Gå til innhold

TrueQ

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TrueQ

  1. Det skal være sånn, ting tar jo ikke mindre plass selv om det er mer av samme sak.

     

    Ser du hva du skriver selv? Har du 10 hides av samme dyr som ligger i 1 stack, så har du spart 9 slots i inventory. Ergo, du får mer plass i inventory til andre ting. selvfølgelig skal det ikke være sånn at hver hides av samme dyr bruker

  2. Er ganske logisk og fornuftig å kaste på seg en refleksvest på denne årstiden. Hvis du vill unngå konflikt for deg selv og andre bilister, så gjør du dette for begges skyld.

     

    Skjønner ikke hvorfor dette skal diskuteres. Er det ikke obvious nok?

    • Liker 2
  3. Hadde vært interessant å se hvor mye trailere som sperrer veier koster samfunnet. Det burde vært ganske kraftige bøter på dette.

     

    AtW

     

    Høy bot og fratatt førekortet hadde vært perfekt. Men hva er det egentlig norske myndigheter har lov til? Er vel visse regler med tanke på at de er fra utlandet og ikke har norsk statsborgerskap.

  4. Polakker + trailer + sommerdekk + vinter = Faen holder de på med? Må da skjønne at det ikke går an å bruke sommerdekk på vinterføre, da de ender opp med å kjøre ut og hindre andre trafikanter. Tror heller de skal dra tilbake til det landet de kom fra og ta grunnkurs på vinterføre.

    • Liker 1
  5. Jeg liker det meste, men det er slit med alle disse dailiene. Tar så lang tid å få rep nå, og det er bare kjedelig.

     

    Men raids er jeg fornøyd med. Og det er 16 bosser! Det meste som noensinne har blitt sluppet samtidig.

     

    Enig der. Føler det eneste du gjør på 90 er dailies, som samtidig tar halve dagen å fullføre. Var så mye skryt at MoP skulle fokusere minst på "grinding". Men når det er snakk om å gjøre 50+ daily quest, og du får kanskje bare 120 rep per quest. Så blir det litt latterlig. Jade serpent faction har decent med rep.

  6. Noen som har forslag til goldsellers på nettet? x) Er lat .. Og trenger bare litt til å komme i gang med professions :p

     

    Uansett, noen som har noe å anbefale, som er trygt og billig? :)

     

    Anbefaler offgamers dot com og ikke itemgarden dot com. Brukt offgamers i flere år og har aldri hatt noen problemer.

×
×
  • Opprett ny...