Gå til innhold

O'REALLY

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av O'REALLY

  1. Dynasty Warriors 8?

    Dynasty Warriors 7,5 spør du meg.

     

    Kampsystemet er helt det samme som 7, ikke noe nytt der bortsett fra at de nå har de kastet inn stein-saks-papir inni spillet også, noe jeg synes er ELENDIG. Det er i det minste ingen kloner i dette spillet, det er jo forsåvidt bra.

     

    Syntes ikke spillet var spesielt polert heller... Men nå har jo aldri Warriors spillene hatt noe særlig høy standard, så det blir for mye å forvente.

     

    Spilte aldri noe særlig av Ambition Mode forsåvidt, men så spilte jeg aldri DW7XL heller. Liker Empires spillene bedre, siden Amibition mode virker mere som et oppusset og sminket grind-mode.

     

    Likte det de hadde gående med DW6, bortsett fra alle klonene og kamp-systemet, så tror jeg det kunne ha blitt fantastiske spill om de hadde holdt seg til den formelen og pusset på det, istedet for og ta den enkle veien ut å ta en full helomvending tilbake til PS2 tiden.

     

    Forsåvidt så har anmelderen rett i det hun skriver, det er bare mine meninger som er annerledes ettersom det føles som jeg spiller en oppusset versjon av DW5 på dette tidspunktet.

  2. Dette er ikke vanskligere å løse enn a la kompisen din spille på din profil hvis han skal låne det, på sin konsoll.

     

    Okay. Bare la han logge inn på din bruker du. Du kan jo bare sette deg på Xbox'en din og spille... NEI VENT! Du kan jo ikke være pålogget to steder samtidig! Skal en venn låne et spill av deg akkuratt når du har fått noe du vil spille istedet? Synn det! Bare en av dere kan spille av gangen.

     

    • Liker 1
  3. Kan noen fjerne kommentarene til zlpw0kerFrekkeste jeg har lest og total noob innen DMC
    haha,her har du en cookie,gå i hjørnet som en flink gutt og spis den.ja,jeg er ikke no DMC veteran som holder på jump cancelling osv,men har spilt dmc spilla og liker de veldig godt.
    Gjør alle en tjeneste og forsvinn fra internett.
    Eneste jeg er ute etter var og rette på Øystein som tydelig ikke har 100% rett angående DmC anmeldelsen.og så kommer andre inn og blander seg inn??fortell meg, hva har jeg gjort deg????Jeg har ikke starta noe med bortsett fra øystein,og spesielt ikke med deg mistabeen.Når folk skriver feil angående om et spill/serie jeg har peil på er det min rett og rette på de.er samme som folk sier Ninja gaiden sigma er button masher spill,som dexxus sier i ultraviolet "its on"no offence mistabeen,men kunne brydd meg mindre.

     

    Stikk tilbake til hula di forpulte troll.

  4. Dette understreker ganske greit det jeg har sagt om at Retake Mass Effect gjengen er idioter.
    Slutt å vær så trangsynt og gjør litt research før du prøver og ta alle under en kam. NOEN idioter har faktisk gjort det som skrives, men det er også de som faktisk gjorde det for å få noe positivt ut av aksjonen. I stedet for å høres ut som noen negative grinete snørrunger som bare skriker "Vil ha Vil ha", sendte de penger til veldedighet for og IKKE høres ut som bortskjemte snørrunger og for og vise at de tar saken heller seriøst. Hva skjedde?Folk tok dem ikke seriøst alikevel, så dem som idioter for og sende penger til veldedighet over ett spill og sendte en god del negativitet i deres retning.
    Tingen er, de brukte veldedighet for å legge press på BioWare. De ER grinete snørrunger som skriker "Vil ha! Vil ha!" Målet med veldedigheten var ikke å hjelpe noen, målet var å reklamere for saken deres, som strengt tatt ikke er verdt det.

     

    Som igjen er deg som prøver å ta alle under en kam. Artikklene som blir skrevet skriver skjeldent om den gjengen som gjør det for å virke positiv, men bare om den interresange gjengen som er en haug med idioter. Internett spill journalisme er en døende art nå for tiden.

     

    Ja de brukte veldedighet, men det kom noe positivt ut av det. Bioware nektet og kommentere på saken, de ville ikke gi noe pip fra seg, så det måtte tvinges fram. Og det virket. Men samtidig som de reklamerte for saken sin KOM det faktisk noe godt ut av det, det kan du ikke nekte for.

  5. Dette understreker ganske greit det jeg har sagt om at Retake Mass Effect gjengen er idioter.

    Slutt å vær så trangsynt og gjør litt research før du prøver og ta alle under en kam.

    NOEN idioter har faktisk gjort det som skrives, men det er også de som faktisk gjorde det for å få noe positivt ut av aksjonen. I stedet for å høres ut som noen negative grinete snørrunger som bare skriker "Vil ha Vil ha", sendte de penger til veldedighet for og IKKE høres ut som bortskjemte snørrunger og for og vise at de tar saken heller seriøst.

     

    Hva skjedde?

    Folk tok dem ikke seriøst alikevel, så dem som idioter for og sende penger til veldedighet over ett spill og sendte en god del negativitet i deres retning.

  6. Personlig ønsker jeg Origin velkommen. Markedet trenger sårt en konkurrent til Steam. Vi som forbrukere får bedre utvalg og konkurranse vil legge press på aktørene i markedet.

     

    Vi har med andre ord ingenting å tape på dette.

    Bortsett fra hjerneceller ved å lese gjennom post'a som krangler om at steam er best.

    Selv deler jeg din mening.

  7. Folk er så jævla patetiske altså...

    "ORIGIN er spyware dritt! Få spillene deres på STEAM!"

    Skyld på utviklerne til spillene som velger EA som distributør...

     

    Hvem faen bryr seg om hvilken platform spillene ligger på? D'JUST GIVMME ZE GAMES MAN!

     

    La oss si du er sykt gira på ett nytt spill, men du blir ALDRI å spille det bare fordi det er på Origin. Da er du jo bare fullstendig IDIOT. Jeg kjøper spill fra hvor jeg vil og går med på å måtte bruke ett program som må kjøre i bakgrunnen når jeg spiller spillet. Da sitter du der og vil spille spillet jeg spiller, men du nekter og kjøpe fordi det har origin og oppfører deg som om EA gir en dritt i din mening. Da kan jeg med glede si: "Synd for deg, det er du som går glipp av noe."

    • Liker 1
  8. Det kan jo ha vært en habil taktikk det også, men i følge wikipedia, så står det at stikkangrep var det eneste som funket mot soldater i full platerustning:

    The increased defensive capability of a man clad in full plate armour caused the use of the sword to be drastically changed. While slashing attacks were still moderately effective against infantry wearing half-plate armor, cutting and slicing attacks against an opponent wearing plate armour were almost entirely ineffective in providing any sort of slashing wound as the sword simply could not cut through the steel, although a combatant could aim for the chinks in a suit of armour, sometimes to great effect.[25] Instead, the energy of the cut becomes essentially pure concussive energy. The later hardened plate armours, complete with ridges and roping, actually posed quite a threat against the careless attacker. It is considered possible for strong blows of the sword against plate armour to actually damage the blade of the sword, potentially rendering it much less effective at cutting and producing only a concussive effect against the armoured opponent.To overcome this problem, swords began to be used primarily for thrusting. The weapon was used in the half-sword, with one or both hands on the blade. This increased the accuracy and strength of thrusts and provided more leverage for Ringen am Schwert or "Wrestling at/with the sword". This technique combines the use of the sword with wrestling, providing opportunities to trip, disarm, break, or throw an opponent and place them in a less offensively and defensively capable position. During half-swording, the entirety of the sword works as a weapon, including the pommel and crossguard which function as a mace as shown in the Mordstreich. A stroke known as the "murder stroke" is also effective, being where the sword is held by the blade, making the hilt a powerful and dangerous weapon (see the fighter on the left of the bottom picture).
    http://en.wikipedia.org/wiki/Longsword#Harnischfechtenhttp://en.wikipedia.org/wiki/Half-sword

     

    Dummeste jeg har lest noen gang...

     

    En hver idiot vet jo at man bruker en solid øks/krigshammer mot platerustning. Det som teller er moment i slaget, og man får ikke mer moment en man gjør med en stridshammer i et slag.

  9. Battlefield 1942 - HIT!!!

    Battlefield 2 - MEGA HIT!!!

    Battlefield "3"... Etter 10 år?

    Battlefield 3 FOR #%"&/! XD

    Det er battlefield 3!!! 3 TALL FOLKENS!

    Forestill dere koveret til BF2, bare med en Tre'er bak soldaten istedet for 2! Det er battlefield 2 EXPANDED! :D

    Elsker battlefield 2 å spiller d et enda til den dag idag. Beviser hvor lenge spill kan leve! :D

    Kall meg fanboy, for jeg er en...

    • Liker 2
  10. Samtidig som du kan bevege deg overalt og gjøre hva du vill uten egentlig noen gang å gå på Tå. Får det er like viktig motsatt vei, at om du plustelig kan møte på noen som er så sterke at de tar deg på 1 slag, da er hevnen søt når man kommer tilbake med nytt blankt sverd 10 lvl senere. Dette er noe av esensen for meg i RPG, noe Oblivion tok totalt livet av med sin action-rpg lvl scaling, og spill stil generelt forøvrig, selv uten lvl scaling er jo selve plottet og hvordan man løser det lagt opp veldig mainstream og enkelt, lik grafik i alle huler og tårn var det også.

    Hallo Herr Hardcore!

    Møt min gode venninne: Fru Casual. :p

     

    Om Bethesda skulle holdt seg strenkt til ønskene til gamle Morrowind fans hadde de hatt vanskeligheter med å få en større fanbase, fordi ikke alle liker å måtte jobbe ræva av seg for å få tak i et dugelig sverd. Om spillet er for enkelt, sett opp vanskelighets graden. Den er der av en grunn. Om du vil være lenket fast til en vegg å være nødt til og plukke opp en nøkkel med tennene før du kan komme deg ut av fengselet og utforske en stor åpen verden så er det din mening og det er greit. Jeg for min del liker friheten som ble gitt i Oblivion og Fallout 3, selv om jeg må si at Oblivion var jo fullstendig retarda når det kom til leveling scaling...

     

    Ved å gjøre spillet enklere gjør de kanskje ikke gamle fans fornøyd, men kanskje de får FLERE NYERE fans fordi det er enkelt og spille og morsomt samtidig?

     

    Just sayin'.

     

    Selv er jeg hypa! Har jeg noe å spille til ME3 kommer ut!

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...