Gå til innhold

rogersof

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rogersof

  1. Når du ser på produsent til produsen så vil samsung ligge over apple på antall enheter.

    Nå er det jo slik at samsung selger mange forskjellige billigmodeller, og på den måten vil få flere enheter solgt.

    Hvis du setter Iphone 5 opp mot samsung galaxy s 4 så kan det fort hende at tallene er mer like.

     

    Når det kommer til operativsystem så skjønner jeg det godt: Android finnes jo på alt fra topp modeller til flere hundre forskjellige billige drittmobiler.

    Apple har operativsystemet sitt på 3 iphone modeller (Dyre telefoner)

    Tipper apple hadde solgt sin dose billigmodeller til folk som vil ha et enkelt operativsystem og ikke er interessert i å betale skjorta. (ref: bestemor :p)

  2. Det som er fint med musikk bransjen er at en sang blir tilgjengelig for alle samtidig.

    I motsetning så har filmbransjen noe å gjøre på det punktet. Når store filmer kommer på lærettet i USA må vi over her vente litt til for å se filmene. Dette fører ofte til pirat nedlasting fra USA. Hadde en film kommet på feks Itunes, Kino og Bluray samtidig over alt.. ja da hadde i allefall piratebay fått mindre brukere.

    Tilgjengelighet, tilgjengelighet og pris

  3. Kjøpte Iphone --> byttet til Samsung etter 3 år. Hadde galaxy s2 i 1 mnd. Solgte denne og gikk tilbake til apple iphone 4s. Dette var rett og slett fordi alt funket mye bedre på apple (for meg).

     

    Til bareanton: Man betaler for apps både til Adroide og apple store. Prisene har veldig små forskjeller. Men hvis du vil kan du seff laste ned apps til adroide som ikke går gjennom market. ( på egen risiko).

     

    Hvis du skal se på prislappen på disse telefonene.... ja da er ikke Apple den dyreste når du ser på toppmodellene til de forskjellige merkene. De ligger faktisk i SAMME pris sjiktet. (De er dyre alle sammen faktisk) :p

    • Liker 3
  4. Hvilket nettbrett som har de oppløsningene, største prosessorne etc har lie å si. En generasjons nettbrett vil ikke skille så mye at det er grunn til å velge det ene over det andre.Hva som har mest å si når det kommer til nettbrett er brukervennligheten. Oprativsystem kommer som nr 1. Tilgjenngelig programvare som nr 2.

    Det som hadde vært virkelig bra er om de hadde feks hatt Mac osX på Ipad( med et eget brukersnitt), eller windows 7/8 på ett. Hvis man da kunne hatt med de programmene,spillene etc med seg over alt.....

     

    Muligtheter for å docke et nettbrett for så å fyre igang spillene du vanligvis spiller.

     

    Hadde vært noe det-

  5. Dette kan bety at du ikke behøver en 7" dings i lomma for å få en stor skjerm. Du kan ha en hendig telefon som du får plass til i lommen men som du kan brette ut til en bra størrelse slik at den kan brukes til det du måtte ønske. Knust skjerm vil bli historie..... men jeg ser for meg at antall telefoner med pikselfeil vil øke.

     

    Stå på samsung, få det utviklet slik at apple kan komme med en bedre variant :p

  6. Altså, for å gjøre sitt beste i et spill så man man leve seg litt inn i det. Så jeg skjønner jo godt at man kansje ikke slippper noen reflekser med en gang etter at man har spillt i en 5 - 6 timer. Må si jeg sliter lite med å se soldater og våpen etter jeg har spillt krigsspill. Men at jeg har en slags ro over meg med kansje litt spissede reflekser ja. Og drømt om det har vel også skjedd. Men ut over det så må jeg si at jeg forbinder ALDRIG ting i virkelig verden med det som spilles. Kan hende dette har noe med alder og sin egen fantasi å gjøre.

  7. Jeg ser ikke helt det mange andre her ser jeg... Nye filmer i HD ligger stort sett på rundt 150 kr. Disse må man enten bestille på nett og legge til en god 30 kr i porto... for så å vente på filmene i 2 dager minimum før de dukker opp i posten. Alternativt kan du dra ned til butikken å kjøpe de... litt billigere og raskere.

     

    Det siste alternativet er å betale 169 kr. Vente 30 minutt..... og så se filmen. Alternativt... 39/49 kr og se den streamet med en gang!

     

    Enkle løsninger er verdt de små lusne kronene ekstra... men for de som må se 2 filmer om dagen så er vel dette dyrt i forhold til å piratkopiere :p

×
×
  • Opprett ny...