Gå til innhold

Kman3107

Medlemmer
  • Innlegg

    122
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kman3107

  1. Hei, jeg har fått et problem på en server til Unturned jeg prøver å drive. Problemet er at hver gang serveren har stått på i rundt 20 min, blir andre spillere disconected fra serveren og det kommer opp 

        STEAMPS3 - Async TCPSocket Destroyed

        STEAMPS3 - Async TCPSocket Created

        STEAMPS3 - Async TCPSocket Destroyed

        STEAMPS3 - Async TCPSocket Created

        STEAMPS3 - Async TCPSocket Destroyed 

    Dette kommer opp i batch vinduet eller CMD som de fleste vil kalle det, og dette stopper ikke, kommer kanskje et par hundre linjer som ser slik ut. 

    Jeg har prøvd å portforwarde med kun TCP, men da fungerer ikke serveren for noen, og jeg har prøvd kun UDP, men det samme skjer som med kun TCP. Det står svært lite om dette på nettet. 

    Serveren er satt opp med SteamCMD og portforwarded portene 27015, 27016 og 27017 med TCP/UDP. Har også prøvd å lage en ny server fra bunnen av, men det samme skjer. 

    Det hadde vert fint med litt hjelp på dette da jeg ikke kan så mye om TCP og UDP og feilsøking innenfor dette emnet ;)

    Jeg beklager å svare på en eldre tråd som jeg ikke en gang har noen løsning for, men jeg sitter med ett veldig lignende problem. Forskjellene for meg er at det er bare 1 person som har problemer med å koble til min server, og min server er for et annet spill. Utover dette høres våre problemer like ut.

     

    Så mitt spørsmål er, fant du ut av hva som skjedde med din server? Eller fikk du i det minste fikset det?

  2. Hei folkens jeg er på utkikk etter nytt headset og har lest litt av noen poster her inne.

    Det jeg har kommet fram til er at Beyerdynamic DT770 Pro 80 Ohm er ett bra kjøp for mange men vil gjerne vite om det passer for meg. Jeg spiller og ser på film/tv serier ca like mye og musikk blir det også en del av. Jeg har skjønt at jeg må ha en forsterker for å kunne utnytte dette headsettet og har da sett på hva en bruker her forslo som var Creative Sound Blaster X-Fi HD.

     

    Jeg setter pris på alle innspill. Først og fremst lurer jeg på om jeg skal bare gå fram med å kjøpe disse produktene eller om det vil være dumt for meg. Merk at penger er ett problem for meg.

     

  3.  

     

    Og hvor han til slutt konkluderer (uten a forklare hvorfor) og anbefaler å bruke sRGB, eller La Printeren Styre Fargene eller CMYK. Dette er jo stikk i strid på hvordan de fleste skriver ut egne fotografier hjemme idag.

     

    "De fleste" aner vel ikke hva sRGB er og er strålende fornøyd om skriveren i det hele tatt skriver ut?

     

    -k

    Det er solgt vanvittig mange DSLR kameraer de siste år og spørsmålet jeg da må stille er hva vi vil med den fantastiske inputen dersom den skal ligge på harddisken eller ikke få optimalt ut på papir, slik artikkelforfatteren skriver.

    Jeg skal ikke klage på noe av det du skriver siden jeg har lite peiling. Jeg vil bare si at det finnes sikkert flere folk som meg som bare rett og slett elsker pc og elsker å se på fine klare bilder. Å skrive ut bilder ville nok været greit det om jeg allerede hadde hatt en skriver som kunne gjort det men det har jeg ikke og har ingen planer om å kjøpe en heller, men jeg eier ett DSLR kamera.

     

    Just saying ;)

    • Liker 2
  4.  

    Vel om du teller antallet bindinger på tegningen mellom karbon-atomene, så forklarer vel det denne 300 ganger sterkere enn stål-analogien?

     

    Hva er det du ikke forstår med at stoffet har en bedre strømførende egenskap enn mange andre stoffer?

    Vil bare nevne at jeg er en mann uten vgs eller interesse for innenfor dette.

    Så at jeg lurte på hva ANNET enn at den leder strøm bedre, er vel ikke så veldig rart?

    For det skal nevnes at grafén kan mer enn å bare lede strøm litt bedre og det er ikke nevnt i denne artikkelen.

     

    Men når det er sagt så redigerte jeg min "post" og det kan du se så virker vel egentlig som om du bare troller. Fortsatt er jeg dum nok til å bli trollet. Så sier vel sitt det. Over and out.

    • Liker 2
  5. Wow nå følte jeg meg lite smart. Leste hele stykket men ble ikke klokere på hva som gjør grafén bedre enn andre stoffer. Føles som om jeg startet å se film nr 3 uten å ha en gang hørt om nr 1 og 2 :p

    Finnes det noen artikler her jeg har misset?

     

    EDIT: Fant dem :)

    EDIT2: Om noen andre stresser med å skjønne hva grafén egentlig er så ta en titt på den artikkelen om de norske forskerne her. Den hjalp veldig.

    • Liker 1
  6. Nå har jeg ikke sett maken. Nå har jeg samme problemet igjen. Jeg har installert ganske mye av det samme men ikke gjort noe med noe som jeg ikke skulle gjort noe med.

    Det siste jeg gjorde før apache sluttet å ta i mot kontakt fra ekstern ip er å installere ia32-libs og updatere steam csgo server. Før de 2 tingene funket det helt normalt. Jeg har prøvd å fjerne ia32-libs men det ser ikke ut til å hjelpe.

     

    Prøver å komme på ting jeg gjorde før jeg sjekket om jeg fikk kontakt med web serveren via ekstern ip:

     

    sudo apt-get install ia32-libs

    Kjørte et steam update script

    sudo apt-get install default-jre

    sudo apt-get install oracle-java7-installer

     

    prøver å kjøre "sudo apt-get --purge autoremove" på de siste tingene men vet ikke om det vil hjelpe.

     

    Mer kommer etter som jeg husker.

     

    EDITx100000: Jeg er ferdig. Etter at jeg kuket rundt med dette lenge og aldri frant ut av hva som gjorde hva så har jeg reinstallert og reinstallert og reinstallert til det funket. Og når virker i alle fall serveren selv om jeg ikke kommer inn på den selv.

  7. Nå skjønner jeg svært lite. Nå kommer jeg inn med ekstern ip og jeg har ikke gjort noenting.

    Må finne ut hva som skjer for dette kan ikke fortsette :/

     

    EDIT: Nei ikke søren. Jeg får åpnet noen sider kan ikke huske hvor mange (i alle fall 4-5) så plutselig timer jeg ut når jeg prøver igjen. :(

     

    EDIT2: Regner med det er apache2 eller noe annet på serveren som gjør det så om noen kan flytte denne tråden til Diskusjon.no Data Datamaskiner Servere

  8. Jeg mener nå å ha funnet ut at det er apache serveren min som driver å bugger. Er 99,9% sikker på at alt annet er som det skal være og jeg får kontakt med både cs og ts3 serverene mine. Når noen prøver å logge inn på nettsiden min så får de pop up som ber om brukernavn og passord. Prøver jeg å kontakte via ekstern ip så timer det ut.

    • Liker 1
  9. Ja er kanskje ikke greit å bruke tid på det men den eneste grunnen til at jeg driver å gjør det jeg gjør er for å lære. Jeg lærer jo ikke av det som skjedde om jeg ikke finner ut av hva som gjorde hva :)

     

    At upnp kunne gjøre det virker usannsynlig da som sagt folk fra andre nettverk fikk kontakt. Det var bare meg og andre på mitt hjemme nett (samme som serveren) som ikke fikk kontakt med ekstern ip.

    Leste flere steder at i det tilfelle måtte være router eller isp men har aldri hatt problemer med at isp har blokkert får sånt før og i følge du så skal det virke med den routeren jeg har så jeg må nesten satse på at det var DMZ konfigurasjonen som bare brukte sin tid på å virke. Ser jo det at når jeg pinger mitt domene så reiser jo ikke pakkene lengre enn routeren så den vet sin eksterne ip. Kan ha noe med det å gjøre.

     

    Håper fortsatt at noen stubler over dette å gir meg ett svar eller en måte å finne ut av det på.

    Føler ikke for å slå av DMZ å sjekke igjen for om det er den som er tingen så brukte den som sagt mange timer på å slå inn.

  10. Prøvd med portnr også. Serveren min er en lekeplass for å si det sånn. Jeg prøver og lære meg selv hvordan man bruker unix basert system og kjører forskjellig servere som TeamSpeak3, web side og Counter Strike Global Offensive. Har kjørt mer tidligere men startet akkurat på en ny installert ubuntu server igjen.

     

    Syntes det kan være rart at upnp kan ha noe å si med tanke på at jeg har åpnet portene på NAT.

     

    Det virker foreløpig. Hadde vært greit å vist 100% hva som skjedde for at det ikke virket og så for at det virker igjen.

  11. Har bare en router. Jeg prøvde med domene, dns og ip, ingen av dem funket. Vel. Det vil si fram til nå!?

    Jeg har sittet med dette i 24 timer (ikke i strekk selvfølgelig) og nå sånn plutselig ut av det blå så virker det å koble til eksternt :o Det eneste jeg kommer på som jeg har gjort er at jeg satt på upnp igjen (slo det av tidligere for å åpne en port),

    Jeg slo også på DMZ som ikke har vært på tidligere, kan det være det som endelig fikset det? Nevnte det ikke for det er mange timer siden jeg slå på DMZ og det virket ikke på fler timer så jeg glemte det helt.

  12. Jeg hadde ingen problemer med dette før da jeg prøvde på dette men har fått ny ruter fra telenor så jeg regner med det er den som gjør det.

    Jeg kommer fint inn på serveren via local ip og folk på andre nettverk får kontakt via den eskterne ip så alt virker.

     

    Men jeg vil ha muligheten til å koble til min server fra samme nettverk via ekstern ip siden det er den raskeste måten jeg kan teste om alt er greit for utenfor brukende folk, som også er raskt og som jeg ikke glemmer.

     

    TL ; DR: Jeg trenger info om hvordan jeg får routeren min til å la meg koble til med ekstern ip fra localt nettverk.

     

    EDIT: Er en Zyxel P-2812HNU-F3 fra Telenor

     

    EDIT2: Kjører e107 web på den serveren.

×
×
  • Opprett ny...