Gå til innhold

inghenri

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av inghenri

  1. Kom helt tilfeldig over denne pc'en her om dagen som selges hos www.quad.no for 16134,- inkl. mva:

     

    Pentium-M 1,5GHz

    512MB DDR

    40GB HD

    intern DVD/CDRW combo

    12 XGA skjerm

    5xUSB 2.0

    firewire

    10/100Mbit LAN

    WLAN

    1,5kg

     

    Altså en ultraportabel og kraftig bærbar til en overkommelig pris. Er det noen som har noen erfaring med denn modellen?

     

    Ser også at de har en litt rimeligere modell, Asus S5200N, med ekstern DVD/CDRW, 60GB HD og en vekt på 1,3kg! Denne koster 15429,- inkl.mva

  2. Hei

     

    Jeg brukte driveren som fulgte med installasjons cd'en og har ikke hatt noen problemer med å logge meg på hverken på det trådløse nettverket på skolen eller det jeg har hjemme. Skjønner ikke hva dere sutrer sånn for! :evil:

  3. Det å registrere en resepsjonist ved navn Belinda Andvik som kontakperson for et enkeltmannsforetak som står registrert i Brønnøysundregisteret under navnet "WHITEBOX DISTRIBUSJON Andvik" er vel litt merkelig. Så vidt jeg kan se er dette i tillegg det eneste navnet som kan knyttes direkte opp mot bedriften. Har kikket gjennom hjemmesiden deres og der står det ikke oppført et eneste navn. Men men, jeg har jo ikke kjøpt noen pc derfra så jeg har jo ingenting å uroe meg for. Tenkte jeg bare skulle gjøre dere oppmerksomme på det. :wink:

  4. Har lyst til å ta opp tråden igjen angående Whitebox sin troverdighet som en seriøs leverandør av bærbare datamaskiner. Som kontaktperson for dette firmaet står det oppført en kvinne ved navn Belinda Andvik, hun er 23 år gammel.....Jeg personlig hadde tenkt meg om to ganger før jeg bestilte noe fra denne bedriften. :o

  5. Har nå hatt Canons MVX2i i et par måneder og er utrolig godt fornøyd. Det stod i utgangspunktet mellom dette kameraet og Sonys PC120 i mitt tilfelle også, men det som til syvende og sist gjorde at jeg valge Canon var:

     

    Optisk bildestabilisator og at Canons kamera rett og slett sitter mye bedre i hånden. Dessuten er det rimeligere. Alle forhandlere av digitale videokameraer som jeg var i kontakt med var av samme oppfatning.

     

    Lykke til!! :woot:

     

    Stig

×
×
  • Opprett ny...