Gå til innhold

zhhk

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zhhk

  1. Destiny 2
    "Welcome to a world without light"

     

    Nå! er det ikke altfor mange ukene til Destiny 2 endelig lanserer på PC (hvor det første spillet skulle vært på plass for 3 år siden også). Da det første spillet kom ut var det ikke uten problemer, i all ærlighet ble det ikke bra før ganske langt ut i livsløpet sitt, men jeg spilte det semi-religiøst, kjøpte meg tilogmed en Playstation 4 for det spillet... Uansett! Jeg har med meg et par kompiser og vi er alle rimelig klare for Destiny 2 PC lansering, så.. 

    Vi leter etter tre (eller fler!) folk å no-life Destiny 2 med.
    Alle tre har jobb og diverse andre greier vi må ta hånd om IRL – men når alt som må gjøres er gjort er første prioriteten vår Destiny 2. Vi vil gjøre alt spillet har å tilby fra Strikes, Public Events og Lost Sectors til Raids men kommer til å ha fokus på blod-leveling første uka. Så, trenger du noen å rive fra hverandre alt Destiny har å by på? 


    Idn5Ndi.png

    • Vi er en norsk gruppe med spillere i alder 26-40
    • Ikke alltid like morsomme men godt humør, dårlige vitser og puns er alltid på plass.
    • Null drama, ikke noe stress og ikke noe press, muligens litt press.
    • Ingen klan struktur, vi er bare en gruppe folk som liker å spille sammen.

    Vi har en Discord server vi samler oss på for å spille sammen, vi spiller en haug med forskjellige spill så halvparten av folka på severen kommer ikke til å spille Destiny 2. I skrivende stund er vi som alle andre med en potet på et PUBG-kick og kommer til å spille det frem til Destiny 2 lanserer. Så om du trenger noen trivelige, lette å ha med å gjøre, rett og slett jævla hyggelige folk å spille med, prøv oss!

     

    Okay, takk for at du leste. 
    zhhk 

    • Liker 1
  2. Bestillte gjennom Steam, så det er vel Spec Ops tenker jeg. Gleder meg sykt mye nå. Vurderte å fixe no proxy greier så jeg kunne starte å spille i morgen, men jeg hørte steam kontoen min kan bli bannet av det, er dette tilfellet?

     

    Mulig, er ikke helt sikker da jeg ikke har giddet og søke det opp før jeg svarer. Da jeg ble bannet i Modern Warfare 2 var det grunnet Console Unlocker - Det er kun Modern Warfare 2 jeg ikke kan spille, tviler på at Steam hadde bannet kontoen din så du ikke kan spille noe i det hele tatt. Blir du bannet er det nok kun i Brink. Men kjipt uansett, da du ikke kan kjøpe 2 kopier av ett spill på en konto.

×
×
  • Opprett ny...