Gå til innhold

Swompie

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Swompie

  1. Lurer på å skaffe meg Metal Gear solid v the phantom pain.   noen som har prøvd det*?  er det bra? er på ps4.

     

    spilte metal gear for mange år siden har ikke spilt de nye

    om du leser litt bakover så står det mange meninger om spillet :p men ja spillet er Kjempe bra

  2.  

    Jeg syns den var direkte dårlig og jeg blir sint hvis ingen anmeldere tar det opp. Snikingen rundt i sykehuset f.eks når man gikk nedover i trappene. Flere soldater i trappen ovenfor stod jo å stirret på oss uten å reagere. Han som hjalp oss snakket jo helt åpent også uten at soldatene ikke hørte noe. Face Customization og fødselsdato osv var også irriterende siden man ikke aner hva det er brukt for. Visstnok for Metal Gear Online men det passet ikke inn i det hele tatt siden du endte opp med Big Boss ansiktet uansett. Scenen der du skulle late som du var dø så bevegde big boss hodet fortsatt, at soldatene ikke så at du var i live da er ....ja.

     

    Er ikke den typen som bruker å henge meg opp i filleting men åpningen på MGS V irriterte meg. Mot slutten av åpningen så satt vi flere og tenkte ka faen er det vi ser på her? Hval som svelger et helikopter, en Unicorn i flammer som rir etter deg gjennom en ufattelig dårlig laget skog. Når man endelig kommer seg forbi åpningen og til open world gameplayet så er det heldigvis bra, men håper at anmeldere ikke bare lar historien og karakterne overdøve alle dårlige designvalgene i MGS V. Mye bra i spillet men ufattelig mye som virker som er lagd for 10år siden også som dem burde ha kvittet seg med.

     

    altså uten at dette har blitt svart meg så langt inn i spillet men kan det være det var med vilje, at de visste du var i live men de skulle stage alt slik at snake selv trodde han var i fare men i teorien så var alt ett stort komplott for å få big boss tilbake?

    Nå kan jo unicornen og slikt være litt hallusinasjoner evt?  det med å skifte fjes trodde jeg bare var som en gimmick men enn at det skulle ha en betydning, men jeg brukte endel minutter på å velge hehe xD

     

    Tror det med å skifte fjes blir Avataren din i Multiplayer delen :p

  3. kom hjem klokka 14.00 i går, å spillte fram til d ble senge tid ! Koser meg noe sinnsykt med dette spillet !! Snåleste,Mørkeste og Beste starten i ett MGS spill.

     Gleder meg Syyykt til å se hva som skjer med Miller! (som folk veit så er jo han drept i MGS1)

     

  4. Josso det er ikke nødvendig å spille de andre sånn egentlig, MEN vil si det er lurt å eventuelt se en rask recapp av storyen til Peace Walker Og MGS 3, ellers så kan du jo også se litt på de andre også om du gidder :). Er ikke sikker men fins sikkert en "Story so far" video på youtube eller noe.

×
×
  • Opprett ny...