Gå til innhold

FatHobbit

Medlemmer
  • Innlegg

    112
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FatHobbit

  1. Hei!

     

    Jeg er på jakt etter en ny bil, og har sett på Volvo V50 som et mulig kjøp. Prøvd en 2006 modell og den virket god å kjøre etter det lille jeg prøvde. Det jeg lurer på er om noen har erfaringer med denne type bil og modell? Har søkt på nettet om bilen, men føler jeg ikke blir noe klokere.. Hvis noen har noe kjennskap til V50 så hadde jeg satt pris på å hørt din mening om bilen :) Kan si med en gang at plassen virker helt topp for mitt bruk, ikke for stort og ikke for lite. 

     

    Mvh

     

    Kenneth

  2. Hei!

    Jeg har noe som heter keratoconus på det ene øyet, kort fortalt er det en sykdom som gjør at synet blir svekket gradvis pga. at hornhinnen får en slags kjegle form istedenfor å ha en en halv måne form på selve hornhinnen. Hvis det er noe dere lurer på, så kan dere spørre eller evt. søke på nettet :)

     

    Det jeg lurer på er om noen av dere her på forumet har keratoconus, og om dere har behandlet sykdommen med Cross linking (CXL)? Lurer veldig på åssen det er etter behandlingen, om sykdommen har stoppet å utvikle seg og om dere har fått bedre syn etter behandling?

    Er veldig usikker på om jeg skal ta behandling, da dette er ganske nytt behandlings tilbud her i Norge (2007) og er skeptisk til varigheten med denne type behandling. Hadde vært fint å høre om noen erfaringer innenfor CXL, eller andre behandlings metoder for keratoconus :)

    Mvh

     

    Kenneth

  3. Hei!

     

    Er på leit etter en loop pedal som har mulighet til å ha flere lylyder på seg, som vokal, gitar, rytme osv. Er usikker på hva som kan eigne seg for mitt bruk, da det er veldig mye forskjellige. Har sett på Boss sine loop pedaler, og dem ser ut til å virke bra.

     

    Har noen anbefalinger eller erfaringer med loop pedal som jeg kan ta en nærmere titt på? Har tenkt at det må være enkelt å bruke, for både hjemme og på scenen. At det er mulig å ha flere lyd oppå hverandre og har flere utganger til mikrofon og til gitar.

    Er det slik at du kobler loop pedalen rett i pcen så er du klar til å loope eller er det slik at du må ha andre komponenter for å ha loop effekt?

     

    Setter pris på hvis noen som har erfaring innenfor looping kan være behjelpelige :)

  4. Jeg og en kompis prøvde å spille sammen i går kveld (Minecraft), men vi fikk ikke joinet hverandres verdner. Vi fikk heller ikke kontakt med hverandre med mic da vi var i samme party heller.

    Er det noe nat problemer som kan være årsaken til dette? Noen som har hatt tilsvarende problem på PS4?

  5. Da var PS4 i huset! Må si jeg ble overasket hvor dyre PS4 spill koster i butikk kontra nettet, som Killzone, Infamous og The Last Of Us. De tre spilla kosta 600,- ! Tlou er jo veldig nytt, men på nettsiden (elkjøp) så koster det 375,-

    Kjøpte da heldigvis kun PS4'en fra elkjøp og satsa på at det var billigere på ps store og generelt nettbutikker.

    Har nå fått skaffet meg TLOU på ps store og er klar til jeg kommer hjem fra jobb :) kjøpt også Rayman Legends og en ekstra dualshock 4 kontroller på cdon.

    Lurer litt på om det er noen andre spill som dere kan anbefale? Liker generelt alt av spill sjangere, men er da mettet fra FPS sjangeren. Noen nettsider dere kan anbefale å bestille PS4 spill fra også? :)

     

    Nå er det hælja, så da blir det full gaming med den nye konsollen i huset :D

  6. Kjøpte meg PS3 ultra slim med GT 6 og The Last Of Us. Lurer da på om det er andre titler som er greit å få med seg, når jeg er ferdig med de to spillene som følger med (med tanke på eksklusive titler)?. Har også tenkt å melde meg som PS plus, og ser at det er flere spill som er gratis. Hvor lenge er de utvalgte PS plus spillene gratis?

     

    Har hørt mye bra spill som Uncharted serien, og little big planet. Har tenkt å skaffe meg disse spillene, men er det noen andre PS3 titler som dere anbefaler? liker så og si alt av sjangere, men har blitt litt mettet av FPS. Tenker mest på eksklusive titler, siden jeg har Xbox 360 fra før med noen multiplattform spill.

     

    Håper på å bli en fornøyd PS3 kunde :)

  7. Hei alle sammen! Fikk beta key her om dagen, så har sittet en god del å spilt det. Merker at jeg sliter litt med tanke på kort utvalg, i vært fall for class bestemte kort. Noen som har tips til å få opp kort samlingen sin uten å ty til lommeboken :p ?

    Skal kjøpe kort med ekte penger om litt, men er det sånn at du får de kortene du har trukket når selve spillet blir lansert, eller blir det tilfeldig kort? Regner da med at du får samme antall kort pakker du har opparbeidet deg i løpet av spillet?? :)

  8.  

    Hvordan er AI'en i SP-kampanjen? Og da tenker jeg ikke bare på fiendens...

     

    AI'en på SP er egt. så og si det samme som showcasene.. Men syntes ''friendly'' AI'ene på var ganske dårlig, siden hvis dem møter fienden står dem og skyter eller så legger dem seg ned. Dem går ikke til cover eller noe, og det ødelegger mye av innlevelsen av et ''militær simulator''

    Alt i alt var SP helt grei og jeg koste meg med den :) Den varte rundt 2 timer kanskje

  9. Er det noen som har hatt en fin opplevelse med en bruker lagd scenario? Har spillt MGS1, og den modden var fantastisk (liker jo MGS serien, så kanskje ikke rart at jeg likte modden :p )

     

    ..There are a couple of fixes and improvements that will benefit the larger playerbase and would be good to get out. Recent optimizations benefit the performance of Altis, especially in scenarios with lots of AI units moving about...

     

    Bra at dem fikser optimatiseringen på Altis banen :) Vet ikke når patchen kommer, men det sto at dem håpet å få den ut før uken var omme

     

    Her er linken, for dem som vil lese alt: http://dev.arma3.com/sitrep-00027

  10. Fått prøvd med en annen strømforsyner nå, og pcen funket med en gang. Da vet jeg nå at strømforsyneren som er problemet :)

     

    Ser at Komplett.no har to strømforsynere for tilbud. Den ene er på 500w og den andre er på 750w, hva burde jeg ha for min pc? Prøvd å kalkulere hvor mye pcen min bruker, men er usikker på om jeg har gitt riktig informasjon til "kalkulatoren" på nettet. Tror det skal gå greit med 500w, hva tror dere?

     

    Takk for alt av svar :)

     

    Edit: her er specsa til pcen

    Skjermkort: Readon 5850

    Rambrikker: Crosshair 4 GB (2 + 2 gb)

    Hovedkort: ASUS AMD790FX

    CPU: Pehnom || x4 3,4 ghz

    Hardisk: WD Caviar black WD5001AALS (500 gb)

    Strømforsyner: CFT - 850g - DF (850W)

    Vannkjøler: H60 crosshair.

    + tre vifter i kabinett.

  11. virker sspillet bra?

    Jeg syntes spillet er veldig bra nå! Var vanskelig å komme inn i kontrollene og åssen ting fungerer. Men er moro når du kan kotrollene :)

     

    Som mange har på pekt før, så er dette ikke Battlefield eller Call of Duty men et mest mulig simulator i krigføring. For dem som ikke har spilt Arma noe før (som meg) så er det litt vanskelig i starten, men har lært meg med å ta det med ro og ikke stresse og løpe rundt som i bf og cod serien.

  12. Skal se om jeg kan sette inn en annen strømforsyner og få håpe det funker da!

    Takk for svar av dere begge!

     

    Kommer til å gi tilbakemelding på om det funker eller ikke.

     

    Edit: jeg oppdaget noe i dag da jeg startet pcen som kan hende forandrer situasjonen litt. Da jeg startet opp pcen så kom det opp på skjermen systemet blur slått av. Ventet til den gjorde seg ferdig og så startet den av ses selv igjen. Kan det være at den går i dvale når den ikke fungerer? Siden den kanskje gjenopptok siste handling jeg gjorde (som var å avslutte den)

     

    Hva tror dere? Kan det være rett og slett at den "sover" og derfor jeg ikke får startet den?

  13. Er det i morgen arma3 kommer ut? Hva innholder spillet osv? Noen snakker i at det ikke er singel player? Er det noen norske servere der ute for norsk teamspeak?

     

    Som du sier, så kommer det ingen singelplayer ut i morgen da spillet kommer. Dette vil komme seinere og dem slipper ut multiplayer for denne gangen. Det blir også flere ''mini'' missions som du kan utføre aleine, og det blir flere våpen og kjøretøyer + så kommer et meget stort kart du kan spille på. Kartet som er i betaen er vel rundt 20 Km2, mens det som kommer i fullversonen i morgen har et kart som er rundt 200 km2 ca. som kan spilles på :)

     

    Tror det er norske servere der ute, men har nettopp handlet spillet så kan ikke si for sikkert. :)

  14. Takk for svar så fort!

    Spesifikasjonene jeg har på pcen er:

     

    Skjermkort: Readon 5850

    Rambrikker: Crosshair 4 GB (2 + 2 gb)

    Hovedkort: ASUS AMD790FX

    CPU: Pehnom || x4 3,4 ghz

    Hardisk: WD Caviar black WD5001AALS (500 gb)

    Strømforsyner: CFT - 850g - DF (850W)

    Vannkjøler: H60 crosshair.

     

    tror det var alt av innmaten på dataen.

     

    Edit: Jeg tror den nærmer seg 5 år nå faktisk og kan si at jeg har bygget den selv, hvis det har noe betydning. Problemet startet som sagt ca et halvt år tilbake

  15. Hei!

     

    Jeg har hatt et problem mef pcen min nå en god stund (startet rund for 6 mnd sia). Det som er problemet er at pcen ikle vil starte, så jeg lurer på hva dette kan være? Har byttet ut ram brikker og satt inn vannskjøler på cpu'en, men ikke noe forbefring..

     

    Det som jeg tror det kan være er at PSU'en har blity dårlig? Når det er mulig å starte den, så lyser det i hovedkortet (som vil si at den har strøm) men når pcen ikke vil starte så er det helt mørkt i kabinettet..

     

    Men det som er rart er at pcen funker plutselig noen ganger! Er ofte når jeg først få skrudd på, så kan jeg slå den av og på i ca tre dager. Etter de tre dagene så vil den ikke skru seg på.. Dette skjer vær uke så og si, da pcen funker i tre dager og slutter å funke resten av uka..

     

    Håper det er noen her som kan hjelpe meg med dette mysteriet :) hvis det er noe som er uklart så er det bare å spørre.

     

    Mvh Kenneth

×
×
  • Opprett ny...