Gå til innhold

Catothomassen

Medlemmer
  • Innlegg

    116
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Catothomassen

  1. Jeg er kanon fornøyd med min A5 med tanke på størrelse og at jeg hadde note 3 før. Jeg savner ennå litt større telefon og varsel blink er det eneste som plager meg :) Telefonen har god batteri tid, oppgradert til 5.0.2 og alt er smoth!

     

    Jeg vil komme med en lite heads up til dere OM dere skulle handle i fra Proshop.no

    Jeg fikk en telefon eske som var åpnet. Forsegling var brut. Telefon var full av finger merker og de folie greiene var meget dårlig satt på. De som er på telefonen når du tar den ut av eska.

    Telefonen var å ferdig oppsatt på spansk språk. Jeg måtte kjøre reset av telefon for å legge inn alt av kontoer osv.

  2. Hei. Har etter flere år som Note bruker gått over til en rimeligere Samsung modell. Kjøpte min A5 hos proshop.no og er ganske fornøyd med kjøpet. ( om du ser bort fra at jeg trur jeg har fått demo vare )

    Telefonen kostet ikke all verden og forventningene til en telefon til under 3000 kr var ikke store men den overrasker stort. Føles rask med Lollipop 5.0.2. Størrelsen må vennes til vell å merke :)

     

    En ting jeg lurer på fra dere som har hatt denne en stund, får dere opp varsel lys på snapchat når dere får snap? :)

  3. Har klart noe lurt. Har klart å gjøre standard Internett leser på telefonen min til den nettleser som kommer opp når jeg er for eks inne på facebook å trykker på en lenke.

    Jeg bruker Chrome til vanlig og vil bruke den. Normalt får man opp alternativ om hva jeg vil bruke men ikke nå mer :( Hva kan jeg gjøre?

  4. Trenger bare Note...

    Håper 3'ern min holder til Note 5 kommer. Og hvis ikke det skulle være en brukbar oppgradering så konverterer jeg til Nokia/Microsoft...

     

    Ja håper på det samme selv :) Jeg vil ha Note 5 og har Note 3 pr dags dato. Har hatt note 1-3 men hoppa over 4 siden min 3 funker så bra ennå. Om note 5 ikke blir noe fristende så blir nye Galaxy S5 active noe for meg heller :)

  5. Noen som har en oppskrift på hvordan jeg kan roote min Galaxy Note 3?

     

    En step by step oppskrift for en noob som ikke har gjort slikt før ville vært fantastisk.

    Hva man kan fjerne av bloatware hadde også vært greit å vite slik at man ikke lager telefonen om til en skjærefjøl :p

  6. Har ikke gjort en ting med telefonen annet enn å rydde opp ut fra butikk slik telefonen er levert. Ellers helt orginal. Ikke noe root eller custom rom.

     

    Men fikk tips om at en eller flere apper kunne lage problemet. Desverre sjekket jeg ikke hvilke det var, men problemet forsvant etter jeg slettet Candy Crush, Zedge og noen andre apper :)

  7. Opplevde noe helt utrolig i natt.

     

    Ble oppringt av kompisen min som bor her i samme by som meg. Når jeg tok telefonen var det ikke han, men ett taxi selskap utenfor Narvik. (Jeg bor i Finnmark, Hammerfest).

    Jeg skjønte ingen ting og samme med de. De påsto at jeg har ringt de men ingen ting på min anrops liste kunne påvise at jeg hadde ringt de.

    Når jeg går inn på mottatt anrop så er det kompisen mitt sitt navn og nr som vises.

     

    15 minutter senere blir jeg oppringt av kjæresten min. Når jeg tar telefonen er det en bekjent av meg her i Hammerfest som er i andre enden. Kjæresten min er i Finland og telefonen hennes er ødelagt så den kan ikke ringes med i det hele å store. Han som var i andre enden sa jeg hadde ringt han ett par ganger, noe jeg ikke hadde, da jeg lå å sov.

    Kort tid etterpå ringer han igjen, da fra sitt eget nr og sier at jeg har ringt han igjen 2 ganger, noe jeg ikke har gjort, da jeg sov.

    Hva er det som skjer?

    Hadde flere slike tilfeller av dette i natt hvor folk jeg har lagret på kontakter ringer og så er det noen helt andre i andre enden. Telenor stiller seg uforstående til dette, virus program viser at alt er ok, jeg får ringt og sendt sms uten problemer.

    Telenor sier jeg må prate med produsent da de stiller seg uforstående til dette og de kan ikke gi meg noe svar på dette.

    Har ikke hatt noen problemer siden i natt. Men jeg lurer virkelig på hvordan det kan ha seg at jeg får anrop fra mennesker jeg ikke har lagret på telefon lista, taxi selskap jeg aldri har hørt fra, hvordan deres nr vises på skjerm uten at de har ringt....

×
×
  • Opprett ny...