Gå til innhold

HQ matters

Medlemmer
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HQ matters

  1.  

    Tiden da Iphone var et godt produkt er forbi. Android hopper bukk over iOS, iOS fremstår som det var omtrent i 2008

     

    Det er jeg absolutt ikke enig i. IOS er lang mer brukervennlig og stabilt enn Android. iPhone gir deg også en veldig god totalpakke, alle faktorene sett under ett. Den er kanskje ikke best på noe, men ofte veldig bra på alt.

     

    Selv bruker jeg en S10 med Android, men sliter mye mer med ustabilitet, battery drain og småbugs enn jeg gjorde med iPhone.

    Så der er min erfaring stikk motsatt av din.

    iOs er langt, ja tom. milevis, mindre brukervennlig en Android i 2019. Får enkle prosesser som å koble til et Wifi nettverk tar fem flere trykk en på en Android enhet - dette var en prosess, alle andre tar minst eller omtrent like mye lengre til på iOs i 2019 en på Android.

    iOs er ikke mer stabilt i 2019, du må tilbake til 2016 for at dette skal være en realitet, faktisk har iOs siden 2017 vært mer ustabilt og hatt flere bugs en Android.

    "Battery drain" kan du helt selv bestemme på en Android enhet, iOs er god på dette men samtidig langt bak Android i 2019 - det hjelper selvsagt ikke at Apple leverer telefoner med små batterier.

    Velkommen til 2019

    • Liker 2
  2. Har Bose QC-35 Mk 1, Sony WH1000XM3 og Beats studio3. Sony har den beste støydempingen men de har en kjedelig egenskap med å forvrenge lyden hvis jeg løper eller går. Det virker som om støtene når jeg trår tungt på en fot forplanter seg inn i hodetelefonen og gjør at støydempingen overkompenserer. Det er vanskelig å beskrive men dette sammen med mangelen på støtte for 2 BT oppkoblinger samtidig for å gjøre flytting mellom datamaskin og telefon til en manuell operasjon gjør at de for det meste ikke blir brukt. Jeg bruker for det meste Bose telefonene eller beats når jeg hører på musikk eller AirPods for podcasts. Sony trenger virkelig å gjøre prosessen med å flytte mellom enheter mye mere strømlinjet.

    Dette kan du endre i innstillingene til hodetelefonen hvor du bestemmer om du skal favorisere lydkvalitet eller tilkoblingskvalitet.

    Uansett er hverken Sonys eller Bose øreklokker (øreklokker generelt egentlig) konstruert for å løpe med.

  3. Skal få disse i hus selv i dag så har ikke fått testet enda, men å høre at du synes de fremstår billige i konstruksjonen gjør meg en smule nervøs for Sony WH-1000XM3 føles jo ikke akkurat bunnsolide i utgangspunktet. :eek:

    For å utdype det med konstruksjon, de virker langt mer skrøpelig en både WH 1000XM3 og andre eldre Bose varianter. Holder du den på midten av hodebøylen og beveger den litt knirker den faktisk. Plasten fremstår også som billig og overgang fra hodebøyle til klokke virker veldig skrøpelig.

    • Liker 1
  4. Min bedre halvdel kjøpte disse, vi returnerte neste dag. Disse er ikke engang i nærheten av lydkvaliteten i Sony WH 1000XM3 (som jeg selv har). Vi testet disse side om side med overføring fra samme enhet på de samme sangene og Bose leverer rett og slett ikke god nok lyd, de høres rett og slett ut som en langt billigere variant av WH 1000XM3. Forutenom dette (og en mistanke om at støydemping en fremdeles ikke er bedre en hva Sony leverer) var de meget komfortable, det skal de få, men dette går på bekostning av at de blir særdeles upraktiske og rett og slett virker billige i konstruksjonen....

  5.  

    Så mesteparten av tiden står de ubrukt og forsøpler i bybildet. Få det bort!

     

    Ja, mesteparten av døgnet står også de fleste privatbiler parkert. Bare å forby. Brukes jo ikke.

    Forskjellen er nettop den! Altså at en privatbil er nettopp privat og dermed privat eiendom. De står derfor ikke rundt og slenger i bybildet men på designere plasser i offentlig rom, ellers i private rom.

    • Liker 6
  6.  

    Apple prøver å gjøre livet surt for meg. Telefonen starter ofte itunes når jeg setter meg i bilen, med autoplay på en eller annen låt som jeg aldri har kjøpt. Det naturlige hadde vært å starte det forrige jeg brukte - som er Spotify.

     

    Samsung starter med den forrige appen som ble brukt, på godt og vondt, fordi jeg bruker Google Play, men om jeg ser noe på Youtube, så er det Youtube som blir startet

    Dette kan du enkelt deaktivere. Du kan hverken klandre Android eller Samsung for at du ikke setter deg inn i produktene du kjøper.

  7. Her skal dere altså finne den beste hodetelefonen med støydemping. B&O vinner og under minus finner man følgende: Dyre

    Dempefunksjonen fungerer ikke like godt på alle når du beveger deg

    Jabra, Sony og Bose byr på bedre støydemping.

    Bare i konklusjonen kan man lese to ganger at denne absolutt IKKE burde vunnet testen da dere er på utkikk etter den beste støydempende hodetelefonen.

    Så jeg spør: hva er det EGENTLIG dere har testet her?

  8.  

     

     

    Hva gjør Kiwi feil?? ?

     

    Hva gjør Tesla feil? ?

    Tesla gikk på 10mnd fra å være spesielt godt anbefalt kjøp hos Consumer Reports i USA til å være et frarådet kjøp. Sannsynligvis ser vi en utjevning nå og resultatet er helt ok.

    Nei, de mistet "anbefalt kjøp", de ble aldri satt til "frarådet". De aller fleste produktene har ikke "anbefalt kjøp".

    "Consumer Reports can no longer recommend" sier dem, hvis man ikke anbefaler gjør man ikke det, altså fraråder man.

    Model X er top 3 least reliable hos dem, Model 3 hadde enorme klager på diverse, bla byggekvalitet og er også "Consumer Reports can no longer recommend".

  9. Det har ingen betydning da jeg har bra/perfekt bilde på andre tjenester, som f.eks Netflix

    Bedre kvalitet på Youtube enn på HBO

    Jovist har det det, det enormt mye å si hvordan TVn håndterer og prosesserer bildet.

    En god TV klarer å gjøre underverker selv med et dårlig materiale.

    Derfor er det feil at tv tester i dag blir gjennomført med 4K materiale da streaming med lavere kvalitet som krever bedre bildebehandling ofte er en mer brukt kilde.

    Ja HBO leverer elendig kvalitet som kombinert med et mørkt bilde gir TVer utfordringer, derfor er det viktig å ha en TV som også er god på disse bildene.

    Flere her som lister opp ting de har prøvd som fungerer, mens andre har prøvd det samme og fått grøt, synderen er her TVen.

    • Liker 1
  10. Ikke i dette tilfellet, hvorfor tror du egentlig det er flere artikler og mange forumtråder om hvor dårlig bildekvalitet er på HBO?

    Alle unntatt deg har dårlige TVer..

    Ei, er jo flere her som sier eksakt detsamme som meg, noen drar tom. eksakt samme eksempel.

    Selvsagt er ikke bildekvaliteten suveren, det har jeg ikke sagt noe på, det som da eventuelt kan forbedre eller gjøre opplevelsen dårligere er mediet som prosdeserer materialet: i dette tilfellet TVen.

    Selvsagt bør HBO levere bedre kvalitet, selvsagt bør komprimeringsgrad baseres på linjen mottaker har. Men en så lenge og uansett vil bildebehandling hos mottaker kunne gjøre opplevelsen så god som mulig eller forsterke det negative, er her TVen kommer inn.

     

    Hvilken TV har du som du benyttet til å se GOT på?

  11. Det er bevist at HBO Nordic sender med lav bitrate

    Muligens Altibox sender bedre kvalitet, eller at du ikke er så kresen

     

    Jeg har sett på HBO, og lastet ned samme episoden, det var som natt og dag, og det er det mange andre som har gjort også, så nei, det er ikke utstyret vi bruker til å se på med

    Selvfølgelig er det en kombinasjon hvor også TVens evne til å behandle bildefilene er utslagsgivende.

    Jo dårligere filen er jo viktigere er det at TVen klarer å prosessere den på en god måte. Er jo bare e se hvor elendig enkelte TVer er på på SD kvalitet kontra HD kvalitet - noe av det samme opplever man her.

  12. Jeg har altibox med nyeste dekoder og kan love deg at min flunka nye TV til 50 lapper ikke er elending ;).

     

    At noen ikke ser problemet med GoT S08E03 fra HBO Nordic via altibox er noe annet. Jeg hadde ikke for mørke bilder og ikke grøt som du sier.

    Hvilken TV har du?

    Er der som er mere interessant, for meg virker det som enkelte TVer er konstruert for å ta seg best ut i butikken på full lyssterkhet og fargerike bilder, mens realiteten er at filmer ofte er mørke og nedtonet. Et annet godt eksempel er Suicide Squad som er en mørk film med fargerik struktur, også her har flere TVer serriøse problemer med å prosessere bildet skikkelig.

  13. Ble faktisk positivt overrasket, hadde lest så mye klaging på om mørke scener og elendig kvalitet på siste episode av Got men kan oppriktig talt ikke se det enorme problemet.

    Så den gjennom Altibox boksen.

    Tror problemet for folk flest er en elendig TV, eller la meg ordlegge meg annerledes: tror problemer for folk flest er en flott TV med elendig bildeprosessiseringsmotor.

    Har sett episoden på to TVer for å se om fenomenet kunne skyldes TV i kombinasjon med dårlig kvalitet fra HBO. Den ene TVen er en noen år gammel Panasonic, den andre var en LG OLED toppmodell. På LG TVen var det ren og skjør kaos av en smørje i actionfylte sekvenser og mørke scener, her så jeg virkelig hva det omtalte problemet var. På Panasonicen var det en smertefri opplevelse, joda det er mørke sekvenser i episoden men grøten og kaoset i bildet uteble.

    Som regress vil jeg legge til at Panasonic alltid har vært steike god på bildeprossesering.

  14. Har selv kkøpt meg opp til fast track (eller pre built som det het i dialog med Audi) da jeg skjønte at dette kom til å ta litt tid, for mitt vedkommende utgjorde det 85 000 ekstra fra opprinnelig oppsett og bilen leveres første uke i juni.

    Audi har vært helt klar i sin dialog ved dette også ved undertegning av kontrakt i Mars hvor man ble forespeilet opp mot et år ventetid da det var satt av kapasitet til pre built bilene, som vi på liste fikk og får tilbudt først (hører også med at disse pre built bilene er et rent kupp prismessig).

    Så her er det nok kjøperen som ikke har fulgt med.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...