Dette gjør at man kjøpe glimrende mobiltelefoner til en svært god pris.

     

     

    En god telefon er mer enn bare hardware i disse dager.

     

    AtW

    enig.

    Det skjønner du når du tester kameraet på denne

×
×
  • Opprett ny...