Gå til innhold

fajensen

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fajensen

  1. Snakket med banken min i dag. Trodde det skulle ende opp som en kasteball og de skylte på hverandre. Var vel det som skjedde på også, men Sparebanken Sør visste hva som var galt. Deres variant av BankID "dap2" eller noe virker ikke hos Google. Det er det samme for en håndfull banker. Og i følge de er det Google som bare ikke støtter det.

     

    Trist for meg siden jeg ikke får brukt apper, trist for Google som ikke tjener penger og banken som ikke for kommisjonen sin.. 

  2. Siden vi fikk ny BankID løsning på app har jeg hatt problemer med at denne muligheten ikke er tilgjengelig hos meg når jeg bruker min Android til å forsøke å betale med. Jeg kan ikke kjøpe apper, leie filmer eller betale igjennom google. Når jeg gjør det samme i nettleseren får jeg alternaltivet "BankID på app"

    Edit:Dette gjelder kun på Google sine tjenester, Netflix osv kan jeg betale med på mobil. 

     

    Og siden jeg bruker "BankID app" og ikke den gamle metoden "Bank ID på mobil" så får ikke jeg gjennomført betalinger. Er dette et kjent problem, eller bare hos meg?

     

    Kjører forøverig Samsung Galaxy 20 FE

     

    Tør noen å tippe hvor problemet ligger? Hos Android, Google, Sparebanken Sør, BankID, meg eller Putin?

    319692776_507447534527525_64126674025432898_n.jpg

  3. Jeg er rimelig amatør, men jeg vil tegne huset mitt i 3D for å visualisere endringer. Først og fremst utsiden, men gjerne innsiden også.

    Hvilke programmer egner seg best? Og gjerne anerkjente programmer og ikke små nisjeprogrammer slik at filene ikke blir utdaterte som årene går.

  4. Det som er galt er hard reset ikke virker. Står bare på å lyser med eplelogo. 

    Mente høyesterett slo fast at det var 5 års reklamasjon og at man skal kunne forvente at den iallefall virket. Batteriet er en annen sak. 

    Noen som vet om euronics/Elin bare er navnebytte eller nytt firma? 

  5. Skal innrømme at jeg har mer lyst på UX501 istedet. Uhd skjerm trodde jeg kun touch modellen hadde, og ekstra batteri. Lagringsfordelen til G501 betyr ingen ting for meg, selv om 2g ekstra vram er jo en liten fordel...?

    Er det noen som vet om hvordan man oppgraderer ram på UX501?
    8 GB ( 1 x 4 GB + 4 GB (loddet) )

    Betyr det at det er et ledig minnepsor?

  6. At det er mye folk er ikke det største problemet. Men det jeg frykter er at øya ikke er dimensjonert for alle som er der og det bare er dritt, og ferien blir dritt.

     

    Men det er ikke høysesong akkurat da.

     

    Men kanskje noen kan forklare hvordan det er under vann i dag i forhold til, si 5 år siden??

    Og er det sånn at rom til ca. 3000thb lukter dritt og er møkkete. Jeg er ganske så negativ til folk, og har ingen problemer med å tro at de bare vil suge penger av meg der nede...

     

    robertaas, hva er dette Similan. Fant det på google earth, men tripadvisor har ingen hoteller der. Sender du litt info??

  7. Hei jeg og kjæresten har bestilt flybilletter til Thailand\Bangkok 14-30 sep. Jeg har Padi advance fra før, men kjæresten min skal ta "lappen" der nede.

     

    Jeg tok lappen på Ko Tao i 2007. Jeg hadde et knallbra opphold på Ko Tao resort med både kurs og opphold som er vanlig der nede. Men det har kanskje endret seg og det finnes andre steder som er bedre å dra for dykking?

     

    Men ting har kanskje endret seg over tid. Mange sier at Ko Tao er ødelagt av turistene, men det kan jo også være overdrivelser fra greenpace sympatisører...?

     

    Så spørsmålet mitt er, hvor i Thailand trivdes du med å ta dykkerlappen, eventuelt et bra resort hvor man kan ta lapen.

     

    Ser for meg et romslig budsjett på ca. 3000THB \ Natt for å få en bra standard.

    Nært stranden.

    17-23 sep. er dagene det skal dykkes.

     

    Håper jeg slipper å bli skuffet av dårlig rengjøring, overfyllt kloakk og slikt som ødelegger stemningen. Jeg har planer om litt "store" kjærsteting der nede...

×
×
  • Opprett ny...