Gå til innhold

Tharnis

Medlemmer
  • Innlegg

    72
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tharnis

  1. Crooked Cracker skrev:
    herzeleid skrev (9 timer siden):

    Er dette reelt, at det eneste folk reagerer sånn på er muligheten til et kyss, eller er det mer som reageres på?

    Tok en titt på håndfull av disse 0-4 vurderingene på Metacritic, det gjennomgående temaet er visst at historien er heller dårlig med platte dialoger, samt etterlater flere ubesvarte spørsmål vedrørende dette universet. Noen nevnte at det fremstod som at ting som gjorde forgjengeren bra har blitt satt tilside av politiske hensyn. Når det gjelder dette kysset virket det mer som at klagingen gikk ut på at hele kjærlighetshistorien opplevdes som påtatt og uinteressant, fremfor at det var 2 jenter involvert. Det kan godt hende at det var mange flere klager på politisk grunnlag også, men som forbruker har en faktisk lov til å sette sine egne premisser for vurdering av produkter. Så greit at åpenbare trollescores med syltynne begrunnelser fjernes, men dersom en forbruker ærlig redegjør for en lav score er det ingen grunn til å fjerne eller kalle det respektløst.

    Veldig mange bruker vikarierende argumenter for å ikke få omtalen sin moderert/slettet. De er i hovedsak ute etter å få ned Metacritic scoren. Et spill skal være skikkelig dårlig for å fortjene 0 i score.
    • Liker 7
  2.  

    En gruppe gamere setter vel dessverre stadige verdensrekorder i å være misfornøyd med omtrent alt samt å være de sarteste sjelene som finnes på jorden. Det gir et enormt dårlig inntrykk av gamere som helhet da denne gruppen er såpass synlig i alle fora. Gjerne godt hjulpet frem av streamere som lever på misnøye.

    Er vel mest dem som Ikkje gamer som griner høyest. De som gamer, gamer jo...

    Har lurt litt på akkurat det. Er det faktiske gamere som står for hylingen? Eller er det stort sett folk som ikke har bedre ting å ta seg til i livet?

  3.  

    Er vel strengt tatt spillere som har satt rekord i å vise hvor lett flokkmentalitet sprer seg ukritisk.

     

     

    En gruppe gamere setter vel dessverre stadige verdensrekorder i å være misfornøyd med omtrent alt samt å være de sarteste sjelene som finnes på jorden. Det gir et enormt dårlig inntrykk av gamere som helhet da denne gruppen er såpass synlig i alle fora. Gjerne godt hjulpet frem av streamere som lever på misnøye.

    Man får et inntrykk av at spillere blir utrolig fort krenket ja. Men det er vel de som er mest høylytt. Har forøvrig aldri skjønt denne interessen for streamere som lever av negativitet. Skal jeg førtst bruke tid på streamere blir det nok de som har noe å by på.

  4. Er vel strengt tatt spillere som har satt rekord i å vise hvor lett flokkmentalitet sprer seg ukritisk.

     

    Var enig med EA i pride and accomplishment kommentaren. Var uenig i at man var tenkt å kunne betale seg til det. Men den delen nådde nå ikke produksjon engang.

     

    Lurer på hvor mange av de som stemte ned som i det hele tatt var interessert i spillet. De fleste var nok bare mest opptatt av å hive seg med på hat toget.

     

    Var selv aktiv på den subredditen i den perioden... det var en flau affære... aller mest pga. spillerne.

    • Liker 5
  5. Dette er nå veldig merkelig. Har carplay i begge bilene våres som ikke er BMW. Oppdateringer av carplay trenger ikke engang oppdateringer fra bilprodusent for å holde carplay oppdatert.

     

    Oppdaget dette når jeg nå oppdaterte til ios 13 beta. Når jeg kom ut i bilen etter jeg hadde oppdatert telefonen hadde også carplay oppdatert seg. Carplay er i bunn og grunn på telefonen og biler med carplay er bare tilrettelagt for å bruke carplay.

     

    Om dette skulle bli vanlig praksis hos andre bilmerker er det glatt en tjeneste jeg kommer til å kutte ut ettersom systemet i bilen dekker fint behovet når carplay ikke er i bruk.

  6. Whatever, Raytracing er mange år unda å være noe jeg gidder å skru på, 50% tap av ytelse på RTX 2080ti for litt bedre refleksjoner, fuck det

     

    Om du ikke har prøvd det selv aner du ikke hva du snakker om. Metro Exodus eksempelvis. Du trenger ikke 120 fps i dette spillet. Og jeg skal love deg at etter noen timer med global belysning er det nesten småirriterende å komme tilbake til spill som ikke har det. Global belysning gjør spillet vakrere, mer realistisk og gjør innlevelsen større. 60fps er ikke noe problem å oppnå.

     

    Det er heller ikke 50% tap av ytelse ettersom spillene også har DLSS som kompenserer for dette. Og nei... DLSS er ikke så blurry som vist helt i begynnelsen.

  7.  

    Får dere ikke Battlefield V til å fungere med Direct X 12?

     

    Vi får ikke spille flerspiller over nett når DX12 er aktivert, nei. Får melding om at vi er "bannet". Det er en bug som inntreffer så ofte når vi skal sjekke ytelsen i spillet av vi rett og slett har måtte legge det på is inntil videre.

    Enspiller fungerer, men hvem spiller egentlig BFV for den, eller er jeg helt på jordet?

     

    Håpet er å komme tilbake med en egen sak på strålesporing-ytelsen til RTX-kortene når BFV-bugen er rettet og kanskje DLSS også er på plass, samt nye Metro er ute. Og om bare Tomb Raider-teamet får ut denne patchen de lovet for ørten måneder siden...

    Veldig merkelig. Men sånn er det ofte for oss med pc som interesse. Noen får et problem som merkelig nok ingen andre eller få har. Har selv RTX 2080 og der fungerer Directx12 i singel og i multiplayer. Når det er sagt så har jeg andre problemer med Battlefield V (ikke RTX relatert).

     

    Håper dere får testet det snart. Personlig spiller jeg med raytracing på hele tiden. Så det er blitt sånn at jeg merker nyanseforskjellene når jeg spiller spill som er uten raytracing.

  8.  

    Gi oss Gtx 1880ti som i hovedsak ville 2080ti uten alt tullet til 5k, så snakker vi

    Det får du ikke. Det er kun snakk om produkter som ligger godt under RTX 2060 i ytelse.

     

    Det er patetisk og sitte å se på at folk gnåler over ny funksjonalitet. Ray tracing kommer til å være i bortimot alle spill om 10 år, på samme måte som programmerbare shadere er overalt nå.

    Er enig her. Tror flere av disse som ikke vil ha "RTX tullet" kan komme til å angre seg litt senere. Etter å ha spilt Battlefield mye nå med raytracing på vil jeg egentlig ha det i alle spill. Raytracing er ikke noe som man "åh, se der er raytracing". Det går mer på totalinntrykket og opplevelsen spillet gir. Det blir en annen atmosfære i spillet av det.

    • Liker 3
  9. Spelet i seg sjølv er eit meget bra utgangspunkt for noko videre. Mykje av kritikken rettet mot spelet er personlige meininger og feile forventninger. Hadde dette vert frå nokon andre enn Bethesda hadde det aldri vert det samme jamrekoret om korleis dei våger å prøve seg på noko annet som ikkje er Fallout New Vegas 2.

     

    Folk har ikkje forstått det at dette ikkje er eit historiedrevet spel men derimot det å kunne spele i lag med andre for å overleve. Desverre er det ganske vanskelig ettersom det er utallige bugs som forhindrer deg i å kunne gjere det, samt ein del dumme designvalg. Spelet vil apellere meir til dei som liker spel i mmo sjangeren framfor single player.

     

    Skal og nevnes det at om din personlige stash er full før lvl 5, so betyr det at du på ingen måte har fulgt med i timen og velger å spare på alt mulig tull. Nei du trenger ikkje den 27. pipe pistolen du plukker opp, og nei du trenger ikkje å ta vare på eit 50 lbs tung manual. Om ein gjer som spelet forteller deg og scrapper det du ikkje bruker so vil ein neppe få problemer før ein er langt ut i spelet, og sjølv då vil du mest sansynlig ha 1000 enheter av heilt vanlige materialer som stål som har ingen verdi og kan finnes over alt i verden.

     

    Dette med å følge med i timen føler jeg går igjen mye når det gjelder kritikken av dette spillet.

     

    Har rundt 30 timer i det nå og har enda til gode å ha full stash. Jeg plukker selv opp alt mulig jeg finner og scrapper det.

     

    Problemet med spillet er at alle har en mening om hvordan spillet skal være, og det lever ikke opp til hva de vil det skal være. Spesielt singleplayer spillere er rasende, og sprer kun hat fordi de kan og ikke får spille alene.

    Survival spillere er rasende fordi det ikke er nok survival i det, og de får ikke private servere.

    Campain spillere er rasende for de får ikke en historie på nivå med rdr2.

    Pvp spillere er rasende og får ikke nok pvp siden det er for strenge regler og hard scaling (en lv 15 kan drepe to stk lv 100 i beste gear)

    Alle skal sammenligne spillet med alle mulige andre storspill fra øverste hylle i alle forskjellige sjangere. Det blir veldig feil, når fo76 har kun små elementer fra diverse spill.

     

    Jeg storkoser meg i spillet, fo76 er egentlig ikke noe mer enn mer Fallout 4 online. Historien er dog mye mer langstrukket, og man må fort frarte mye frem og tilbake. Men sånn er det i de fleste mmorpg's med en veldig stor verden.

    Om det er noe å klage på så er det bugs, det er hvertfall nok av dem.

     

    Men det er 2018, hat er definitivt trenden.

     

    Du er inne på noe helt vesentlig, forventninger. Spillet ble presentert på E3 og de hadde en egen session der de forklarte mer i dybed og tok imot spørsmål. Basert på infoen der har de levert akkurat det innholdet de lovet.

     

    Så en video på youtube igår der en ga dårlig kritikk grunnet blant annet at det ikke var mulig å save slik som vanlig i Fallout spill. Det meste som ble kritisert i den videoen ga meg egentlig et inntrykk av at kritikeren sammenlignet med singleplayer Fallout.

     

    Personlig har jeg det utrolig artig i spillet, og jeg spiller stort sett solo.

     

    Må også nevnes at spillet har ikke krasjet en gang for meg, ikke blitt disconnected og de bugsene jeg har opplevd har stort sett vært fiender som glitcher ut.

     

    Kanskje jeg bare har vært heldig.

     

     

    • Liker 1
  10.  

    Er dette i det hele tatt et problem, enda mindre overraskende? Idiotene her er vel de som faktisk kjøper det på release i tro om at de er privilegerte og har fått en spesialpris som aldri vil bli matchet senere? Hjelpes..

     

    Jeg skal kjøpe RDR2 på release, til det som antakelig er absolutt makspris, og jeg betaler gladelig noen hundrelapper ekstra for å få spille det umiddelbart og ikke vente. Regner da også med at det ikke er usannsynlig at prisen blir redusert etterhvert, velkommen til den virkelige verden.

     

    Du tuller nå? Et spill faller 200kr i spenn etter en måned, og du ser ikke problemet? Selvsagt vil prisen gå ned etterhvert, men vi snakker vanligvis minst et halvt år. Når det gjelder Shadow of the Tomb Raider (og sannsynlivis Red Dead Redemption 2) forventer jeg å få se begge på tilbud på Black Friday i slutten av november, men de vil være tilbake til full pris neste dag. For den saks skyld, hvorfor er ikke konsollversjonen av Shadow of the Tomb Raider nedsatt? Det er jo kul Steam-versjonen? Jeg velger dermed å tro det er Steam som har gjort en grov feil her. Noe annet er helt usannsynlig.

    Den er ikke permanent nedsatt. Det er en ukes tilbud. Når den uken er over vil prisen gå opp igjen.

    • Liker 2
  11. "Inntektene i bomringene er ikke høye nok slik de er i dag" - Vent nå litt; Dem setter opp bompengene for å tvinge folk til å kjøre mindre, så klager dem på at de har for liten inntekt?

     

    Helt korrekt observert.

     

    Bor i Bergen selv. De har skrudd opp bompengeprisene for å få ferre til å kjøre bil (vikarierende motiv: miljøet). Når så flere finner alternative transportløsninger gikk bompengeinntektene ned. Så da blir jo løsningen at mer bompenger må inn. Dette selvsagt samtidig med at prisene på kollektiv transport også økes.

     

    Så for meg med bensinbil er det ca. samme pris å komme meg fram og tilbake til jobb som månedskort til buss.

    • Liker 3
  12. Ser flere folk her som virkelig sliter med å forstå dette...

    Dette kortet er ment for ny teknologi.

     

    Du betaler det samme for et 2080 som et 1080ti, og i gamle spill, med gammel tek, så yter de så å si likt.

    (med mindre optimalisering av drivere vel og merke)

     

    Det som er, er det at om du kjører et nytt spill på 1080ti,så vil plutselig 2080 yte ~40% bedre.

    Igjen ~40% bedre for samme pris.

     

    Du klager da virkelig ikke på at du får mer for samme prisen?

     

    Sliter eller vil ikke forstå.

    • Liker 1
  13.  

    Enig med deg her. Ytelse er som annonsert, og prisene er som annonsert. Det er ingen overraskelser her i det hele tatt. Vi visste tilogmed at det ikke kom til å være tilgjengelig RTX og DLSS i spill på release. Folk følger ikke med i timen.

     

    Forhåndsbestilte 30 august og var klar til å avbestille om ikke yteleseøkningen Nvidia forespeilte var korrekt. Prisen visste jeg jeg allerede på det tidspunktet og.

     

    Bare for at ting er som annonsert (for eksempel pris), så betyr ikke det at prisen på 15000 kr er greit.

    Er fortsatt vanvittig overpriset i forhold til hvor lite ytelse man får i forhold til 1080ti (ca. 30% mer).

     

    Her har nVidia satt en vanvittig prislapp, bare for at de kan.

    2080ti burde ha kostet rundt 8000 kr.

    Ja, de er dyre. Men det var ikke poenget mitt. Nytter ikke å komme å klage på pris dagen før release når man har visst prisen en måned i forveien.

×
×
  • Opprett ny...