Gå til innhold

haoa

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av haoa

  1. Ta en titt på denne siden

    http://blog.razerzone.com/2006/08/25/habu-vs-copperhead

     

    Her testes habu og copperhead mot hverandre. Konklusjonen i korte trekk er at hvis du er en "glider" burde du gå for habu. Er du derimot et "flicker" er copperhead det rette valget.

     

    Selv har jeg copperhead og er meeeget fornøyd. Har hatt MS 4.0, Logitech 310, Razer Diamondback fra før av. "On-the-fly sensitivity" er jo også en veldig snerten sak :cool:

  2. er cpu-kjøleren festet riktig? se til at kjøleren har god kontakt med cpu

    7482877[/snapback]

    Ja dette har jeg sjekket 2 ganger i senere tid for å være sikker. Jeg har bygd en del PC'er i min tid å kan ikke tenke meg at det kan være problemet

     

    er CPU viften koblet rett inn i kontakt på HK (uten fan-mate)? Nå vet jeg ikke hvor mye watt den prosessoren din utvikler, men kjører lik vifte som det på en 110W AMD X2 og ligger for øyeblikket på  35C ved 1300rpm.

     

    Zalmanusa.com har guide som viser hvordan man tar på kjølepasta og fester

    blokken på CPU. Eventuellt så kan du søke på det store nettet for å finne hva normal temp på din prosessor er

    7483009[/snapback]

    CPU vifta er kobla på med fanmate slik at HK styrer.

  3. Hallo alle sammen!

     

    Jeg har nylig bygd meg en ny PC og satte min gamle til side.

    Alt fungerer fint men CPU temperaturen er utrolig høy synes jeg :hmm:

    Idle er rundt 56 grader og load er rundt ca 62 grader..

     

    Dette er PC'n slik ser ut. Nesten hvertfall. Har også en zalman kjøler på GPU og en 10k spinner vedsiden av den disken som er på bilde. Ellers er alt slik som på bilde. Vifta framme (120mm) tar inn luft, vifta bak (120mm) tar ut. CPU vifta står slik at den blåser rett ut bak.

    DSC00036.jpg

     

    Oppsettet:

    • Microplex sin variant av Lian-Li PC6070PLUSII (PC6070BSCAND)
    • Hiper Type-R 530W
    • Asus P5B-V
    • Plextor PX716SA
    • Intel Core 2 Duo 2.4GHz
    • Zalman CPU Cooler CNPS9500 AT
    • Western Digital Caviar 320GB SATA2 16MB 7200RPM
    • Western Raptor 36GB SATA 8MB 10000RPM
    • Corsair TWIN2X DDR2 2048MB
    • XFX GeForce 7600GT 256MB GDDR3 XXX
    • Zalman GPU Cooler VF900-Cu

    Har alt dette koblet opp slik at HK kontrollerer viftehastigheter (fanmate?). Kabinettvifter kjører på ca 900rpm mens cpu vifta ligger på litt over 2000rpm. Bruker arctic silver kjølepasta. Gått over disse også for å forsikre meg at det er gjort rett.

     

    Jeg synes da at temperaturene mine er veldig høye, hva gjør jeg galt her?

  4. Jeg oppdaterte ad-aware gjennom "update" funksjonen i programmet og tok en ny scan. Da fikk jeg melding opp funn av Welchia ormen. Det som er med denne ormen er at den kopierer "svchost.exe" og infiserer den. Antivirus programmer tar visstnok ikke knekken på denne ormen fordi svchost.exe er en såkalt 'gyldig' fil. Vel, jeg bruker Norton Antivirus så jeg tok en tur innom symantec.com og bladde opp info om denne ormen. De har lagd et lite program som jeg kan laste ned å kjøre som da fjerner ormen. Og det har jeg så gjort.

     

    Jeg har enda ikke merket problemet igjen.. :thumbup:

     

    NeoRag: Har gjort alt det der nå, hvis det kommer tilbake så formaterer jeg :> For da gidder jeg ikke mere tull før TG :no:

  5. Pc'n min har fungert i mange måneder uten problemer før dette dukket opp. Ser ikke for meg at et annet nettverkskort vil gjøre susen.

     

    PC'n lagger.. da mener jeg at den blir MEGET treg med å få ting i gang. Men når ett program er startet fungerer det normalt. f.eks adobe photoshop. Hvis jeg trykker på photoshop linken på skrivebordet kan det ta opptil flere sekund før den i det hele tatt begynner å starte programmet. Og det tar tid å multitaske, opptil flere sekund må jeg vente.

     

    Som sagt i forrige innlegg, jeg har ikke problemet nå lenger men så vet jeg ikke hvorfor det bare forsvant heller. Jeg har noen andre kompiser med samme problem.

  6. Hmm, tjenesten "server" som jeg disablet er ingen løsning på problemet for hvis du gjør det får du ikke shara mapper over nettverk. Jeg har ikke problemer enda men nekter å tro at det bare forsvant av seg selv. Jeg kjørte et ad-aware 6.0 søk på PC'n og fant noe greier som jeg fjerna.

     

    Til opplysning så er Ad-Aware 6.0 gratis, det fjerner programmer og filer som bruker internett linja di og generelt lager h*****e.

  7. Hallo! :w00t:

     

    Dette er ett meget rart problem som jeg nylig har fått.

    Når jeg putter i TP kabelen min på ett nettverk starter PC'n min å "lagge".

    Hvis jeg skal starte et program må jeg vente rundt 10 sekunder før den virklig kommer igang, og det samme hvis jeg bare skal bytte mellom vinduer (multitaske)

     

    Nylig har jeg hatt viruset w32.Pinfi. Har ikke vært noe problem fordi jeg fikk fjernet det fort. Det er ett nettverksvirus som jeg først mistenkte men tror ikke det lenger siden jeg ikke finner noe virus lenger selv når jeg har bootet i sikkerthetsmodus og tatt full systemscan med Norton Antivirus 2004 (med nyeste virusdefinisjon i skrivende dato).

     

    Jeg har også tatt en runde med registeret med hva som startes i oppstarten. Ingenting der heller som kan lage problemer. Merk at jeg ikke har hatt dette problemet hele tiden, men det har kommet nå. Jeg kjenner også noen andre som opplever samme problemet.

     

    NB: Det er ikke windows som har hengt seg i en ufulstendig .avi! Dette problemet hadde jeg for lenge siden og er fikset.

     

    Så jeg sliter litt nå, klør meg i hodet og skjønner pent lite. Fikk tips å disable tjenesten "server" som jeg har gjort. Nå har jeg ikke problemet lenger men jeg vet ikke om det bare er tilfeldigheter. Dessuten er jeg ikke 100% sikker på hva den tjenesten gjør heller.

     

    ------------------------------------------

     

    System Info:

     

    Windows XP Pro (Service Pack 1)

    Intel P4 3Ghz

    Asus P4C800-e Deluxe

    Corsair Dual DDR 1024 MB

     

    -------------------------------------------

     

     

    /me roper etter hjelp :scared:

×
×
  • Opprett ny...