Gå til innhold

iAreCosmic

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av iAreCosmic

  1. Jeg har nettopp lagt inn ics, men syns at touchwiz er litt kjipt. Hvis jeg root'r telefonen, vil jeg da få muligheten til å ha stock ics?

     

    Ja, det er etter min mening største fordel med å roote. Du kan jo prøve Cyanogenmod, eller MIUI som er to populære AOSP-baserte ROMS :)

     

    Da høres det ut som om jeg bør roote den, men oppskriften på hvordan og roote som står på side 1 her er ikke komplett lenger, noen av linkene funker ikke. Noen som vet hvordan jeg gjør dette uten å ødelegge no?

  2. Jeg tror at 3D grafikk på telefon ikke vil bli værende. Kjøpte selv 3DS når den kom på markedet, og selv om 3D grafikken er en kul gimmik så blir det utrolig slitsomt å sitte i lengre enn 10-15 minutter på en så liten skjerm. Dermed så vil jeg tro at det blir for slitsomt med 3D på noe som blir brukt så hyppig som en telefon, sånn at folk kommer til å skru det av (om mulig) og da miste poenget med å ha en 3D telefon helt.

  3. Jeg kjøpte den nå nettopp på telebutikken :!: men jeg er kanskje litt gammeldags, har ikke kjøpt ny telefon på 2-3 år. Den ligger nå til lading, men jeg vet ikke om jeg bør la den lade ut før jeg bruker den eller om det er greit jeg bare skrur den på å koser meg med en gang? Noen som vet?

     

    Og hvis den må lades helt opp, hvor lang tid vil dette ca. ta? Er litt utålmodig :ph34r:

  4. Off, har ringt alle butikker i Hønefoss uten at noen har fått inn. Det er ikke engang noen som vet om når de får inn. Og dette er litt rart for jeg har lest her at flere har kjøpt på telebutikken og telekiosken andre steder, men her ser det ut til at de ikke engang har fått et snev av info. Noen som vet litt om når butikker får inn (har ikke bestilt så må kjøpe i butikk) og litt om pris etc. i de forskjellige butikkene? Eventuelt om det er et sted utafor Hønefoss (ikke alt for langt da) hvor det er mulig å få tak i?

  5. Noe fra swedroid forumet

     

    Hej alla Swedroidvänner.

     

    Det är med stort intresse vi följer era diskussioner och teorier kring leveransdatum av SGS II. Vi förstår att ni alla vill ha denna fantastiska produkt levererad omgående men ni får ge er till tåls några dagar till.

     

    Detta gäller för stunden.

    telefonen har releasedatum den 12:e. detta betyder att ingen i Sverige kommer leverera en SGSII innan dess såvida den inte är importerad.

     

    Hela första batchen är slutsåld.

     

    Har man beställt av CDON före den 3:e Maj kommer telefonen levereras den 12:e. Alla beställningar gjorda efter den 3:e levereras (som det ser ut nu) den 26:e.

     

    Oavsett vad som sagts av vår kundservice tidigare är det detta som gäller. Vi har över 100 kundservicemedarbetare varav många är timanställda vilket tyvärr gör att det slinker ut felaktig information ibland.

     

    Mvh

    inköparna på CDONs mobilavdelning

    __________________

    CDON.COM - Så mycket. För så lite.

     

    Neimen, håper nesten ikke dette stemmer. For nå er det 5 mai, og jeg har ikke bestilt.....

×
×
  • Opprett ny...