Gå til innhold

seraphius

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av seraphius

  1. Flotte Windows-telefoner vi har sett i det siste. Men det er en ting alle produsenter med et unntak ved navn Nokia, har misforstått, det er nemlig lagringskapasitet.Alle har valgt et lagringsminne på 8gb, som gir deg 6.5gb tilgjengelig minne.For meg og mange andre som bruker telefonen som musikkspiller går de 6 gigabytene vekk i musikk, og hva gjenstår da? Nemlig! Null!I mitt tilfelle måler mobil-musikksamlingen 6.5gb, så en telefon uten lagringsminne er lite attraktivt.For en telefon uten minnekort-støtte er 16gb et minimum, tenk hvor mange enheter de ville solgt om de valgte 16gb, bare den lille faktoren ville gitt produsentene en enorm økning i solgte enheter.

     

     

    8 gb minne nei.. Htc titan har 16 gb minne.

  2. Det er jo ingen som har nektet aktører som Google, Amazon, MS etc etc. å skape samme miljøet. Problemet er at som vanlig er det Apple som legger lista og resten vil dilte etter. Er helt enig i at formatet Apple bruker for disse e-bøkene burde være tilgjengelig for alle å bruke. Og for alt vi vet så er det jo mulig at de vil bli det, om dette tar av. Skulle Apple ha invitert til samarbeid på tvers av plattformene, så ville dette nok tatt lengre tid. Jeg tror heller ikke at det finnes mange firma som har tyngden til å få innholdsleverandørene med på slikt.

     

    legger lista... hvilken verden lever du i ??

     

    alt apple noen gang har gjort er å ta eksisterende produkter og løsninger , malt de hvite og lagt til en I... eneste produkt apple noen gang har kommet med som var vedt å kalles ny vinnende , innovativt og liste leggende var den første iphonen.

    • Liker 1
  3. når skal dere slutte med tester på tlf som er flere mnd gamle ?denne har vært på markedet i over 3 mnd og er nå blitt en gammel model.
    Hvilke nyere modeller i samme segment har tatt over for denne?AtW

     

    sa ingenting om at det var noen tlf som var nyere innen segmentet.. poenget var hvis det skal testes noe enten det er masse feil info om produktet så bør det testes når det komemr på markedet, ikke 3 mnd etterpå.

  4. Har en motorola razr som holder rundt 3 dager og en htc titan som strekker seg til 4 dager .

     

    Begge tlf brukes mye da jeg er mye i tlf på jobb og jobben min er innen salg av tlf så det blir mye vising til kunder.

     

    Ingen problem å få tlf til å vare i flere dager bare man gidder å ta seg tid til å enten endre på noen settings og laste ned enkelte apps. tar 5 min å gjøre eller gå til en mobilforhander.. hvis de er verdt saltet sitt så kan de fikse sånt.

     

    håpet må jo være at produsentene og google implementerer disse endringene som jeg snakker om som en standard i alle tlf.

  5. Bra telefon, har solgt den i noen uker nå.

     

    Men må nevne noe som denne testen ikke tar opp.

     

    Kraftig prosessor ja. men KUN singel core 1.5.

     

    Dette er ikke godt nok for å trekke Android på en god nok måte.

     

    Android burde på det minste kjøre på dual core 1ghz for å være effektift.

     

    Jeg er selv Android og wp bruker så ikke noe apple fan for de som skulle tro det. bare en obserervasjon fra en som har jobbet med mobiler i snart 12 år.

     

    Dette er samme modell som Htc titan, samme specs men kjører da Android (xl) istedenfor WP(titan).

  6. Kjøpte Htc Titan på elkjøp i ski på fredag, måtte dra fra Lillehammer og ned men den er absolutt verdt reisen og pengene. Vesentlig bedre respons enn ip4/tilsvarende android modeller og føles og vesentlig bedre en ip4s som jeg og har.

     

    Meget bra oppdatering fra gamle 6.1 og 6.5 som satt i gamle windows system mobiler. enkelt og sette seg inn i og føles ikke minst meget robust.

     

    @Urgelol.

     

    ja den er typisk Htc, men det medfører at mobilen har en robust feel over seg istedenfor plastik møk fra samsung og sony.

     

    Måtte ut med 4995 .

     

    S

  7. Det virker som om Tek.no og Amobil er full av idoitiske annmeldere som gjetter vilt på hva en telefon kan/ikke kan, funker /ikke funker etter 10 min tester.

     

    Min hverdag er å selge mobiler og reparere de til en liten grad.

    leser daglig på alle mobilsider for å holde meg oppdatert om nyheter, meninger, ønsker og tilbakemeldinger.

     

    Denne siden er den eneste som jenvt holder en elendig standard på stort sett det meste og en skulle tro at de som styrer denne siden tror det norske folk er stokk dumme.

     

    Lukter apple betalte folk lang vei.

     

    Denne tlf er blandt de bedre low range telefoner på markedet, enkel og bruke, touch skjermen har aldrig vært ett problem på de 2 mnd den har vært ute (bra gjort å komme med en ny annonse på en allerede "gammel" telfon)

     

    Den kan helt klart ikke settes i samme klasse som Galaxy s mini, det er to helt forskjellige verdner av mobil med 2 klart forskjellige brukergrupper.

     

    X3T og C3T er klart to mobil jeg selger menger av og har bare positive tilbakemeldinger på, men den må kjøpes/selges til rett bruker.

     

    denne testen, i likeht med stort sett 80% av amobil`S tester er en spøk..

×
×
  • Opprett ny...