Gå til innhold

Thomas J.L

Medlemmer
  • Innlegg

    1 126
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Thomas J.L

  1. Hei!

     

    Fikk helt nytt batteri tilsendt til s4 for ikke så lenge siden. Levetiden har definitivt gått opp, men ikke helt opp dit jeg skulle hatt den, og ett stykke fra hvor god den var da mobilen var ny.

    Regner med det er en del unyttig som drar batteri her og der som jeg ikke vet om.

     

    Er det noen som har noen tips til hvordan jeg kan forbedre batteritiden, uten at det går utover funksjonaliteten noe særlig.

    Skal på tur neste uke, og skulle gjerne fått den til å vare så lenge så mulig på en ladning.

     

    Takk.

    Skal ta roote nå, før jeg fjerner alt av unødvendig programvare. Blir veldig spennende å se, skal hente meg et nytt batteri imorgen å

  2.  

    Kjøpte min Lenovo Thinkpad i Norge, kjempeglad for det. Fikk bruk for garantien etter en uke, da var de på døren å hentet pcen 12 timer etter jeg ringte de. Ble sendt med ekspress-pakke begge veiene

    Hæ? På de laptopene jeg har hatt så har det fulgt med en next business day onsite serviceavtale. Da kommer det en servicetekniker dit jeg befinner meg og fikser problemet der og da, uten å trenge å sende inn laptopen.

     

    Edit: På den laptopen jeg har nå, en Dell Latitude E7440 har jeg en slik garanti som varer i 5 år. Og da kan jeg ringe et nr som er døgnbemannet hver dag, hele året.

     

    De hadde ikke deler eller folk tilgjengelig i Tromsø. Så var ikke så mange valgmuligheter

  3. Er tydeligvis ikke lov å håpe å få en Butterfly miner engang, de har så lange ventelister at det sikkert tar et år å få tak i den. Samtidig går bare vanskelighetsgraden opp.

    Iforhold til andre ASIC minere som ligger ute i norge er det omtrent halv pris per Gh/s på denne iforhold til de, men er jo såklart en kjempestor investering. Usikker på hvor lønnsomt disse er når vanskelighetsgraden går opp, eneste som tjener store penger er vell de som selger utstyret.. :p

  4.  

    Vet ikke om du kjøpte den gjennom komplett, men betyr dette at du kjøpte serviceavtalen med i tillegg til prisen på selve maskinen, eller var dette "inkludert"? Jeg har vurdert om jeg skal kjøpe denne selv.

     

    Valget ligger vel egentlig mellom denne eller om jeg trenger den ekstra kraften fra T440p, siden disse har omtrent samme pris (litt dyrere med T440p men).

     

    Hvordan tror du denne vil fungerer til litt hobby renderering i After Effects og litt lett redigering av bilder i Photoshop og Lightroom?

     

    Til sammenligning har jeg en MacBook Pro fra 2009 med en core2duo som har fungert greit til dette, men den eneste forskjellen mellom denne og Yoga er at den har et dedikert grafikkort som T440p.

     

    Edit: Jeg burde jo kanskje nevne at hovedformålet med denne PCen er bruk til studier på Universitetet, så det er i all hovedsak Word, Excel, Powerpoint og annen generell medie konsum som er øverst på lista, men bilder og video er en hobby jeg har på siden.

    Kjøpte den via dustinhome.no, Lenovo tilbyr serviceavtale med Thinkpad :)

     

    Usikker på hvordan den vil fungere til rendering. Vurderte selv en laptop med større prosessor og eget grafikkort, tegner endel i AutoCad, prosessimulering og bruk av MatLab. Men siden jeg har en rimelig habil stasjonær pc, verdsatte jeg trykkapasitiv penn, portabilitet og høyere batterikapasitet enn bedre hardware.

     

    HD4400 yter bedre enn 9400m om du skulle lure.

     

    http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-4400.91979.0.html

     

    http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-9400M-G.11949.0.html

  5. Fikk maskinen nå på Mandag, så har fått brukt den et par dager mens jeg har lest til eksamen. Det er min første Thinkpad så ble positivt overrasket over byggekvaliteten på kabinettet. Det er en «anti-smudge» film utenpå skjermen, som kun leveres med modellene med digitizer. Skjermen var helt passelig blank, gjennskinn ble ikke noe problem.

     

    Tastaturet var en fryd å skrive på, layouten var litt uvant for en som skriver på et full-size tastatur til vanlig. Det gikk heldigvis raskt å bli vant til det. Eneste negative for min del var at «D» knappen ikke fungerte som forventet, den reagerte ikke om man trykket nede i venstre hjørnet på knappen, hvor jeg ofte treffer når jeg skriver.

     

    Touchpadden var treffsikker og god i bruk. Pleier ofte å irritere meg over touchpadder til Windows maskiner, men ikke denne gangen. Meget god! Akkurat som med tastaturet hadde jeg et lite problem med den, når jeg «tappet» forsiktig lagde den en irriterende lyd. Var kun på venstresiden av touchpadden.

     

    Tror jeg hørte litt viftestøy, faktisk ikke helt sikker. Den er helt stille ved normal bruk, noe jeg satt pris på.

     

    Hadde hørt at flere hadde slitt med flimring på skjermen, og det var en svakhet med skjermene fra LG. Hadde heldigvis ingen problemer med dette, meget fornøyd med skjermen. Ekstremt lyssterk, brukte kun halv lysstyrke når jeg jobbet med den. Full HD passet veldig bra på 12.5", merket at jeg scalet opp enkelte nettsider.

     

    Har ikke brukt pennen så mye ennå, prøvde å notere litt i OneNote og den fungerte veldig bra. Hadde ikke «black-hole» problemet mange har klaget på (har forsåvidt kommet en fix til dette). Prøvde meg på å lage en grid helt på frihånd, ble et godt resultat på min ustødige hånd. Pennen fungerte best med kalibreringen som kom med, fikk et verre resultat etter jeg kalibrerte. Heldigvis kan man tilbakestille kalibreringen uten problem.

     

    Med tanke på problemer med tastaturet og touchpadden sendte jeg den tilbake for reparasjon. Lenovo Norge var veldig samarbeidsvillig, spurte bare om hva som var galt og serienummer. I dag kom noen å hentet den på døren, under 12 timer etter jeg hadde snakket med de. Blir sendt med DHL-ekspress til Tsjekkia, og de lover at reparasjonen ikke tar mer enn 5 virkedager. Blir nok å forlenge service-avtalen min, for dette var meget bra!

     

    Når det kommer til Windows 8.1 og touch skjerm. Trodde aldri jeg kom til å bruke touch skjermen når jeg arbeidet, og at det bare var en gimmick. Det har faktisk vært meget nyttig, liker når jeg finner bruksverdi i noe jeg ikke forventet.

  6. Denne oppklarte endel.

     

    Ifølge forumet på notebookreview (http://forum.notebookreview.com/lenovo/731068-lenovo-thinkpad-yoga-108.html) er det en screen protector som på X1 Carbon. Ser ut som den er kjempeforsinket mange plasser, men fikk sendingsbekreftelsen min tidligere idag. Spent på om pcen kommer sammens med resten jeg bestilte.

  7. Når du nevner "matt skjermbeskytter", er dette noe som følger med og kan settes på separat eller er skjermoverflaten faktisk matt rett ut av esken? Blir spennende å høre inntrykk fra deg! Håper du kan gi oss en ganske så fyldig rapport rundt alt fra ytelse, støy, hvor godt pennen fungerer (ta gjerne noen "grid" tester over skjermen for å se om alle linjer tegnes rette og jevne eller ikke over hele skjermen), kvaliteten på skjermen og hvorvidt tastatur, trackpoint og kabinettet holder skikkelig ThinkPad klasse.

    Er faktisk ikke helt sikker, usikker på om det er en film som er påført skjermen eller hva det er. Den skal være slik ut av esken. Så en video hvor de sammenlignet Yoga 2 Pro og Thinkpad Yoga. Thinkapad Yoga hadde mindre gjennskinn, men fremdeles litt.

     

    Pennen skal visstnok være bra, den foretrekker å være loddrett på skjermen, hvis ikke kan den bli unøyaktig. Har ikke erfaringer med det fra tidligere. Så håper jeg kommer over noen gode bruksområder, regner med notering på skolen blir aktuelt.

     

    Regner med det tar et par dager før de sender den, de hadde ikke fått inn ennå. De regnet med 2-3 dager, bestilte fra DustinHome pga gratis frakt og skulle bestille noe annet der.

  8. Kom over denne igår, skulle handle noe annet å sjekket liksågreit om det var kommet noen nye laptoper. Begynte først å se på Yoga 2 Pro, som hadde en veldig grei pris iforhold til specs, var ikke nødvendig med den ekstreme oppløsningen for min del, litt for mye gjenskinn på den og tydeligvis noen problemer med gulfargen på skjermen (skal vist være fikset med BIOS update nå).

     

    Da ble det heller Thinkpad Yoga, bestilte med 4500u, 256gb ssd og 8gb ram. Lengre vandring på tastaturet enn sine konkurenter, matt skjerm beskytter, one-link docking og god byggekvalitet ble salgsargumenter for min del. Håper den står til forventningene.

×
×
  • Opprett ny...