Gå til innhold

Danbjo

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Danbjo

  1. 3 hours ago, Smultring77 said:

     

    Hva er de store viktige grunnene til at dere gir for ps5 og ikke konkurenten? 

    Det virker jo som at mange er villige til å vente til utpå nyåret for en ps5 kontra bare få seg en Xbox ved lansering. 

    jeg vil si det spørs på åssen spill du spiller og liker, playstation har hatt de beste spillene og xbox trenger å vise at dem har blitt bedre for dem manglet veldig på den fronten men de har kjøpt masse studioer og viser at dem vil forbedre seg.

    men for min del skal jeg ha begge deler. spesielt fordi gamepass har så utrolig bra verdi.

    • Liker 1
  2.  

     

    hahahahahahaha kjipt for de som har kjøpt konsoll

     

    Hilsen PC MASTER RACE!

     

    syns synd på de som kun holder seg til en plattform.

    Denne posten gir absolutt ikke mening. Jeg vedder også mye på at du ikke spiller på PC.

    jeg spiller på pc, ps3 og ps4, har også wii og tidligere hatt 360. så må nok skuffe deg der. jeg foretrekker pc men liker å spille eksklusive spill og spille med venner og da blir konsoll det naturlige siden ikke alle har råd til en brukbar pc til spill

  3. Hva synes folk som har prøvd Magic The Gathering om Hearthstone?

    heartstone er veldig morsomt, og mye raskere enn magic.

    og du kan lage egene decks hvor du kan ha 30kort totalt (mana genereres automatisk) og det varierer veldig i spille stil og spesial kort utifra hvilken klasse du bygger deck for. du kan spille som alle klassene så lenge du har slått hver enkelt klasse(noe som kan gjøres mot cpu og mot spillere online). og spillet virker veldig balansert utifra det jeg har spilt så langt

     

    og det er gratis så du har ikke noe å tape på å gi det en sjanse ;)

  4. hvorfor lage en tråd om ett bittelite spill som du ikke liker?


    uansett så er bra på det det er ment til være, ett lite og vanskelig spill. det er morsomt å konkurere i spillet og prøve å slå andre og seg selv.

    og kritikken er helt idiotisk med tanke på at det er ett bittelite spill lagd av en person og ikke ment for å være ett spill som skal sammenlignes med store spill med dybde og mening.

    og vis du skal starte en tråd for alle android/iphone spill du ikke liker så ender du nok opp med en heltids jobb for det er mye dritt spill der ute

    • Liker 3
  5. Etter å ha angret bittert på at jeg ikke forhåndsbestilte før så gikk jeg i dag til Gamestop og spurte om de hadde noen tall å komme med i forhold til forhåndsbestillinger/ventelister og antall maskiner. Med forventninger om å ikke få noen maskin før på nyåret så tipset han bak kassa meg om at de hadde fått beskjed om at det kommer et større antall Killzone-bundles enn først antatt, så de hadde åpnet forhåndsbestillingen av denne pakka igjen :) Mest sannsynlig var jeg garantert en maskin i midten av desember! :w00t:

    hvor mye koster killzone bundlen hos gamestop?

  6. tror nok ikke dem vil legge merke til at dette har skjedd, da det må være en menneskelig feil som er gjort av selger når han skulle bytte om preorderen din. så du kan nok trygt spille spillet ditt uten noen bekymring. så lenge du har kvitering som viser til at du har "betalt" for begge spillene er det ikke synlig at det er din bestilling som ble feil. og vil bare være ett lite minus i budskjettet den dagen bestillingen ble omgjort. og det er noe som skjer tid til annen at det mangler penger ved feil.

    så du kan nok spille i vei

  7. takk for svar, men jeg bare syns det er litt rart at den sliter såpass med å kjøre veldig enkle spill til tider, og scorer veldig lavt på windows ratingen. får bare 3,1 på prossesoren på windows testen. for vis jeg forstår den testen så tester den ut max ytelsen på prossesoren?

     

    i tilegg fant jeg en video

    og der sier dem det bare er til å overclocke under performance taben men den eksisterer ikke i min bios.

     

    her er ett bilde fra cpu-Z under windows testen, kanskje det kan hjelpe noe?

    cpuj.jpg

  8. Hei, jeg har så si null peiling på overclocking, men har funnet ut at cpu'en min kjører på laveste hastighet. den kjører på 1.20ghz og kan kjøre 2.5ghz.

     

    cpu'en som er i min dell xps 1730 er intel® core 2 duo cpu t9300 @ 2.50ghz 2.50 ghz.

     

     

    jeg har sett i bios som dem påstår at du kan endre hastigheten men i min bios får jeg ikke endret noen ting på cpu, har prøvd å flashe bios til nyeste versjon, tilogme prøvd eldre versjon av bios uten hell.

     

     

    så er det noen som har en ide om hvordan jeg kan få denne til å kjøre på 2.50ghz istede for 1.20?

×
×
  • Opprett ny...