Gå til innhold

Sokat

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sokat

  1. Jeg skal lage en layout til en bok som inneholder bilder og tekst. Noen som har et forslag til hvilken programvare jeg kan bruke til å designe layouten/boka?

     

    Jeg vil gjerne bruke et program som gir meg mye frihet til utforming og som samtidig lar meg jobbe med flere sider uten å åpne flere dokumenter eller filer.

     

    Jeg skal designe både utside og innside av boka. Tips og triks ellers tar jeg også i mot med et smil :)

  2. Skulle kjøre forbi en bil som opprinnelig kjørte i 60 i 80 sona. Starta forbikjøringa og da jeg var over halvveis og vel så det begynte bilen jeg ville forbi å sette opp farten.

    Sletta var lang nok men det kom bil i mot. Jeg kunne ikke bremse og legge meg inn bak igjen, hadde kommet for langt. Jeg måtte helt forbi og det gikk akkurat, bilen jeg skulle forbi bremsa i tide. Akkurat før den møtende bilen meide meg ned. Ingen hyggelig opplevelse. :hrm:

  3. Jeg er på jakt etter større plater som skal brukes som skillevegg. Jeg lager et kunstprosjekt og skal til dette prosjektet lage et lite rom hvor installasjonen kan stå. Det er da disse platene som blir selve veggen.

    Hvor får man tak i slike store plater/materiale som er relativt billig?

     

    Hvor tror du :p ?

     

    Hva med byggvareforretning?

     

     

    Tenkte mer på restmaterialer som er enda billigere enn i en byggvareforretning.

     

    Du får høre på byggplasser da. Ofte de får ting i kasser, som de kaster.

     

    Thanx

  4. Jeg er på jakt etter større plater som skal brukes som skillevegg. Jeg lager et kunstprosjekt og skal til dette prosjektet lage et lite rom hvor installasjonen kan stå. Det er da disse platene som blir selve veggen.

    Hvor får man tak i slike store plater/materiale som er relativt billig?

     

    Hvor tror du :p ?

     

    Hva med byggvareforretning?

     

     

    Tenkte mer på restmaterialer som er enda billigere enn i en byggvareforretning.

  5. Jeg er på jakt etter større plater som skal brukes som skillevegg. Jeg lager et kunstprosjekt og skal til dette prosjektet lage et lite rom hvor installasjonen kan stå. Det er da disse platene som blir selve veggen.

    Hvor får man tak i slike store plater/materiale som er relativt billig?

  6. Jeg har et prosjekt på skolen der jeg skal få et roterende serveringsfat til å rotere av seg selv. Altså jeg trenger en løsning som involverer en motor.

     

    Jeg har fått flere tips, blant annet en diskokule-motor som jeg kan montere noen skiver på, eller så er det noen som har nevnt bryllupskaker som roterer av seg selv. Disse bryllupskakefatene må jo da ha en motor enten innebygd eller ekstern.

     

    Noen som har peiling på hvordan man evt. får tak i dette, eller har en annen relativ enkel løsning på utfordringen min?

×
×
  • Opprett ny...