Gå til innhold

Racazar

Medlemmer
  • Innlegg

    97
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Racazar

  1. Hvilken er best? Lest mange tester og sett mange videoer, men er fortsatt ikke sikker... Noen som kan si noe om knappene på G2 og hvordan de synes at de fungerer?

     

    Til info:

    Kommer ikke til å roote telefonen eller noe sånt når jeg får den.

    Hører mye på musikk, så lydkvaliteten på G2 er en ganske stor fordel.

     

  2. Personlig kjøper jeg en nesten ny garderobe når jeg er i USA, da dette er såpass billig.

    Kan også nevne klokker, solbriller/briller hvis det er noe du trenger på den fronten.

    Elektronikk (som du jo spør spesifikt om) er veldig billig. Har kjøpt meg både nytt kompakt-kamera, Go Pro og Iphone i USA for ca 25% billigere enn du ville fått i Norge.

     

    Prisen kommer også an på hvor du reiser. Feks. Orlando har enkelte outlets som er helt mongo-billige.

    Takk! Skal til New York.

     

    eneste jeg ser du kan kjøpe deg der borte er vel en Iphone eller Ipad :)

    Ja, har tenkt på iPhone for å erstatte min S2, men usikker på om jeg vil vente på S5 :p

  3. du kan ta med varer for intil 3000kr dersom du er i utlandet intil 24 timer, er du i utlandet over 24 timer kan du ta med varer for intil 6000 kr uten å betale toll,mva.

     

    hvordan finne ut om du har brukt over 6000 på ting og tang? er bare å se på kontoutskriften din :p

    Cash is king.

     

    Men tilbake til poenget, ingen tips til hva man kan kjøpe der som man eventuelt ikke kan i Norge, eller som er billigere der borte?

  4. må ikke glemme reklamasjonsretten;) blir litt tungtvint å sende ting til usa dersom det blir ødelagt?

    alt du kjøper over 6000 kr må du betale 25% mva på ;)

    Har forstått det :) Og hvordan skal noen finne ut at jeg har kjøpt noe til over 6000 kr? :)

     

    Ikke noe særlig å kjøpe seg Macbook. Siden det har et helt annerledes tastatur enn du får her i Norge. Det vil si at du ikke får bokstavene: ÆØÅ. Dette gjelder jo henholdsvis alle andre datamaskiner også.

    Ja, har ingen planer om å kjøpe pc der borte.

  5. Hei, jeg skal ti USA i februar, for første gang btw, og lurer på om folk har noen tips til hva jeg skal kjøpe. Jeg vet om klær og sko og alt sånt jaja, men poster såklart her pga. elektronikk. Har bla. tenkt på Chromecast, men lurer på om dere vet om andre smarte ting som er billigere der borte :D. Har for informasjon en Android tlf og Macbook pro.

     

    Takk.

  6. Det er en forhåndsinstallert versjon av w7 du har, og du får ikke gjort noe med dette. Eneste alternativet er da å kjøpe ny windows, eller laste ned piratversjon. Den lisenskoden du har er låst til datamaskinen hvis jeg husker rett, sånn at den er ganske verdiløs på en ny windowsinnstall.

     

    Feil. Du kan laste ned en ny "ren" versjon av windows fra digitalriver, og bruke koden som står under PCen.

  7. Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Alt dette er så fryktelig latterlig at jeg finner ikke ord. At dem ikke bare kan bruke 5 minutter på å sjekke ut Steam og Spotify... Herregud, løsningen for å bekjempe piratene på en skikkelig måte ligger jo rett foran øyene på disse rasstappene! Og i tillegg er det så fryktelig og latterlig enkelt å unngå alle disse latterlige tiltakene! Min ISP opererer med dynamiske IP-adresser, så lykke til. Jeg vet også hvordan DNS fungerer samt proxy/VPN. Drar i dag, som alle andre dager, hjem og leecher livet av meg med god samvittighet! Bare så det er sagt, har jeg et aktivt abonnement på Netflix også men jeg er ikke interessert i å se tre år gammelt innhold. Blir innhold og tilgjengelighet like bra og enkelt som på tpb betaler jeg gladelig 500kr/mnd for i en slik tjeneste. Forbannede idioter.

     

    Kunne ikke sagt det bedre selv. +1

    • Liker 1
  8. Hei :) Har fått meg nye høyttalere til PCen, men AUX pluggen i pcen er litt ødelagt så får mye skurring i lyden. Har testet med andre apparater som iPad, hvor pluggen ikke er ødelagt, og da ble det perfekt lyd. Men jeg tenkte jeg kunne kjøpe en USB overgang og så ha en ny aux plugg der. Er det noen som vet hvor man får kjøpt en overgang som er mann USB til kvinne AUX?

     

    Takk.

  9. Hei, er ny Macbruker, og fant et problem her om dagen. Når jeg er på Facebook og skal se på flere bilder, album o.l. så kan jeg ikke se ca. 50% av bildene! Dette skjer i Chrome, Safari og Firefox. Jeg kan se noen bilder helt vanlig, men noen "vil" den liksom ikke laste inn.

     

    http://speedcap.net/img/22d0dd12639aa721b081661a7fb61017/ffb0c249.png

     

    Dette kommer opp.

     

    Utrolig irriterende, håper noen vet hvordan man fikser det! :)

×
×
  • Opprett ny...