Gå til innhold

tomand

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tomand

  1. Hadde du fjerna bilen i bildet hadde motivet gjort seg mye bedre med en gang, men da hadde kanskje bildet blitt litt tomt i midten ^^ Ellers blir nyansene litt vell lyse for min smak. Virker som om bildet er i rufsa opp veldig på skarpheten, kan det stemme? Ellers er er motivet fint med vannet som blikkfang i midten ;)

  2. Min første tråd her på forumet, men dog ikke helt fersk når det gjelder kamerateknikk i seg sjøl (les blender, lukker, ISO/ASA etc.) ^^ Komposisjon derimot er noe jeg er ganske fersk på, og ikke begitt meg utpå siden jeg gikk Tegning, form og farge på VGS.

     

    Bildet jeg har tatt er av Gammlebrua over Glomma i Elverum. Et mye fotografert motiv all over, men har ønsket å ta ett ved natterstid ganske lenge. Har alltid likt hvordan brua leker med sin egen refleks i vannet om natta samt fargen brua får under gatebelysinga, noe jeg har prøvd å beholde.

     

    Har neppe brukt mer enn 30 min på å bearbeide bildet, så setter pris på litt konstruktivt ved de fleste aspekter av det. Komposisjon/utsnitt, lys-setting, generelle instillinger etc. ;)

     

    Litt teknisk:

    Sony A33 m/Sigma 17-70 f/2.8-4 HSM; ISO-800, 26mm, f/8, 15 sek.

    post-244770-0-06413600-1304628463_thumb.jpg

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...