Gå til innhold

TrAAsT

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TrAAsT

  1. LoveAss skrev:
    Tåka skrev:

    Hva er det i dagens samfunn som tilsier at en kvinne ikke skal ha samme lønn som en mann for samma jobben? dette gjelder ikke bare Blizzard men denne uretten finnes også i Norge og andre land verden over er helt uforstålig for meg selv om jeg er en mann.

    Det er ingen ting som tilsier det og det er heller ikke tilfellet. Hverken her i Norge eller på andre siden av Atlanteren... Begge land, som nesten samtlige land i vesten har egne lover som sørger for at vi skal ha lik lønn for likt arbeid. Hvis Oneal virkelig hadde så sterk lønnsak så hadde hun tatt det til retten istedet for å suttre i media. At denne woke bevegelsen oppriktig tror at kvinner diskrimineres lønnsmessig basert på kjønn i dagens vestlige samfunn er helt hinsides... Og det hjelper heller ikke når media bidrar til galskapen med å helle bensin bålet med slike artikler....
    Hvis det hadde vært tilfellet hadde CEOen fyket i fengsel for diskriminering. Folk har ikke lik lønn for likt arbeid, spesielt ikke i det private, og sånn må det være. Uten at dette har noe med saken å gjøre; Hvis en kollega hadde sittet på sosiale medier hele dagen og fikk utført 20% ift. andre. Hva gjør det med moralen til resten hvis denne personen får lik lønn selv om h*n har samme stilling? Lønn etter innsats og ferdigheter, ikke etter lik jobbstilling, punktum. Høyere lønn kun pga. høyere utdanning eller ansiennitet som også ofte er i det offentlige er også helt meningsløst. Ta en tilfeldig utdanning som ikke har noe med jobben å gjøre, å få høyere lønn, som igjen potensielt går utover andre som gjør en bedre jobb.
  2.  

    Tull, Det er at man kun kan spille med de på samme server som bygger ett skikkelig community.

    Ikke enig.

    At man kunne ihvertfall kjørt instances sammen hadde ikke ødelagt noe som helst

    Det hadde ødelagt enormt mye, på samme måte det har ødelagt retail. Ingen som bryr seg hvem de spiller med... Spillere er bare tilfeldige dps, healer eller tanks som man aldri ser igjen.

    • Liker 1
  3. Man skulle jo tro at verdens største spillselskap skal ha nok ressurser til å dekke trafikken til et av de mest populære lanseringene i PC-spillhistorien, men neida, her skal det bare være akkurat nok serverkraft og aller helst litt for lite slik at man får problemer med å servere alle.

     

    Hadde du ansatt masse folk og brukt enorme ressurser for noen få dager rundt lansering? Tror du det er lønnsomt for dem?

  4. Spilte WoW i 2005, men kan ikke begripe hvorfor noen vil spille "classic" igjen nå..

     

    Minst av alt forstår jeg de som insisterer på å bruke den gamle grafikken.

     

    Jeg har utrolig mange flotte minner fra "gamle" WoW, men jeg vet at det går ikke ann å gjenskape den følelsen jeg hadde da.

    Jeg var 15 år gammel, og ALT var nytt. Det var det første MMO spillet jeg spilte, så absolutt ALT jeg gjorde var nytt og spennende.

     

    Uansett om jeg skulle begynt å spille Classic så hadde det ikke blitt det samme fordi jeg er ikke den samme.

    Men folk må få lov til å gjøre som de vil, så får håpe folk har det gøy med det selv om det ikke er for meg.

     

    Næmmen, er det J. Allen Brack som snakker;) Meningen er ikke at det skal føles likt som for 14 år siden. Det er et HELT annet spill, og mange mener at det er et mye bedre spill enn retail.

  5.  

    Veldig overraskende. Støtte for 100 spillere :o Fysikkbasert skyting, taktisk gameplay elementer, ødeleggbare omgivelser og kjøretøy :o Tillegg har dem crossplay så spillerbasen kommer til å være enorm.

     

    Gleder meg veldig, ser meget bra ut. 

     

    Og ikke minst gratis oppdateringer!

     

    Fikk med meg ca. 5 min av streamen her om dagen. Ble overrasket over at de dropper season pass til fordel for gratis oppdateringer.

    Det betyr bare tonnevis av mtx.

  6. Blizzard sliter med serverne hver gang de slipper en ny WOW expantion, og Blizzard har drevet å sluppet wow expantions siden før jordkolden fikk flytende vann.

    Skal vel ikke dømme spillet på det. Jeg er ikke interesert i spillet jeg, men de som har prøvd det, ser ut til å like det enten vedlig godt eller syns det er helt ok. 

    Så det gjør det jo allerde til en av de mest populære EA spillene sluppet på mange år. 

     

    Da har du ikke spilt WoW på en stund, siden launch-dagen til de to siste utvidelsene har gått smertefritt pga. ny server tech (sharding).

×
×
  • Opprett ny...