Gå til innhold

-ssi

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av -ssi

  1. Det kommer egentlig an på hvor mye vaskemaskinen din tåler... Min nye Bosch tar 9 kilo, så jeg stapper gjerne inn en stor eller to små filleryer. Det som kan bli et problem er sentrifugeringen, spesielt hvis det bare er en fillerye. Da blir det ujevn vekt i trommelen, og spesielt nyere maskiner vil da ikke sentrifugere skikkelig.

  2. Det er dette som er dritt med disse trumfkortene. Fint at man kan assosiere det med bankkortet nå.

     

    Det du kunne gjort av å sagt at hun kunne få trumfbonus sin om du slo alt i retur, fått tilbake pengene, slå inn varene på nytt så hun kunne betale på nytt og bruke trumfkortet. Tror ikke mange hadde giddet å vente på det for 1 krone eller 2 :p

     

    Noterer meg denne til senere bruk (sannsynligvis allerede på mandag).

    • Liker 1
  3. Si fra til de ansatte når du finner varer med mugg.

    Da slipper alle andre kunder å se på den mugne varen.

     

    Og hvis du ikke oppdager det før du kommer til kassen, og jeg sier at du kan hente deg en ny vare av samme sort, IKKE ta med den varen du ikke vil ha og legg den på plass. Hvis ikke du vil ha den, skal jeg vedde på at ingen andre vil ha den heller. Gi den til meg, du, så skal jeg sørge for å kaste den.

  4.  

    1. Hva slags alkoholdig drikke foretrekker du hvis du må velge mellom disse?

    a) Øl

    b) Smirnoff/annen rusbrus

    c) Cider

    d) Hvitvin

    e) Rødvin

     

    2. Hva er din alder?

     

    3. Hvilket kjønn er du?

     

     

    1. d) eller e)

     

    2. Nærmere 40 enn jeg liker å tenke på...

     

    3. Dame

  5. Jeg må si at i løpet av de 21 årene som har gått siden jeg var russ, har jeg ikke hatt behov for å analysere et eneste dikt. Jeg har heller ikke laget grønnsakspizza siden 7. klasse. Gym har aldri vært "mitt" fag, selv om jeg har drevet med både orientering og karate. Jeg hater volleyball, og skjønte aldri hvorfor vi måtte lære å danse gammeldans i gymtimene (det har jeg i hvert fall aldri hatt bruk for). Dataundervisningen på ungdomsskolen var ikke så mye å skryte av heller, 2-3 elever på hver Commodore64 (syntax error in 46...). På videregående ble jeg utvist fra dataundervisningen fordi jeg kunne mer enn læreren.

  6. Jeg vet ikke hvor mye som er vanlig å gi, det kommer vel an på økonomien til giveren. Vi gir 1000 kr til alle tanteungene, uansett om vi er faddere eller ikke, pluss en liten ekstra ting (smykke e.l.) til de vi er faddere til.

     

    Jeg vil si at hvis ikke fadderne er uføretrygdet eller minstepensjonister, kan du trygt skrive ting på ønskelista som koster fra 1000 kr og oppover.

  7. Vi gir 1000 kr til tanteungene, 500 til barna til nære venner og 200 til nabobarn. Vi tjener ganske godt, vet at en del av de andre tantene og onklene gir mye mindre (2-300 kr eller en hjemmelaget gave).

     

    Jeg vet ikke hva søsken pleier å gi hverandre, men min søster og jeg gav hverandre en sånn sølv"dings" til å ha på bunadsbeltet.

     

    Mormor og morfar betalte selve bunaden min, mens farmor og farfar kjøpte bunadsølv for tilsvarende beløp. Resten av sølvet fikk jeg av foreldrene mine.

     

    Hvis jeg hadde valgt å ikke bli konfirmert, ville farfar ha betalt hele bunaden innkludert alt sølv (mens mormor hadde strøket meg i testamentet...).

  8. Jeg bare elsker kunder som ringer Post i butikk og spør om pakken er kommet - uten å presentere seg og uten å ha noe som helst sporingsnummer tilgjengelig. Hvordan i all verden mener de at jeg skal vite hvilken pakke de snakker om da? :wallbash:

  9. cevita_allegutta.2-3.jpg

     

    Cevita appelsinjuice. Bedre enn Tine/Sunniva, bedre enn Tropicana.

     

    Enig, det er den beste appelsinjuicen som finnes. Men siden det her i huset går 4-6 liter appelsinjuice i uka blir den for dyr.

     

    Lerums milde appelsinjuice er også god.

     

    Og FirstPrice er overraskende god til å være billigjuice.

  10. Jeg jobber på Joker. Vi har som kjent Gla'mandag da det er 5% rabatt på alle dagligvarer. Rabatten blir automatisk trukket fra i kassen. Greit nok. Men hvis man returnerer en vare på en mandag, så blir det også trukket fra 5%. En av mine "favorittkunder" (ekstremt ironisk nå) fikk nesten sammenbrudd da h*n fikk igjen kr. 1,50 mindre enn h*n hadde betalt for varen da h*n kjøpte den lørdag. Jeg prøvde å forklare at jeg ikke kunne gå inn i dataprogrammet i kassen og endre dette, det er styrt fra et eller annet hovedkontor. Kunden klaget til sjefen, som sa akkurat det samme. Og når man returnerer en vare, så får man tilbake den prisen som varen har den dagen den blir returnert. Datasystemet i kassen kan ikke finne ut om varen er kjøpt samme dag eller i forrige uke. Da kunden kom tilbake for å klage for tredje gang, tok sjefen 1,50 fra sin egen lomme og gav kunden. Samme kunde skulle saksøke oss fordi h*n ikke hadde fått med seg ca. 14 kr i vekslepenger. Vi har CashGuard og det er umulig for den i kassen å se om kunden tar med seg vekslepengene eller ikke. Vedkommende kunde har heller aldri, så lenge jeg har jobbet der, kjøpt mer enn 4-5 varer til full pris. Kunden kjøper til gjengjeld alt (og da mener jeg absolutt alt) som er på tilbud eller nedpriset pga dato.

     

    Ellers har vi stort sett hyggelige og greie kunder. Og den 19 år gamle jenta som skulle ha en pakke "Prince Metanol"(!) var jo bare herlig... Hun viste til og med legitimasjon.

     

    Mulig jeg tar feil nå, men så vidt jeg vet har man krav på å få tilbake det man betalte, ikke nypris.

     

    Datasystemet har faktisk tatt kontrollen over de ansatte. Ganske godt gjort egentlig. Nå kommer det selvsagt an på hva grunnen til varereturen er, men er det en "defekt" vare og butikken ikke har flere igjen er jeg riiiimelig sikker på at man har rett på det man betalte tilbake. Da blir det for teit å komme med at datasystemet bestemmer uansett hvor lite penger det er snakk om.

     

    Det var ikke noe galt med varen, kunden hadde bare tatt feil av den og varen ved siden av (to totalt forskjellige varer som ikke ligner hverandre i det hele tatt...). Og med CashGuard-systemet så er det umulig for oss å gi ut mer penger enn det kassen "bestemmer".

  11. Jeg jobber på Joker. Vi har som kjent Gla'mandag da det er 5% rabatt på alle dagligvarer. Rabatten blir automatisk trukket fra i kassen. Greit nok. Men hvis man returnerer en vare på en mandag, så blir det også trukket fra 5%. En av mine "favorittkunder" (ekstremt ironisk nå) fikk nesten sammenbrudd da h*n fikk igjen kr. 1,50 mindre enn h*n hadde betalt for varen da h*n kjøpte den lørdag. Jeg prøvde å forklare at jeg ikke kunne gå inn i dataprogrammet i kassen og endre dette, det er styrt fra et eller annet hovedkontor. Kunden klaget til sjefen, som sa akkurat det samme. Og når man returnerer en vare, så får man tilbake den prisen som varen har den dagen den blir returnert. Datasystemet i kassen kan ikke finne ut om varen er kjøpt samme dag eller i forrige uke. Da kunden kom tilbake for å klage for tredje gang, tok sjefen 1,50 fra sin egen lomme og gav kunden. Samme kunde skulle saksøke oss fordi h*n ikke hadde fått med seg ca. 14 kr i vekslepenger. Vi har CashGuard og det er umulig for den i kassen å se om kunden tar med seg vekslepengene eller ikke. Vedkommende kunde har heller aldri, så lenge jeg har jobbet der, kjøpt mer enn 4-5 varer til full pris. Kunden kjøper til gjengjeld alt (og da mener jeg absolutt alt) som er på tilbud eller nedpriset pga dato.

     

    Ellers har vi stort sett hyggelige og greie kunder. Og den 19 år gamle jenta som skulle ha en pakke "Prince Metanol"(!) var jo bare herlig... Hun viste til og med legitimasjon.

     

    Mulig jeg tar feil nå, men så vidt jeg vet har man krav på å få tilbake det man betalte, ikke nypris.

     

    Kunden hadde ikke kvittering, men sa at varen var kjøpt lørdagen før. Men den kunne jo for alt vi visste vært kjøpt tidligere samme dag. Og jeg skal vedde på at hvis prisen hadde gått opp slik at kunden fikk mer tilbake enn h*n hadde betalt, så hadde h*n ikke sagt noe.

  12. Jeg jobber på Joker. Vi har som kjent Gla'mandag da det er 5% rabatt på alle dagligvarer. Rabatten blir automatisk trukket fra i kassen. Greit nok. Men hvis man returnerer en vare på en mandag, så blir det også trukket fra 5%. En av mine "favorittkunder" (ekstremt ironisk nå) fikk nesten sammenbrudd da h*n fikk igjen kr. 1,50 mindre enn h*n hadde betalt for varen da h*n kjøpte den lørdag. Jeg prøvde å forklare at jeg ikke kunne gå inn i dataprogrammet i kassen og endre dette, det er styrt fra et eller annet hovedkontor. Kunden klaget til sjefen, som sa akkurat det samme. Og når man returnerer en vare, så får man tilbake den prisen som varen har den dagen den blir returnert. Datasystemet i kassen kan ikke finne ut om varen er kjøpt samme dag eller i forrige uke. Da kunden kom tilbake for å klage for tredje gang, tok sjefen 1,50 fra sin egen lomme og gav kunden. Samme kunde skulle saksøke oss fordi h*n ikke hadde fått med seg ca. 14 kr i vekslepenger. Vi har CashGuard og det er umulig for den i kassen å se om kunden tar med seg vekslepengene eller ikke. Vedkommende kunde har heller aldri, så lenge jeg har jobbet der, kjøpt mer enn 4-5 varer til full pris. Kunden kjøper til gjengjeld alt (og da mener jeg absolutt alt) som er på tilbud eller nedpriset pga dato.

     

    Ellers har vi stort sett hyggelige og greie kunder. Og den 19 år gamle jenta som skulle ha en pakke "Prince Metanol"(!) var jo bare herlig... Hun viste til og med legitimasjon.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...