Gå til innhold

Pale Rider

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pale Rider

  1. svenka skrev (På 5.3.2022 den 15.00):

    Lol, er det forsøk på satire eller? Nevn 1 bilspill som har bedre tuning enn GT7.

    Spørsmålet ditt røper hvor mye du forstår av emnet. Når man i et spill kan oppgradere (f.ex tredoble) motoreffekt uten også å kunne oppgradere f.ex dekkbredde blir det en parodi. Forza er fryktelig mye bedre enn GT på oppgradering & tuning. 

    I tillegg til dette har GT7 en tragisk dårlig dekkfysikk. Denne er riktignok blitt dempet/forbedret noe men er fortsatt langt fra å være realistisk. Ta en tur innom GTPlanet og sjekk diskusjonene..

     

    Btw; jeg har gjort racephysics siden SportscarGT

    • Hjerte 1
  2. 1 og 0 blir faktisk påvirket.."

     Er det mulig å være så dum at man tror det går ettall og nuller i ledningene? Det går et elektrisk signal ca like komplekst som et vanlig musikksignal og like følsomt for lederkvalitet/oppbygning

     

    • Innsiktsfullt 1
  3.  Depresjon er i stor grad en reaksjon på at man har gått tom for enegi. Ikke som i sliten, men kroppens nivå av nødvendige næringsstoffer, mineraler, er under akseptabelt nivå. Derfor vil et påfyll av næringsstoffer til en viss grad lindre både angst & depresjon.

    Er man traumatisert betyr det gjerne at man går rundt med kronisk angst i varierende grad. Det er som å ha fått et virusprogram inn i systemet. Dette forringer søvnkvalitet, altså får man mindre effektiv hvile eller opplading. Samtidig har uroen en negativ effekt på mage-fordøyelse-næringsopptak. Som om ikke dette var nok, har man angst svarer kroppen med å (over-)produsere adrenalin. 

    Dette er noe av det som foregår inni et menneske som sliter med "nerver".

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  4. Chris93 skrev (8 timer siden):

    Jeg er en av som du påstår har lite forståelse. Hvis du vet noe jeg ikke vet, så håper jeg du kan dele din kunnskap med både meg og alle de andre som leser denne tråden.

     der fikk jeg meg en god latter

  5. " Kan jeg påtrykke en sinussveip og se hvordan en strømkabel gir mindre «trykk i bassen» enn en annen?"

     

     Der er du tett ved sakens kjerne. Alt for mange har så liten forståelse av lyd at de tror det hele dreier seg om sinussveip og frekvenskurver. 

     

    • Innsiktsfullt 1
  6.  knutinh;

        Dette er jeg ferdig med for lenge siden. På den ene siden; ca alt som fremstilles av hifikabler er minst 80% humbug. (der var jeg snill)

        På den andre siden, jeg vet om ledninger som klart skiller seg ut fra middelmådighetene.

     Ja, en riktig laget strømkabel vil gi både mer (øyeblikkelig) og renere strøm. Til lydgengivelse er man fryktelig(!) avhengig av at alt involvert utstyr er i stand til å levere typisk 10x kontinuerlig effekt, dette gjelder også ledningene. Klarer de ikke det mister man fort mye av trøkket i bassen. Dette er hovedårsaken til at f.ex noen ledninger eller en kraftigere forsterker oppleves å spille dypere. Mer strøm, hurtigere=redusert dynamisk tap. 

    Alt dette er kun enkel fysikk, man må bare lære seg å tenke i riktige baner. 

    • Innsiktsfullt 1
  7. knutinh skrev (9 timer siden):

    Det er en misforståelse at dette er en debatt mellom teoretikere og mellom praktikere. Det er stort sett en debatt mellom de som mener at man bør lytte til forskjeller mellom lydkomponenter "blindt" (altså uten å vite hva man lytter til), og de som mener at man bør lytte seende (vite hva man lytter til). Når man bruker disse to metodene til å lytte så ender man opp på svært forskjellige konklusjoner om hva som betyr noe. 

    Akkurat...

    -k

    Vel, blindtesting er i beste fall en misforståelse, skaper bare unødig forvirring. Hører man ikke forskjell så er man enten ca tonedøv eller det er ingen nevneverdig forskjell. 

    Det du ytrer angående innbrenning er imidlertid ikke riktig. Dette "fenomenet" er selvfølgeleig mystifisert og dratt ut av proposjoner av en 300% korrupt bransje. Noen produkter profiterer helt klart på en inbrenningsperiode, andre heller lite.

    Hva som skjer? Tja, kan det være snakk om lagret statisk energi? Noe er det, det har et langt hifi-liv lært meg. 

     

    Sedsberg; det du referer til er rett og slett galskap. Gutta på Oslo Hificenter vet hvem jeg er. Og de vet at jeg farer ikke med tomt prat om jeg utfordrer dem til en liten kabelduell. Toppmodellene til Nordost (ca 1mill) mot noe av undertegnedes hjemmelagede metervare. Det våger de ikke. 

    Nordost Heimdall nettkabel er ca identisk med Electrocompaniets gamle nettkabel, begge basert på 8 hhv 9 massive 1mm ledere. Prisen har bare endret seg litt men ytelsen er ca identisk. 

    • Innsiktsfullt 1
  8. torkelma skrev (På 16.11.2005 den 14.32):

     

    Sikkert mange som har svart på dette, men en mosess: 4 år? :yes:

     

    Du spør om innspilling av kabler. Litt unødvendig egentlig, siden du trenger en del mer varmegrader enn det du klarer å få til i kablene dine, for å få noen som helst form for fysisk endring av kobber, eller sølv, eller hva du nå enn måtte ha i høyttalerkablene dine.

    Innspilling er kun en psykisk prosess......ikke så mye annet.

     

    En hver person med grunnleggende signalbehandling vet dette.

    Også dette er tullball, på linje med det meste som skrives om emnet, f.ex av teoretikeren knutinh. Denne uvitenheten utnytter selvfølgelig bransjen.

     Fenomenet "innbrenning" kan meget enkelt demonstreres. 

     

  9. bshagen skrev (På 27.4.2020 den 16.53):

    Så hvorfor straffer guden din de han elsker, til evig pine i helvete? Hvilken morbid gud synes dette er en god moral? 

    Legenden om et brennende helvete har ikke opprinnelse i bibelen men ble (selvfølgelig) lagt til av perverse kirkeledere i den mørke tiden da den romerske versjonen av "kristendom" ble påtvunget europa.  Bibelen sier ganske enkelt at når vi dør så er vi døde. 

    1 Mosebok kap. 3 er nøkkelen til å sortere religioner. 99.99% lærer om et eller annet etter døden.  Det vi kjenner som kristendom er en religiøs suppe som ble kokt sammen av romerne rett før år 400. Bare å google*. Det meste kan spores tilbake til gammel Egyptisk, Sumersk eller Babylonsk mytologi.  Som f.ex troen på en udødelig sjel, triader av guder, guds mor/fruktbarhetsgudinner, korset, påske-egg osv.

     

    https://no.wikipedia.org/wiki/Egyptisk_mytologi

      https://no.wikipedia.org/wiki/Ankh

     

    • Liker 2
  10.  Ha-ha, her var det mye morro. Apropos målinger, først bør man vite hva man skal måle. Folk som ikke forstår lyd kommer ca alltid trekkkende med den samme frekvensmålingen, som om den skulle fortelle noe om signalets renhet eller dynamikk. 

     

    Det allermeste som lages av audiokabler er ca.99% svindel, men noen er inne på noe. Hvem som er inne på hva? Den tar vi en annen gang.

  11. Downloadet noe som skulle være et spill fra Kazaa, men ut fra "oppførselen ante jeg (desverre for sent) at det var virus på gang.

     

    Fikk ikke melding om virus før i dag, og da heter de:

     

    BackDoor.ircbot.AS & Downloader.Dluca.H

     

    og befinner seg i hhv. Windows\SYSTEM32\winint32.exe

     

    og Windows\SYSTEM32\win32info.exe

     

    - noen som vet hvordan jeg blir av med søpla??

×
×
  • Opprett ny...