Gå til innhold

Suppelars2k

Medlemmer
 • Innlegg

  9 020
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Suppelars2k

 1. Til de som tenker på å skaffe seg billett, så ser jeg nå at billettene faktisk allerede er lagt ut for salg. Det vil si, jeg fant ingenting inne på Billettservice ved å søke, men hvis du går på Spektrums sider, trykker inn på Muse-saken der og går på Kjøp billetter, så går det faktisk an å bestille!

  9306234[/snapback]

   

  Hmm. Gjorde dette nå. Men hvordan får jeg billetten? Har betalt med Master, men det står null niks om leveringa. Hente på posten? Får i postkassa? Wtf.

 2. Tja ser nå at El Caco skal spille samme dag som Tool så da er det jo to band som er verdt å få med seg, får bare håpe at El Caco spiller som siste band får Tool så kan jeg komme litt senere på dagen og ikke fly rundt der fra helt fra starten.

  8864934[/snapback]

   

  LITT kjip festivalgjest du, da.

 3. Jupps. Ordna meg billett i går, faktisk. Rimelig i siste liten, men var ei dame som solgte sin for 1900 kr, ikke så værst det.

   

  Har ennå ikke tenkt gjennom hverken transport, telt, eller hvem jeg faktisk skal campe med, da. Heh. Ordner seg av seg sjæl, tenker jeg. *setter seg tilbake og klør i skjegget*.

   

  Erru mongo, ell? Fusion har jo trimmekant...

 4. ja på el-gitar er det nesten ett must...

  8299364[/snapback]

   

  Pisspreik. Om man bruker plekter eller ikke handler kun om smak og stil.

  8299799[/snapback]

   

  pisspreik? prøv å spill metal eller rock i det gata uten plekter.

  8301375[/snapback]

   

  Personlig foretrekker jeg plekter på mye av det jeg spiller, inkludert hardere sjangre, men jeg inkorporer også en del fingerbruk. Også i både metal og rock. En kompis av meg er et godt eksempel på at man fint kan spille hard musikk uten plekter. Synd jeg ikke har noe materiale å vise til her og nå, men ferdig mastra låter dukker opp i midten av mai. Her er det altså snakk om en slags krysning av RATM, RHCP og Metallica med KUN bruk av fingre. Råtøft og unikt.

   

  man får en helt annen presisjon og hastighet med plekter.

   

  Niks, presisjon og hastighet kommer fra øvelse, ikke verktøyet man bruker.

 5. I see.. Han snakket om at akorder ikke var så viktig innenfor nyere gitarspilling, da de fleste bare spilte halv-akorder (Er litt usikker på om det var slik han sa det..)

  7988530[/snapback]

   

  For noe tull. Det viktigste du gjør som gitarist er å forstå gitarhalsen så godt som mulig. Det inkluderer å kunne akkorder og grep i fleng.

×
×
 • Opprett ny...