Gå til innhold

Tjatja

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tjatja

  1. Det som er merkelig med tilbudet til Expert er at brettet er såpass nytt i henhold til lanseringen samt ingen andre har vært i nærheten med lignende tilbud. Komplett prøvde seg med å slå av en 500 lapp og det i seg selv syntes jeg var bra med tanke på at det er såpass nytt. 1799,- er en latterlig god pris og den står nok ikke lenge. Min hobby er nettbrett og pc/laptop og jeg måtte bare kline til på dette tilbudet også. Dette blir mitt fjerde brett i samlingen så langt, jeg har Nexus 7 2 gen som reprentenserer Android i min samling men tilbudet samt kjekt med et 10 brett i Android med såpass gode spesifikk gjorde bare at det ble handel igjen. Alle hobbyer koster jo penger ;)

     

    hehe, gratulerer med en til i samlingen da!

  2. Det er en vill pris!! Litt irriterende egentlig, blir jo nesten halv pris av hva jeg/vi andre kjøpte den for. Ja ja...

     

    Som sagt før har ikke jeg merket noe lagg. Kan hende det er så lite at det bare er jeg som ikke legger merke til det, eller så har jeg det ikke. Ikke vet jeg, men jeg erfarer ingen problemer ved bruk av pad'en hvertfall. Jeg har ikke GPU Rendering på heller.

  3. Hmm, merkelig... Oppdatert også? Har lastet ned 2 eller 3 oppdateringer. Ellers kan jeg ikke skjønne hva som gjør det.

     

    Edit: Vent litt. Har du norsk som språk? Veeeldig rart om det skal ha noe å si, men jeg har engelsk. Etter et raskt Google søk ser jeg ingen andre som har problemet....

  4. Må si jeg er veldig fornøyd! Ganske behagelig å bruke, og god kvalitet. Er utpreget plast bak, men føles bra å holde i.

    Mikro hdmi følger ikke med. Det jeg synes er minus er at det er en relativt stor ramme rundt skjermen, så overflate/skjerm ratioen kunne vært bedre. Føler også at skjermen er litt for rektangulær, kunne gjerne vært mer firkantet. Ellers følger jo selvfølgelig også med en del apps, men det er ikke mye tull og en del av de er ganske nyttige.

    Ellers er det ikke mye å trekke, svært fornøyd!

  5. anbefalt.jpgStørrelse: 26,46 x 18,24 x 0,95 cm

    Vekt: 580 gram

    Skjerm: 10,1 tommer, 1920 x 1080 piksler

    Inn-/utganger: Micro-USB (host), Micro-HDMI, 3,5 mm minijack

    Minnekortplass: Ja

    Batteritid: 6760 mAh, 10 timer brukstid

    Maskinvare: Intel Atom Z2560, to kjerner (nettbutikkene sier 2, mens amobil sier 4?) på 1600 MHz, PowerVR SGX 544MP2

    Ram: 2 gb

    Menysystem: Android OS 4.2.2

     

    Ser det ikke er noen tråd for Asus memo pad FHD enda, så starter en samletråd her!

    Har nettopp bestilt min, gleder meg til å prøve den. Ser ut som en bra pad til en god pris. Har bla god skjerm, 32 gb lagring og bra ytelse til ca 3000 kr!

     

    Les testen hos amobil her.

  6. Hei!

     

    Driver å "forsker" på nettbrett, og har kommet til noe jeg ikke skjønner: Active Digitizer/active Stylus. Etter hva jeg har skjønt er dette en funksjon noen få nettbrett har, som gjør det mulig å bruke svært nøyaktive penner til nettbrettet. Men har ikke skjønt helt hva det egentlig er, og hva forskjellen blir. Har lyst til å bruke pen på nettbrett, så da er spørsmålet om jeg må velge ett med Active Digitizer eller om jeg klarer meg med vanlig pen. Har sett en bruker på Youtube som sier at å tegne på Lenovo Thinkpad Tablet (med Active Digitizer) og iPad f.eks (uten) er som natt og dag. Men har også sett folk på Youtube som tegner svært bra på iPad. Dessuten har jeg sett et kickstarter prosjekt (iPen) som bruker Active Digitizer, eller Active Stylus som det sies der, på iPad. Så ser ut som at Active Digitizer er mer software/app enn selve hardwaren eller skjermen, og at man dermed kanskje kan få det på flere nettbrett?

     

    Anyway, er temmlig forvirra rundet dette. Håper noen av dere vet noe om det!

     

    Takk på forhånd.

     

    Har funnet noen clues:

    What is active stylus

    Jaja pen

    Nota Stylus Pen

    Wacom

    Forum tråd (anandtech.com)

    Forum tråd 2

    How wacom pen works

  7. Sony Tablet Z er veldig dyr da! Ser selv etter nettbrett og er ganske interessert i Acer Iconia Tab a700. Bra skjerm, batteri osv til en fornuftig pris, ca 2500 som er halv pris til Sony Tablet Z! Noen som vet hvordan Tablet Z eller a700 osv fungerer med pen i forhold til Galaxy Note?

  8. Spørsmål: Noen som vet hva som er spesielt med Note-pad'ene i forhold til andre pad's med tanke på bruk av pen? Vil det bli det samme å for eks tegne i photoshop med samme penn på galaxy tab og galaxy note, eller har note noen slags softeware/hardware fordeler ved å bruke pen? Vet at Note er god å skrive på, men det er vell bare en app/software?

     

    Takk!

  9. 1: Angående forskjellen mellom alder og utsendelse av førerkort:

    Hvor lenge man har hatt førerkortet og når man ble født har selvfølgelig en enorm sammenheng. Jeg ble født 28 august, så jeg tok lappen på dagen. Med andre ord, her diskriminerer opptakskontoret de som er født etter 1. august.

     

    2: Angående det å vente før eller etter utdanningen:

    Du sier at de burde ta inn de som er kvalifisert, i stedet for å ta inn """ukvalifiserte""" som deretter eventuelt må vente etter ferdig utdannelse. Fair enough, hvis det var like ventetid det var snakk om, men det er da i aller høyeste grad ikke. La oss si man er sju dager, 27 dager, 1 måned over 1. august. Da må man vente den respektive tiden man overskred. Men hvis man må vente før, er det uansett et helt år det er snakk om. Så kontra det å eventuelt måtte vente fra 1 dag til 4 måneder, må man altså uansett vente et helt ÅR. Det er urettferdig i mine øyne!

    Dessuten: Det å vente i maks fire måneder med en utdannelse kontra det å vente ett år uten utdannelse er ganske stor. Man får mer i lønn, enklere å få jobb (selv om det er noe helt annet) osv med en utdannelse, selv om den ikke harmonerer i samsvar med arbeidsoppgaver.

     

    Men men, livet er urettferdig og systemer er langt fra ufeilbare. Får håpe jeg kommer inn hvertfall.

     

    Men, er det noen som vet svaret på det andre spørsmålet mitt? Angående lønn?

  10. Så lenge det er nok søkere tar de så klart ikke inn noen som ikke er kvalifisert fremfor noen som er kvalifisert, det forstår du vel.

    (Den quoten funka ikke :p Hvordan quoter man noe egentlig? :p)

     

    Det er jo latterlig urettferdig! Altså, klart de tar inn kvalifiserte søkere framfor ukvalifiserte, men at de har et krav som skiller noen som er født før 1. august og etter er jo latterlig. Skjønner veldig godt de har en slik tre-års grense, men at den ikke er satt på et tidspunkt som gjør at alle som er i samme årskull kan ta utdanning på samme grunnlag, synes jeg er merkelig. Denne grensa er jo satt for å sikkre seg at søkere er modne nok til en slik utdannelse, men fire måneder skiller ikke enormt. Uansett, så kunne de gjort det slik at man fikk en slags "karantenetid" eller et annet krav som gjorde at man for eksempel måtte vente den tiden man gikk over 1. august (for eksempel de 27 dagene eller fire månedene) etter utdannelsen før man begynte å jobbe som trafikklærer. Det ville vært noe mer rettferdig.

    Uansett, godt poeng å møte opp første skoledag, og satse på at noen ikke kommer :)

    Takk for svar! =)

  11. Hei!

    Planlegger å begynne å studere til høsten, og mens jeg søkte på økonomi, ramla jeg over Trafikklærerutdanningen på HiOA, som begynner for første gang nå til høsten. Endte med at jeg søkte på det også, og i ettertid har jeg funnet ut at det kanskje hadde passa meg bedre :)

    Men jeg har et spørsmål jeg gjerne vil ha svar på, for ett av kravene for å komme inn på utdannelsen er å ha hatt førerkortet i tre år før 1. august studiet begynner. Jeg fikk lappen 28. august 2009... Dermed er jeg 27 dager på "overtid". Tror/vet dere om de er så firkanta/nøye på det at jeg evnt må vente et helt år til? (har hatt to friår nå, så er litt klar for å begynne :p )

    Ellers lurer jeg også på selve jobben, vet dere hvor mye en gjennomsnittelig trafikklærer (klasse B) tjener? Søkte en del på skattelistene på trafikklærere i området (Lillestrøm), og mange av de tjente utrolig bra. Er det fordi de jobber ekstremt mye tro?

     

    Uansett, takk for svar =)

  12. Har det kommet nye regler på toll fra 1. februar? Fikk mail fra en utenlandsk nettbutikk jeg har handlet hos, hvor det beskrives. Under er mailen fra shopping4net.com/no:

     

    "Nye direktiv fra Skattedirektoratet!

     

    Vi har tidligere sendt varer med en verdi under under 200 kr toll- og momsfritt, noe som har vært en stor fordel for deg som kunde. Vi har også sendt produkter med en vareverdi over 200 kr som vi da har fortollet.

     

    Skattedirektoratet har nye direktiv som gjør at man ikke får sende både leveranser uten toll og fortollede leveranser. Dette medfører at vi blir nødt til å sende samtlige leveranser fortollet.

     

    Vi har overklaget beslutningen men under tiden må vi følge de nye direktivene.

     

    Du som kunde vil ikke merke disse endringene da vi fortoller inn varene for deg på vår bekostning. Dessuten får du fremover kun en fraktavgift og en faktura. Ny fraktavgift er for brev 39 kr og postpakke 99 kr, men handler du for mer enn 1000 kr i vår butikk tilbyr vi fri frakt og fri kostnad for toll. Endringen trådte i kraft den 1. februar.

     

    Vi håper at dette vil gjøre det enklere for deg når du bestiller fra oss og vi vil fortsette å tilby deg merkesvarer til best mulig pris!

     

    Velkommen til å besøke oss i dag,

     

    Christer Johansson, Adm dir.

    Shopping4net AB"

     

    Så det vil si at 200kr regelen egentlig er avskaffet? Er jo ingen bedrifer som utelukkende sender varer for under 200 kroner... Skjønner ikke dette helt jeg... Gjør dere?

×
×
  • Opprett ny...