Gå til innhold

M4RKU5

Medlemmer
  • Innlegg

    69
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av M4RKU5

  1. Hei, kjære spillforum.

     

    Jeg og en kamerat kom inn i en diskusjon angående GTA V og BF4. Kort sagt lurer vi på hvilket av disse spillene som har den mest detaljrike grafikken, og hvilket av spillene som er tyngst å kjøre for en Xbox 360. Setter stor pris på svar fra de som har spilt begge to, og vet hva de snakker om.

     

    På forhånd takk!

  2. Det er ikke meningsløst å sende en syk mann på sykehus.

    Men i og med at dette er en psykisk sykdom, synes jeg at han like godt kan bli sendt til fengselet. Ingen vil dra noen som helst for nytte ut av å behandle ham, ettersom at han aldri vil kunne bli sluppet fri uansett.

    Syke mennesker hører ikke hjemme i fengsel da fengsler ikke kan håndtere slikt.

    Han har jo åpenbart "klart" seg frem til nå, og jeg ser ingen spesiell grunn til at han ikke skal kunne klare seg i fengsel. Selv om han vil bli hånet og utsatt for vold, blir det nesten en naturlig del av straffen, som han har gjort seg mer enn fortjent til. Han trenger ikke håndtering, han bør bli innestengt slik at han ikke kan skade andre mennesker igjen. Jeg kjenner flere medlemmer i AUF som mener at dette er utrolig urettferdig, og ofrene trenger å se at han blir innestengt som en del av terapien.

  3. Hva vil egentlig tvungen psykisk helsevern medføre i praksis?

    Terapi, medisinering, det som psykiateren bestemmer er best egnet for å prøve og helbrede ham.

    Han vil i praksis bli behandlet som en gal person.

    Åja, men hvordan vil det være i forhold til normal fengselstraff? Vil det oppleves som like "jævlig"?

    Jeg tror nok strengt tatt at dette vil oppleves som atskillig værre for Breivik enn en ordinær fengselsstraff.

     

    Hvordan tror du det er å sitte på sinnsykehus, hvor ingen tror et ord av det du sier??

    Samme hva du ytrer så får du et klapp på skuldra med "jaja gutten min, du skal se at du blir nok frisk en dag du og".

    Men det virker nokså meningsløst å innsette ham på en psykiatrisk klinikk, der formålet er å kurere ham. Han skal vel forhåpentlig vis ikke ut igjen?

    • Liker 1
  4. Vanskelig å svare på, ettersom du ikke nevner hvilken stil du har, og heller ikke hva slags lue du er ute etter. Dersom du har litt sånn surf/snow/skate-stil kan jeg anbefale Urban. Du kan alltids besøke Steen & Strøm eller et annet kjøpesenter, og se hva du liker :)

  5. Du kommer nok ikke til å tape penger på det, med tanke på at du bor i Oslo, hvor kollektivtilbudet er på topp. Går utifra at du går på videregående, så stipendet vil dekke månedskort. Og som vaskehjelp er det jo normalt at du slipper å betale for det nødvendige materiellet. Min vaskehjelp legger som regel igjen en liten handleliste over ting som må kjøpes inn til neste vask (Grønnsåpe, vindusvask osv.). Lykke til!

  6. Hadde jakken selv, den holder deg varm, men den er ikke spesielt pen. Hvis du skal kjøpe den er det lurt å ha i bakhodet at den er UTROLIG stor i størrelsen, så prøv den i butikk før du eventuelt bestiller på nett :thumbup:

  7. Blir nok ikke noe Wolverines, noe som er beklagelig etter alt maset jeg har holdt på med her inne. Var å prøvde dem i butikken i dag, og tåboksen er litt for lite elegant. (Ja, jeg vet det er en arbeidsboot, stfu) Noen tips på litt mer "pene" boots? Og Loake Litchfield er blitt litt for mainstream.

    Vet du om noen butikker i Oslo sentrum som tar dem inn? Kunne tenkt meg å prøve dem selv :)

×
×
  • Opprett ny...