Gå til innhold

piingu222

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av piingu222

  1. Det er bare å droppe det, jeg sendte en lang og omfattende mail, hvor jeg krevde svar på deres standpunkt til generelle vilkår kontra norsk lov. Fikk dette svaret:
     

    Hei,

    Vi har avventet svar fra høyere hold angående saken og har derofr ikke svart deg på denne. Er du ikke enig med tidligere avgjørelse ber vi deg ta saken videre med forbrukerrådet.

     

    Jeg har klaget det inn til forbrukerrådet, og tipset dinside & Vg, så får vi se hva som skjer:)

     

    Jeg kjøper meg nok bare et nytt skjermkort snart, og krever erstatning + renter på beløpet de holder reservert mot min vilje.

    • Liker 1
  2. Noen som har fått noe svar fra cdon?..

    Nei, ikke utover det generiske upersonlige drittsvaret, hvor de verken var ydmyke eller beklaget situasjonen, det provoserer meg enda mer. jeg sendte en omfattende mail, med mange spørsmål. Har ikke hørt noe...

    Får jeg ikke svar ila dagen ringer jeg (og tar opp samtalen)

  3.  

    I korte trekk sa de at: Ved handle på nett inngår man i en binnende avtale, de har ikke rett til å heve avtalen med mindre tilbudet, i vårt tilfellet 40% kan anses som "for godt til å være sant" noe både jeg og konsulenten jeg snakket med hos forbrukerrådet mente var et helt legitimt tilbud på elektronikk. De anbefalte å kreve varen innen en dato. Hvis de ikke imøtekom kravet skulle forbrukerådet ta saken videre.

    Brukte du ein formell mal frå Forbrukerrådet, eller kokte du ihop ein mail sjølv? Vil gjerne klage til vdon eg også.

    At ein "mini"-versjon kan vere billegare er vel ikkje uhørt? Eg hadde null ide om prisnivået generelt i norge på skjermkortet i det eg bestilte, då ingen andre nettbutikkar hadde produktet. Fann kun prisar på "storebroren" 1070 G1.

     

    Jeg kokte sammen en mail, uten mal og uten å referere til paragrafter i avtaleloven. De sa det var best i første ledd av kontakten:) Skal oppdatere her når jeg får svar! Vi er vel evnt ganske mange er her som går sammen, hvis/om/at det blir noe from for sak, på et senere tidspunkt.

  4. I korte trekk sa de at: Ved handle på nett inngår man i en binnende avtale, de har ikke rett til å heve avtalen med mindre tilbudet, i vårt tilfellet 40% kan anses som "for godt til å være sant" noe både jeg og konsulenten jeg snakket med hos forbrukerrådet mente var et helt legitimt tilbud på elektronikk. De anbefalte å kreve varen innen en dato. Hvis de ikke imøtekom kravet skulle forbrukerådet ta saken videre.
     

    • Liker 3
  5. Hei,

     

     

    Jeg trenger litt hjelp til å velge ut korrekt 46" led. Jeg har lest meg opp en del kunnskap men er usikker på hvilke av modellene jeg har funnet som egner seg best. Jeg skal primært bruke tven til å se Serier, Filmer og spille playstation. Jeg har sett meg ut noen modeller men er usikker på hvem jeg skal velge. Noen som kan hjelpe?:)

     

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=627720

     

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=631062

     

    en av disse, har ikke klart å finne tester for samsungen, men utifra det jeg har funnet har sony fokusert mye på aplikasjoner og 3d. noe man absolutt ikke trenger. Sitter da igjen med følelsen av at Samsung har mer fokus på bildekvalitet.

×
×
  • Opprett ny...