Gå til innhold

LasseTheDude

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LasseTheDude

  1. Har prøvd alle tinga du sier. Har prøvd WEP, WPA og WPA2. Har resatt både router flere ganger.. Ipaden har jeg resatt... Kaster snart iPaden i bakken!

     

    Vurderer snart denne http://www.komplett....ku=626340#extra

     

    Prøvde noe fra denne: http://appletoolbox.com/2010/04/special-report-fixing-ipad-wi-fi-issues/

     

    Dette:

     

    Dropped Connections and forgotten passwords: The iPad will intermittently drop its Wi-Fi connection, forcing the user to reconnect. In some cases, it will force the user to re-enter his or her password. This problem is especially prominent with the Actiontec routers provided with Verizon FIOS.

    Fixes:

    Switch DHCP to manual

    Tap Settings, then go to the Wi-Fi section. Tap the blue, right-facing arrow next to the Wi-Fi network to which you are currently connected, then tap DHCP. In the HTTP Proxy section, select “Manual.” You don’t need to enter any additional information.

    Exit Settings, then check for alleviation of Wi-Fi issues. You may need to restart your router after making this change.

    Interestingly, other users have reported that switching to Auto is of benefit (the default setting is “Off”)

  2. Heisann..

     

    Har en WRT54GL med den nye firmwaren.. Har kobla opp alt av dingser trådløst (+ 4 ting kabla) på denne. 3 mobiler går trådløst, 1 apple tv og 2 bærbare pcer.. Alt fungerer knirkefritt, HELT til jeg kommer til iPaden...

     

    Den kobler seg på nett, har super hastighet, men etter 2-3 minutter så detter den av, og jeg må skrive inn WPA2 keyen på nytt av, hver ENESTE gang...

     

    Noen som har tips til meg? Dette er forferdelig irriterende... Sleit med noe av det samme på min gamle zyxzel router, men der var det ikke like ille..

  3. Hei.

     

    Jeg solgte min selveierleilighet med overtagelse 01.02.2010.

     

    Før denne tid, ble det bestemt av sameiet at leilighetene skulle males utvendig, grunnet dårlig maling av ferdigstiller. Jeg har før overtagelsesdato betalt 3 regninger pålydende ca 7000 kr hver.

     

    Malerarbeidet er nå avsluttet, men på grunn av forsinkelse, har nå sluttregning for dette arbeidet blitt sendt til hjemmelhaver på leiligheten (altså ny eier).

     

    I dag kom det et brev i min postkasse der nye eier krever meg for dette beløpet. De mener at jeg ikke har informert dem om at jeg har inngått en kontrakt ang malerarbeid, men i.o.m at dette er et sameie så er det flertallet som bestemmer - altså ingen skriftlig kontrakt.

     

    Forresten så er faktureringsdato på den siste regningen 11.06.2010!

     

    Hvilke rettigheter har jeg? Og har jeg noe å frykte?

     

     

    Med vennlig hilsen

     

    Lasse

  4. Som topic sier... er dette mulig?

     

    Har fått invilget lån fra bank X på 1,2 mill. Vi overtar huset våres 1 juli, og i forrigårs fikk jeg lån et annet sted, grunnet bytte av arbeidssted.

     

    Som dere sikkert skjønner har jeg fått bedre betingelser på det nye lånet. Vi har signert lånepapirer på det andre lånet, men velger nå å gå fra denne avtalen for å bruke det andre lånet med bedre betingelser.

     

    Hvordan stiller vi i denne saken? Banken trodde ikke det gikk å gå fra kontrakten, men lånet er jo ikke satt igang og penger har ikke blitt utbetalt.

     

    Håper noen kan hjelpe oss her, jeg mener virkelig at vi kan gå fra kontrakten lett.

  5. Heisann... :)

     

    Nå har det seg slik at jeg og frua har kjøpt vårt første hus... :) Da går det ann å satse litt mer på permanente og ikke minst dyre løsninger... hehe... :)

     

    Det jeg først og fremst er ute etter er en media center pc.... Gjerne en komplett, eller en jeg bygger selv.. Som har et fint kabinett som passer i stua.... (vil helst ikke bli drept av kjerringa... :p)

     

    Link meg gjerne opp til noe her.

     

     

    Mitt andre kriterie er at jeg fortsatt skal få brukt tvpakka mi fra canal digital... Har parabol idag, med hd tuner. :)

     

    Høres utrolig tøft ut og bruke windows media center som PVR osv... Man får en real programguide også? :)

     

     

    Håper dere kan hjelpe meg har steg for steg, slik at jeg ikke faller helt ut av dansen... ;)

  6. Finn frem den guiden du fulgte.

     

    Lim den inn her og beskriv hva du gjorde i hvert trinn. Pass på å vær detaljert.

     

    Forklar hva resultatet er av det du gjør.

     

    Det finnes ingen snarveier her. Vil du flashe telefonen din så MÅ du lese guider og følge disse slavisk. Ønsker du ikke å gjøre det så er ikke flashing noe for deg.

     

    -KJ

     

    Problemet er at jeg ikke skjønner en dritt av guiden og trenger hjelp av dere. Om en kan forklare trinn for trinn....

     

    Skjønner ikke bæra... eneste jeg har funnet ut er SPL versjonen min om du leser en av mine forrige poster... Hva så? Hva gjør jeg når jeg veit det????

×
×
  • Opprett ny...