Gå til innhold

TomKorawit

Medlemmer
  • Innlegg

    151
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TomKorawit

  1.  

     

    Har ikke så mye erfaring med låst bootloader, men det blir vel det her du må følge for å få CWM recovery: CWM recovery for locked bootloaders. Etter du har fått CWM kan du flashe en stock-based ROM, altså en ROM som bruker stock Sony kernel. (f.eks: KA eller dualcore.).

     

    Selv kjører jeg CM10 nå, som er på et helt annet nivå. Så mye raskere og jeg elsker stock Android :) Bittelitt ustabilt, men funker som "daily driver" (kamera og alt fungerer). Best stabilitet og batteritid hadde jeg på CM9.1, hvor jeg greide fint over 2 dager uten lading.

     

    Åjah. Nå shjønner :)

     

    Kjipt med locked bootloader da :/

    Kjører nå XCream, har ikke peiling på hva forskjellen er.

     

    Men jaja, tusen takk for et godt svar.

  2. Bare for de som ikke har fått det med seg: Man kan nå roote og få CWM recovery på LÅSTE bootloadere = custom ROM på stock kernel. I tillegg er det kommet en beta av MIUI4, som fungerer overraskende bra :) Gleder meg til CM9 kommer

     

    Jeg har nå root på min Xperia S som har låst bootloader. Installert "ROM Manager" prøvde å installere/flashe CWN recovery. Og deretter prøvde jeg å installere en random ROM, men booter bare rett til det vanlige greia. Kan du hjelpe?

  3.  

     

    Ja. RAID er at du slår sammen to eller flere lagringsmedia til ett. Det finnes flere typer RAID, men RAID 0 vil si at alt av info fordeles likt ut på lagringsmediene. Hvis du skal flytte over en 5 GB fil, så blir den fordelt på begge slik at hver harddisk/SSD får 2.5 GB. Hvis hver har skrivehastighet på 500 MB/s vil du i teorien få 1 GB/s overføringshastighet, altså det dobbelte.

     

    Hvis du vil vite mer om RAID, så har Nizzen her på forumet laget en veldig bra guide om temaet: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1058413

     

    Åh, tusen takk for informasjon! Dette her høres bra ut :)

     

    Fins det noen ulemper med RAID?

     

  4.  

     

    Hvorfor ville du ikke brukt raid? Den eneste måten han kan få maksimal ytelse fra SSD-en er via en SATA 3 port, og det får han ikke på hovedkortet. Og Raid 0 ville gitt enormt mye bedre ytelse.

     

    Trenger man to stk SSD for å sette opp RAID?

  5. Hei! Jeg sitter nå med en maskin som jeg egentlig angrer på at jeg kjøpte.

     

    Komponentene er så:

    post-245556-0-54566400-1352662290_thumb.jpg

     

    Kjøpte pcen for rundt 8000 kroner da, og har tenkt til å selge den for 6800.

    Er det lite i forhånd til komponentene? Hva bør jeg egentlig selg den for?

     

    Her er komponentene jeg har tenkt til å kjøpe:

    post-245556-0-31614500-1352662413_thumb.jpg

     

    Hva bør jeg gjøre?

    Beholde den jeg har nå og oppgradere eller skal jeg selge den jeg har nå og kjøpe en ny en?

     

    Takk på forhånd! :)

  6. For det første... Det er ikke noe som heter SATA 6. De ulike versjonene av SATA er 1, 2 og 3. Det finnes også 3.1 og 3.2, men det er ikke veldig relevant for denne tråden. Det du har på hovedkortet ditt er 4x SATA 2.0 3GBit/s og 2x SATA 3.0 6Gbit/s.

     

    Hvilke SSD-er er det du har? Så vidt jeg vet er det bare SandForce SSD-er som har høy nok lese- og skrivehastighet til at SATA 2 (som gir opptil 300 MB/s) begrenser ytelsen. SATA 3 kan gi opptil omtrent det dobbelte, altså 600 MB/s.

     

    OCZ Agility 3 120GB. Ja, SATA 2 3GBit/s vil svekke ytelsen av SSD? Hvor mye da?

  7. Hei!

     

    Har ett spørsmål angående SATA 3 og SATA 6. Jeg vet ikke så veldig om emnet, og finner ikke svar noen steder.

     

    Men saken er så, er at jeg har et ASUS hovedkort som da har 2x SATA 6.0 og 4x SATA 3.0. Men så under byggingen klarte jeg å brekk den ene SATA 6.0 porten.

     

    Jeg bruker selvsagt SSDn min på SATA 6.0 og 1TB harddisk på 3.0. Så har jeg lyst på en til SSD. Men null SATA 6.0 port igjen. Kan jeg bruke SSD på en SATA 3.0 da? uten å svekke ytelsen på den?

     

    Takk på forhånd!

  8. På Kies under verktøy skal det være en "Feilsøk tilkoblingen". Du kan prøve den først. Pleier som oftest å være enhetsdriveren som ikke får kontakt med PC'en.

     

    Om du skulle oppdatere via Kies trenger du kabel.

     

    Prøvde mange ganger, med og uten Kies. Men vet av en metode for wipe all dataen uten å gjøre det på innstillinger? Pga. samsungkontoen ikke funkerer klarer jeg ikke wipe data.

  9. Jeg har kjøpt en oppgradering produktnøkkel på Microsoft nettside, og angrer egentlig litt. Skulle gjerne ha hadd det på disc.

     

    Men som er poenget er at jeg vil installere det på to pcer, går det an?

    På nettsiden står det

     

    Tilbudet er gyldig fra 26. oktober 2012 til 31. januar 2013, og er begrenset til fem oppgraderingslisenser per kunde.

     

    Betyr det at jeg kan installere Win8 på fem datamaskiner? Hvis det går an, hvordan kan jeg gjøre det? Siden jeg laster ned windows 8 nå på den ene pcen. Hvordan får skal jeg installere på de andre?

  10. 550 watt holder lenge for ett 7970. tror tilogmed du kan kjøre to stykker uten overklokk på det.

     

    må bare spørre, hvorfor oppgraderer du noe annet enn grafikkort med en såpass bra pc?(2500k er kun 5-10% dårligere enn 3570k og kan overklokkes lenger på grunn av lavere temperatur.)

     

    Tenkte det samme, men det begynte å bli en stund siden jeg har bygget en pc ;)

    Har aldri egentlig overklokket, har ikke følt at jeg har behov for det heller. Så kjøper bare det som er dagens greie i stedet, trur jeg er det beste.

  11. Hei. Skal selge min nåværende pc og kjøper meg en ny en, men trenger litt råd forhold til oppsettet jeg har satt opp.

     

    post-245556-0-17097300-1350654619_thumb.jpg

     

    Har ikke tatt med kabinett og trenger råd. Gjerne midtower, men fulltower går også an.

     

    En annen ting, jeg skal selge pcen min men problemet er at han bor flere mil unna. Og da må jeg sende den i posten. Så det jeg lurer på er, om hva må vi gjøre for å få en trygg handel? Har hørt litt om noe Posten styrer med, men er ikke helt sikker.

     

    Takk på forhånd.

     

    EDIT:

     

    Bør jeg ta denne? Lurer litt på om 550W blir for lite :/

     

    og anbefaler dere Corsair 500R?

  12. Hei!

     

    Har en samsung galaxy tab 10.1 og kies på en windows 7 64-bit maskin som ikke er helt venner med hverandre.

    Det er forresten 3G versjonen, bootloader og alt er locked. :glare:

     

    Planen var jo at jeg skulle bare installere en oppdatering som poppet opp på skjermen. Så jeg lastet ned det, og trykket deretter på installer. Resettet seg og installerer oppdateringen. Men den kom ikke lengre enn 14% og jeg kom tilbake til homescreen. Og blir fortalt at det var noe feil med installasjonen, og at jeg skulle prøve på Kies på pcen.

     

    Det fikk jeg også problemer. Kies ville ikke koble til tabn i det hele tatt. Søkt opp på alle slags sider og prøvde flere metoder. Ikludert Kies via Wi-Fi, det gikk an men jeg kunne ikke installere noe oppdateringer da.

     

    --

     

    Så jeg prøvde å wipe all dataen, men det gikk heller ikke. Den krevde en bekreftelse fra samgsung-kontoen og jeg logget med på med kontoen min. Men vil likevel ikke la meg passere forbi. Sjekket opp på samgsung sin nettside og skiftet passord og prøvde igjen. Men får samme meldingen, "behandlingen mislykket"

     

    Programmer har begynt å klikke helt for tiden. Facebook vil ikke laste inn data. Youtube vil ikke loade videoer, heller ikke på homescrenn på appen. Google Play vil ikke loade noen ting, får bare en skjerm som står "Ingen forbindelser" og "prøv igjen".

     

    Hva må jeg gjøre?!

    Finnes det annen måte å wipe all daten på?

  13. Hvilken versjon av OS X prøver du å installere på din hackintosh?

     

    Jeg brukte Kakewalk når jeg installerte Lion i fjor og UniBeast når jeg installerte Mountain Lion tidligere i år.

     

    Begge disse krever at du allerede har tilgang til en Mac (eller fungerende hackintosh).

     

    Takk for svar, men fant nylig ut at ingenting støtter i5-3570K og HD7850. Too bad. Det var iAktos eller nå sånt jeg prøvde meg på. :)

  14. Kom med litt mer detaljer om hva du har av skjerm da....

     

    Har ikke noe med skjermen, men noe med maskina da. Har for tiden lyst på flere vifter og en viftestyrings-dings! Har du noen å anbefale? Noen som ikke støyer nå særlig og ikke koster skjorta helst xD

     

    Kunne ha tenkt meg 3x 140 mm, og en 120mm :)

     

    EDIT:

     

    Fått problemer med CPu-kjøler på en annen maskin, Corsair H60. Pumpen har begynt å bråke fryktelig! Har skjedd flere folk som har det samme problemet på nettet! Går dette på garantien eller ikke? Har virkelig lyst til å sende den inn eller noe sånt. Corsair tilbyr 5 års garanti.

     

    Hva kan jeg gjøre?

  15. Hjelp!

     

    Jeg får bare ikke til å kommet til installasjon skjermen til iAtkos L2 altså! Sitter fast enten bom fast på Apple logoen eller så står den fast på en black screen, med følgende boot flag, -v. Har også brukt masse andre boot commands men som sagt, sitter fast samma faen. xD

     

    Systemet jeg har nå har Ivy Bridge, vet ikke om det spiller noe. Har også byttet SATA til ACHI.

    Har også bare 4GB ram i når jeg prøver å installere.

    Grafikkortet mitt er Sapphire HD 7850 OC

     

    Håper virkelig at noen kan hjelpe meg her! Virkelig lyst på MAC :)

×
×
  • Opprett ny...