Gå til innhold

Økobet

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Økobet

  1. Salgsinntekt er på 4 906 500 kr ikke 3 925 200 kr?

     

    Jeg har jo skrevet på det, men det trekkes fra MVA, da kommer 3 925 200 kr på nettoen.. Hvordan fungerer denne MVA ?? Hvordan skal jeg vite når den skal trekkes og ikke ?

     

    Husk at dette er saldobalanse og derfor skal du ikke ta mva av noen av bilagene.

     

    Ja, jeg har lært meg det nå. Måtte lære denne modellen i løpet av helgen! Men har noen løst noen av de gamle eksamensoppgavene?? Er det mulig for at noen kan legge ut en besvarelse på en tidligere eksamensoppgave?

     

    Lurt å sette seg inn i miljøfyrtårn, lese miljørapporter og sette seg inn i bransje krav som sagt.

  2. Vi fikk alle eksamens-settene 2008-2010 (Inkl Høst og Vår) av læreren vår ;) Du lærer nok mest selv og skrive analysen selv (Har du skrevet en god analyse fra før av, er det bare og beregne nøkkeltall og tilpasse analysen til de nye tallene), men kan laste opp ferdig modellen jeg bruker for nøkkeltall :)

     

    http://www13.zippyshare.com/v/45337668/file.html

     

    tusentakk!! har spurt lærer om eksamensoppg. m/løsninger. De skal nemlig ha tilgang på dette. Har eksamensoppg m løsning for 2009, men løsningen er allerede lagt her.

  3. Se nærmere på Vår 2010,Vår 2009,Vår 2008. Mye tyder på at man skal skrive en analyse/rapport utifra nøkkeltall fra regnskapet ;) Siden det står at vi skal sette oss inni regnskap, skriver jeg en analyse utifra det jeg kan få til med de tallene jeg har nå, slik at jeg er på den sikre siden.

     

    Det er ikke noe fra vår 2008? hvor i såfall? :dontgetit: Og, har du mulighet for å laste opp den analysen/rapporten du eventuelt skal skrive? :):):)

×
×
  • Opprett ny...