Gå til innhold

Legion

Medlemmer
  • Innlegg

    1 306
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Legion

  1. @Mika77

    Regner med du mener å bruke varmetårna som butikkene har?

    Normalt er ikke dette nødvendig, kroppsvarmen vil forme innerskoa greit nok på et par dagers bruk, men dersom innerskoa klemmer ubehaglig enkelte steder, eller den ikke går seg til tilfredsstillene, så er det så absolutt å anbefalle å ta tårna i bruk.

     

    Personlig så har det ikke vært nødvendig på de to siste skopara. Jeg har brukt skumforming som var småpopulært for en del år siden, samt kjerringrådmetoden ved å dynke innerskoa i varmt vann, for så å gå dem inn...

    Det gjorde jo noe, men var egentlig ikke vært bryet. Forskjellen var nesten ikke mærkbar, hvordan man strammer skoa her mye mer å si.

  2. som storforbruker om vinteren så kan jeg liste opp de jeg har på sirkulasjon:

    Carmex, Blistex, blå Savex, Rosebud salve og Dermatone (solfaktor 23), samt andre ymse sunblocks som jeg ikke kommer på i farten.

     

    Forskjellen på leppomadebruken på vinteren i forhold til sommeren, eller når man er inne, er at man ikke ønsker rent vannbaserte produkter, men faktisk vil ha de med mineralolje, lanolin etc. Disse vil beskytte leppene mot vind og kulde. De fuktighetsgivende produktene vil tørre ut leppene fortere siden vannet i dem vil fordampe og kjøle ned leppene. De gir heller ikke noe beskyttende lag som hindrer uttørring.

     

    Vaseline er en god standby å klisse på leppene og resten av ansiktet for den saks skyld. Gjerne puddre i tillegg om det blir for mye gris.

     

    Som allerede nevnt er det beste rådet å få i seg nok veske. Kaldt vær er like dehydrerende som varmt vær.

    • Liker 1
  3. Det er ikke uvanlig å bli "bilsyk" av spill, ikke er det mer alvorlig enn en kvalme som går over.

     

    Det er stort sett FPS spill som er utløseren, da typisk headbobbinga, men dybde, fov og bevegelser generelt er også en faktor. bilspill er en klassisk synder, men det er veldig individuelt

     

    Jeg for min del klarte aldri mer enn 15 min om gangen i HL1 og HL2 før jeg måtte legge meg på sofaen...kun de to spilla også...vel, blue shift også, men ikke op.for. eller cs/css

     

    Noen løsning finnes nok ikke, du kan ta bilsyke/sjøsykepiller såklart, samt ingefær om det hjelper.

    Musikk kan også hjelpe

     

    Ingenting hjalp for meg, så jeg spilte aldri ferdig hverken hl1 eller 2...

  4. Huff, for all del ikke start med C, med den tanken at man så kan "oppgradere" seg til C++ etter at man har forstått "det grunleggende" i C. Dette er en av de vanskeligste veiene å gå for å lære programmering og så absolutt ikke noe å anbefalle.

     

    Gå for f.eks. C# og .NET eller Java. Dette er mer ryddige språk med store biblioteker og mindre muligheter for å gjøre ting (feil) på...slik man kan i C/C++. Dette er riktignok noe av styrken og sjarmen med C/C++, men den trenger du ikke som grønnskalling i programmering.

    Når man først har lært seg å programmere, så er det lettere å lære andre språk

     

    Jeg er heller ikke enig i at det har noe som helst med talent å gjøre. Programmering er et håndtverk, hvor det største hindret er idiomene og paradigmene som programmering er bygget på samt evnen til å tenke abstrakt. Dette kommer av seg selv i læringsprosessen og man vil se hvilke programmeringsevner man utvikler, som igjen vil styre videre læring.

     

    Det er bare å hive seg på og starte, enten for deg selv eller rett på universitet/høyskole. Det er ikke noe problem, så lenge man er villig til å lære og legger arbeid og innsats i det.

     

    Lykke til!

  5. bare? :p

    du får en master of technology og tittelen siv.ing, det er det samme...

    nå skal det sies at du muligens må ta noen ekstra fag de siste 2 åra, typisk matte, dersom du går for en slik 3+2. med mindre man tar siv.ing mattefaga i bachelorn.

     

    sikkert en del som har forandra seg siden jeg gikk, så det beste er å ta kontakt selv

  6. for det første så kan du ikke bare stipulere hvem som skal delta eller ei siden en stor del av eu er også natoland, samt russerne hopper ikke over norge, med tanke på oljen vi har. (som en fotnote så ville nok kina russla inn i sibir mens russerne var opptatt i vest.

     

    du utelukker heller ikke kjemiske og/eller biologiske våpen etc, men la oss for argumentasjonens del kun ta i bruk konvensjonelle våpen...russerne hadde bomba eu til en parkeringsplass rimelig greit

  7. Definisjonen går ikke på oppfattelsen til massene, men massene kan godt lage sin egen definisjon og på denne måten stjele populæroppfatningen og overkjøre "originalen". Dette skjer jo hele tiden

     

    Emo som hardcore og emo som pop/suttrerock har forskjellig opphav og rettning både musikalsk og som community, men har (desverre?) havnet under samme buzzword.

     

    Strengt tatt så har denne diskusjonen vært polarisert og meningløs for 10-15 år siden, men det stopper ingen fra å prøve.

  8. Heimdal Mote på Heimdal er hvor du skal dra for å kjøpe dress. De har vært best i trondheim i årevis. Siden de er utenfor midtbyen er de en liten "hemmelighet" og er utenfor generell allfarvei, men de er definitivt den beste plassen å kjøpe dress/herreklær som du ikke finner på konfirmanter generelt.

     

    Det kan virke som jeg smører litt tykt på her, men stikk innom og gjør opp din egen mening.

  9. for å si det enkelt; NEI.

     

    dette må du ikke finne på å gjøre. for det første så er det usaklig å ha med i en jobbsøknad, samt at det ikke er utslagsgivende på noen måte. en stilling vil bli fylt av den mest kvalifiserte og den som langsiktig er den beste investeringen for bedriften.

    da med tanke på kompetanse, arbeidsvilje, lærevilje og vilje til å binde seg til jobben, da typisk at man er villig til å flytte for å ta den etc.

×
×
  • Opprett ny...