Gå til innhold

__::^^::__

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av __::^^::__

  1. FrihetensRegn skrev (På 2021-7-27 den 22.02):

    Tilby deg å betale for å flytte hønsegården til andre siden av eiendommen.

    Til vanlig er jeg ikke en som vanligvis krangler, og jeg vil heller ikke kalle det en prinsippsak, betale for å bygge et nytt hønsehus er jeg ikke spesielt villig til....
    Det han bruker nå er en del av garasjen; dvs. baksiden av garasjen hvor det var en bod, så de selv hverken hører eller lukter noe som helst.... 

  2. Dubious skrev (29 minutter siden):

    Det er en god grunn til at man setter opp slikt lengst mulig bort, og her har du gjort en tabbe ved at du har sagt at det var greit.

    Usikker på hvor mye stemmerett du ville hatt, iogmed at de fikk sette opp gjerde, og det vil ikke hjelpe noe å flytte det 1 meter fra gjerdet/grensen.

    Gjerdet har lite med problemet å gjøre da dette er et "vanlig" gjerde sånn sett, vel bortsett fra at han har malt det svart da.... greit nok det for vi har ikke så mye utsyn den veien. 
    Nei, at det var greit så lenge det ikke støyet eller luktet var utgangspunktet i aksepten,, men dette har vi jo gjort han oppmerksom på. Så grunnlaget for aksepten er jo ikke tilstede. 

    NoBo skrev (1 minutt siden):

    Sjekk hva som står i kommunens vedtekter etc. om den type dyrehold samt støy. Å legge ansvaret/skylden over på dere mtp. at han har lagt ned mye arbeid blir litt… sært. 

    Hmm,,, tror etter litt mer google-fu grannelova §2 er nærmeste... 

    • Liker 1
  3. Hei, 
    Vi har en nabo som flytta inn for snart 2 år siden, de har siden gjerdet inn hele eiendommen (helt greit) og har laget en hønsegård i ene hjørnet mot vår eiendom. Vi ble i utgangspunktet spurt og så at det var greit så lenge det ikke støyet eller luktet. Dette var noe vi merket etter en tid at var faktisk tilfelle. 
    Jeg forsøkte å snakke med naboen og ble mer eller mindre forulempet av hvor mye arbeid han hadde lagt ned i dette; (anm: bakre del av en garasje eller bod er omgjort til formålet å holde høns, et hull er laget i veggen og en liten del av hagen; i dette tilfelle et hjørne er gjerdet inn med hønsenetting, et lite forbur med tak er helt belagt med hønsenetting.)
    Og kom ingen vei med samtalen, andre argumenter var at vi bor på landet og støy og lukt var en del av dette. Nå skal det nevnes at lukt fra høns er noe spesielt i forhold til gjødsel som spres på våren og varer et par dager maks. 

    I alle fall ønsker jeg nå råd om hvordan gå frem for å få naboen til enten å flytte hønsegården til et annet hjørne av eiendommen eller avvikle hobbyen. 

     

    • Liker 2
  4.  

    Har du koblet den mot batteri den som sender temperatur?

    Nei, har den på dc.

     

    Gjort noen forsøk på batteri, men plages med høyt strømbruk når WiFi er på.

    Kan legge den ned i deep sleep, men ikke alltid den våkner dessverre. Kan være koden min da

     

    ESP er bra saker det ja, satte opp en temp logger som logget mot en MySql server, satte den opp 19.4.15 og tok den ned nå for litt siden 21.2.16 ,, den har stått og logget hvert minutt hele tiden. 

    for intereserte: http://iot.neve.nu/canvas.php

     

    den trekker litt strøm ja, så den har stått med en veggvorte hele tiden.

×
×
  • Opprett ny...