Gå til innhold

turb0man

Medlemmer
  • Innlegg

    497
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av turb0man

  1. Vil først anbefale at du oppgraderer fra 2GB til 4GB minne som et minimum, du vil nok merke stor forskjell der. ( Da hvis du har 64-bit Windows. )

    Du vil ikke merke noen stor forskjell mellom E6600 og Q6600 i spill. Da vil jeg heller anbefale at du setter deg så smått inn i overclocking og henter litt ekstra fra din nåværende CPU på den måten.

    Har en Q6600 liggende ja.

    Kjører WIN7 64-bit, skjermkort HD5850 og 8GB ram. Har overklokket 15% via BIOS, så cpu'en kjører på 2.88ghz. Syns jo det er litt rart at cpu-load når jeg spiller Modern Warfare 2 ligger konstant mellom 90-100% :cry:

  2. ow' date='26. mars 2010 - 18:35' timestamp='1269624934' post='15421384']

    Hvordan man får opp orginal volumejustering ved bruk av lydknappene.

     

    Jeg bruker også Artemis, men jeg forstår ikke hva du spør etter.

     

    Det høres ut som om det kanskje er noe du har installert som har krøllet det til. Jeg har samme grafiske visningen som jeg hadde på originalrommen når jeg justerer volumet opp og ned.

    Denne får jeg opp. Den er tragisk!

    Jeg får bare stilt til minimum 20% lyd.

     

    Samme prob her, hjelp please!!!

  3. Muttern fikk mail fra Nextgentel med beskjed om at hun var infected med Conficker viruset her om dagen. Jeg har scannet pc'en med både Microsoft malicious software removal tool, S.T.I.N.G.E.R har kjørt Combofix uten at de har funnet noe :-/

     

    Noen som har peiling på hvordan jeg kan finne ut med sikkerhet om denne maskinen har conficker`?

     

    Edit: la til combofixloggen hvis det kan være til hjelp :)

    combofix_log.txt

  4. Noen som kan fortelle meg hvordan jeg kan få fjernet ALLE spor av gamle versjoner av Windows Live Messenger? Saken er den at jeg hadde en BETA-versjon av WLM innstallert tidligere som jeg i ettertid avinnstallerte. Men nå får jeg ikke innstallert hverken nye eller gamle versjoner, får beskjed om først å avinnstallere den gamle versjonen (som jeg allerede har gjort)

    Når jeg kjører installeren for nye WLM så ser alt helt greit ut helt opp til den er 100% ferdig, så begynnner den roll-back på alt og teller seg ned fra 100-0% :hrm:

     

    HJELP PLZ!

×
×
  • Opprett ny...