Gå til innhold

Supascoopa

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Supascoopa

  1. forhondsbetaling via paypal er lettest og meget utbredt , kjøper har trygghet i at de kan sende krav om de ikke får varen / den har mangler . under ingen omstendigheter send vare for og få betalt i etterskudd

     

    Ja paypal virker som det beste alternativet, men er enda ikke sikker på hvordan vi skal gjøre det slik att han betaler frakten

  2. Flytter snart, så jeg kvitter meg med diverse tull og tøys som jeg har liggende, blant annet en collectors edition figur fra spillet bioshock, fant en kjøper via reddit som var villig til og kjøpe den for 50USD.

    Kjøper er villig til å betale frakt, og faktura ved henting som sendemetode, om det er en mulighet, kan eventuelt bruke paypal.

     

    Problemet mitt er att jeg har aldri solgt noe over nett slik som dette før, og ikke internasjonalt, noe jeg går utifra att det blir. hvordan kan jeg forsikre att jeg får pengene, og att pakken kommer fram til kjøperen?

  3. Bygde min første data for ca 2 år siden, primært til å game på, men den begynner og bli en smule utdatert, og jeg vil gjærne kunne spille Far Cry 4 på max i tilegg til nyere spill som kommer som gta 5 og witcher 3.

     

    Processor Intel® Core i5-3570K CPU @ 3.40GHz

    4GB Ram

    Geforce Gtx 660

     

    Fikk en kompis til og bestille delene når jeg bygde den, og har rimelig lite erfaring sjøl, så hadde sotte stor pris på om jeg kunne fått lit råd om hvordan jeg går fram for å oppgradere!

  4. har en Sony tv, pleier ofte og plugge dataen i den for og se på netflix, men etter 10-15 minutt kommer det "scenevalg har blit endret" også er skjermen svart til jeg rører på musa/tastaturet.

    Dette er utrolig irriterende, og det merkelige er att det kun skjer med netflix, om jeg bruker en mediaspiller som vlc og ser på film, så blir aldri skjermen svart. Hva kan dette komme av og hvordan fikser jeg det?

  5. Smash brothers til 3ds kommer ut tredje oktober, er ikke så begeistret for gamestop, hovedsakelig pga det alltid er dyrest og kjøpe derfra.

    Men jeg vil ha spillet på release day, hvilke side bør jeg bestille fra om jeg skal garantere att det ligger i postkassa den 3'e? Eller bør jeg kanskje bare sattse på gamestop om jeg skal ha det på release?

  6. Kjøpte 2måneder xbox live gold for 20kroner mens det tilbudet var, men nå får jeg ikke skrudd av auto renewal. Hver gang jeg logger inn på kontoen min å trykker change under auto renewal, så blir jeg bedt om å skrive inn passordet pånytt, deretter kommer jeg inn på en microsoft side med "hjelp oss med å beskytte kontoen din" hvor jeg blir bedt om å skrive passordet til min gamle mail, når jeg har gjort det fortsetter det bare med passord til emailn som jeg hadde før det igjen, kommer ingen vei??

  7. Har tenkt og bestille iphone fra apple sin side, og har funnet ett bra chess abonnemang jeg har tenkt og velge. men lurer på hva jeg gjøre om det blir noe galt med telefonen, eller om jeg ødelegger den, siden den er bestilt på nettet?

    Spleiser med pappa, og han mener det er helt idiotisk og bestille, og att vist noe skulle gå galt så er det mye bedre og ha kjøpt den fra en telebutikk, og att det kommer til å koste masse å sende den inn til apple osv. men man må da ha noe garanti eller lignende ved å bestille fra nettsiden?

    Trenger svar fort, så opprettet egen tråd istedenfor og bruke iphone tråden.

  8. Skal kjøpe meg iphone idag, men har litt noia for "find my iphone" appen, alle andre som har iphone kan jo da se hvor jeg er hele tiden? Er det mulig og skru det av? leste om det, og håper ikke det er så lettvint som det virker, bare det å ha mulihetn til å tracke alle vennene mine med iphone hørtes jo helt latterli ut, kommer til å være umuli å ikke utnytte det litt

  9. Ja det er sant, men det som gjør att jeg får mer lyst på en galaxy hovedsakelig, det er att jeg ser hvor fort iphone skjermen knuses. de fleste jeg kjenner som har iphone har en eller annen ganske ille skade på skjermen, og mobilene jeg har hatt før har ikke akkurat blitt så fryktelig bra behandlet, men spørs når jeg får meg en dyr telefon om jeg blir mer forsiktig. og om jeg anskaffer ett skikkelig deksel, om det kansje hjelper en del på hvor mye den tåler?

    Har jo sett diverse droptests osv på youtube, og syntes det ser ut som att det skal skremmende lit til før att hele skjermen er ett totalvrak.

    er ikke ute etter og starte noe Iphone/galaxy flame war, har bare ganske lite peiling, får høre fra de fleste att jeg bør satse på galaxy, likevel frister iphone mest.

  10. Har en Xperia mini atm, men har begynt og få lyst på en skikkelig smartphone. Har vurdert en iphone, og julen nærmer seg jo, så tenkte og ønske meg en i julegave.

    Har aldri hatt noe lignende av telefoner, det nærmeste er xperia. det er jo touch, så er noen ting jeg lurer på med iphone. med xperiaen hadde jeg ofte problemer om det var dårlig vær, snø/regn osv fucka skjermen helt og gjorde det helt umulig og svare på en melding ute for eksempel, det blir vel ett enda større problem med iphone. Lurer også på om den ikke blir litt i største laget for en telefon, og hvordan er batteritiden?

    Har ingen anelse, pris osv? blir vel en Iphone 4 som er det nyeste og beste?

  11. Går nå første året på vgs pånytt for andre gang, droppa ut i fjor, og er like før jeg gjør det pånytt nå.

    Får kjempemasse skryt av lærerene, og har egentli bare fått positiv feedback, likevel har jeg masse fravær. Kommer ikke av att jeg bare er sløv og ikke orker å dra på skolen, har rett og slett ikke inniativ. føler att der jeg bor nå kommer jeg aldri til å komme noen vei, ikke fulføre vgs, bare sitte her og råttne bort. Helt siden ungdoms skolen har jeg rett og slett drømt om og bare kunne flytt langt bort, til en storby, eller ut av norge (selvom det ikke er mye realistisk att det skjer med det første)

    hadde tenkt att jeg fullfører vgs, også flytter, eller att jeg tar de siste årene borte. men ser ikke ut som det kommer til å skje, vil bare få det gjort så fort som mulig, orker ikke gå og bare vente på og kunne flytte i opptill tre år.

    Har vurdert folkehøyskole litt, men har ikke lyst og utsette vgs enda ett år, og se på att alle jeg kjenner blir ferdig med skolen og blir russ uten meg.

     

    Er jo ikke bare bare å flytte bort helt alene uten noen man kjenner, men til neste år skal en kompis av meg til bergen, så jeg syntes bergen virker som ett greit valg.

    Lurer da på hvilke alternativ har jeg egentlig uten noen slekktning eller real grunn til å bare flytte? Planen var og søke vgs dær til neste år, men har jo ingen garanti på att jeg kommer inn så langt borte, og det er ikke en risiko jeg har tenkt og ta, skal omså flytte og jobbe til jeg får kommet igang med skolen.

×
×
  • Opprett ny...