Gå til innhold

Frostax83

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Frostax83

  1. Er fullstendig enig med at det burde være mulig å ikke spille crossplay.

    Det at mus og tastatur har fordel kan diskuteres, fordi "aim-assist" i warzone er så ekstrem at det like gjerne kan kalles cheat. Man kan løpe inn i et rom med fiende, og man kan egentlig bare trykke på skyte knappen og lukke igjen øynene. Aim assist snaps on target uansett. Dette har blitt bevist av flere og har selv prøvd det. Duell i et rom mellom konsoll og PC så vinner konsoll hvis spillerne er like gode. DrDisrespect har vist eksempler på dette flere ganger. Zlaner har selv sagt at han ikke ville ha hatt så mange kills har det ikke vært for aim assisten som han har på konsoll.

  2. Er det bare meg, eller er det flere der ute som ønsker Farcry serien kunne gått tilbake til røttene mot det første FarCry spillet. Der det var variasjon gjennom spillet samt ikke tulle med å ta tårn og frigjøre områder om og om igjen. Samt hele tiden føle spenningen som kommer rundt neste hjørne. Slippe å tenke på AI medspillere. Være en ninja med supervåpen i Karibiske øyer.

    • Liker 1
  3. Når jeg ser på traileren til warcraft, så er det som å se to forskjellige filmer i en trailer. Kontrastene på scener av mennesker mot scener av orcer, så blir det altfor tydelig cgi over orc scenene. VELDIG bra animert, for all del, men det er som om fargevalgene er ekstreme og dataspill aktig, mot menneske scenen rundt bordet der fargene er mer dunkle dempede (realistiske ofc).

  4. Synes det står mye bra skrevet her. Scenariet til knuterikb er svært skremmende, og ekstremt sannsynlig. Er jo tegn på lignende situasjoner idag fra andre hold.

    Ola Donk som leser i Hardware.no og andre sine forum har mye godt på hjertet med begge bena godt festet til jorda, men kommer disse synspunktene frem dit de skal. Hva om slike som knuterikb og andre her på tråden har send epost til f.eks Hadia Tajik med sine meninger og scenarioer. http://www.regjeringen.no/nb/dep/kud/dep/kulturminister-hadia-tajik.html?id=699613 I det minste få høres deres svar på disse reelle problemstillinger. Kjenner selv Adm Dir Unversal Music Norge, og til og med han stiller seg skeptisk til det nye lovverket.

     

    Endringene i åndsverksloven gjør egentlig alle skyldige inntil det motsatte er bevist, og det er feil retning å gå.

  5. Jeg har gledet meg sinnsykt til dette spillet, og ble skuffet når jeg fikk vite at det ikke kom til jul. Enda mer skuffet at PC versjon ikke har blitt offentliggjort enda. Jeg handler ikke spillet til konsoll selv om det blir distribuert tidligere. Og kommer det ikke en PC versjon i det hele tatt, så vil ikke jeg få gleden av denne tittelen. Autoaim er ikke min greie.

  6. At Pirate Bay er den største torrentsiden, betyr ikke at alle bruker den.. jeg bruker selv kickasstorrents, eller kat.ph for kort.

     

    true. Og den største torrent søkeren der ute er jo google. Jeg googler for det meste etter torrents. Tviler på at noen der ute er villige til å blokkere google for å si det slik, og grunnlaget er like stort som å gjøre det mot piratbukta.

  7. Jeg synes det er rett og slett bare slitsomt det der med å ha på seg 3D briller for å se film etc. Så avatar på kino med 3D briller, kult men syns filmen er like god uten. Husker da jeg spillte alien spill med 3D brillene til Nvidia for 12 år siden, gikk ut på det samme, men tok ikke verden med storm. Og jeg håper at slike 3D løsninger flopper like godt nå også.

    Har mer tro på TV'er som klarer å levere 3D uten briller, men utifra det jeg har sett, så har de en lang vei å gå enda. Inntil da så ønsker jeg meg vanlige TV'er med bedre oppløsning og lysbilde, og gjerne muligheter med applikasjoner som man finner på datamaskiner idag.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...