Gå til innhold

vidarkri

Medlemmer
  • Innlegg

    11 447
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Innlegg skrevet av vidarkri

  1. Det er den versjonen jeg har prøvd. 

    Dette er ikke egentlig noe problem da jeg ikke har spesielt mye bruk for denne softwaren.

     

    Jeg bare synes det var merkelig at dette skjer og om det er andre som har opplevd samme sak.

     

    Jeg har i og for seg googlet problemet og sett at det er endel utenlandske treff på dette, så jeg er visst ikke helt alene om erfaringen.

  2. Prøver en tråd på denne., kanskje det er andre som har erfaringer med Gigabyte software. 

     

    Jeg har kjøpt et Gigabyte Windforce GTX 1060/6gb kort. 

    Kortet funker fint som fy, men Xtreme Engine softwaren til Gigabyte krasjer maskinen til stadighet.

     

    Nå har jeg avinstallert softwaren og da er maskinen stabil som fjell, men jeg har hatt samme erfaring med tilsvarende software på en maskin med et Gigabyte hovedkort.

    Den gangen skyldtes feilen at softwaren ikke fungerte sammen med Windows innebygde hardware collector service.

     

    Nå har jeg ikke orka å binærsøke alle windowstjenestene på denne maskinen da jeg er rimelig sikker på at det er samme feil..

     

    Men er det andre som har samme erfaring med "Overklokkings/hardwareovervåkningssoftware" fra Gigabyte?

  3. Kjøp deg et GTX 1060 6gb. Dette kortet er superbillig hos Multicom, salget slutter ved midnatt, http://www.multicom.no/gigabyte-geforce-gtx-1060-windforce/cat-p/c/p8917531

     

    Maskinen din er mer en bra nok til å dra alle nye skjermkort. GTX 1060 er dobbelt så raskt som ett GTX 960 så fra GTX 660 så vil ytelsesforskjellen bli enorm.

     

    Jeg benyttet meg forresten av tilbudet over og oppgraderer også fra et GTX 660.

  4. Ok, katten min er offisielt redd for fluer. Hun ligger og sover ved siden av meg i sofaen, da en flue begynner å surre rundt oss.

    Jeg registrerer at hun hører den da øra hennes beveger seg i retningen den flyr..

    Så lander den rett ved siden av hun, jeg knipser etter den og nå har hun fått øye på den. Neste landing er på magen hennes, hvor hun skvetter skikkelig til og nærmest hopper ut av sofaen :p så begynner hun nesten helt spastisk å vaske seg der den landet, ser litt fornærmet ut og går ned i kjelleren for å sove videre :p er det mulig...

    Svartepus elsker fluer. Han tok ei skikkelig diger ei på morran forrige uke. Jeg bare hørte det knaste når han spiste den opp. :dribble:

  5.  

    Fordelen med CR123/18650(Lithium Ion) er at de gir max output helt til de er tomme. Lyset vil altså være like sterkt helt til batteriet er tomt.

    Stemmer dette? Og gjelder det eksklusivt disse to størrelsene? Hva med 26650 eller andre modeller? Olight har jo flere lykter som har turbo mode som man bare får tilgang til hvis lykten er kjølig nok? SR MINI både 1 & 2 mener jeg er slik? 

     

    Nei, det gjelder Lihium Ion batterier. Dyrere lykter vil justere led'en når de blir for varme, det har ikke noe med batteriet å gjøre.

×
×
  • Opprett ny...