Gå til innhold

Mathebic

Medlemmer
  • Innlegg

    66
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mathebic

  1. Heisann!

     

    I september i 2014 kjøpte jeg med et par Cerwin Vega XLS-12 og en Cerwin Vega CXA-8 effektforsterker. Er storfornøyd med kjøpet, men føler jeg enda mangler den siste dype bassen.

    Hvilken forsterker er det jeg er nødt til å ha som mellomledd for å koble sammen en CXA-8 (effektforsterker) og en Cerwin Vega XLS-15s?

    Min bror gjorde noe lignende kjøp, bare med XLS-15 og HFA-18 i stedet for mine nåværende XLS-12 og XLS-15s som jeg planlegger å kjøpe.

    Han fikk beskjed om at han måtte ha en NAD C165BEE forforsterker for dette, men jeg synes det blir i drygeste laget når det kommer til pris, og med tanke på at jeg ikke får stort utvidelses muligheter ved senere anledning ved denne. (et par høytalere til?)

    Etter min hukommelse så benyttet han seg med en signalkabel for å sammenkoble sub + forforsterker, og en RCA (signal dette og?) for å koble CXA til forforsterker.

    Setter pris på svar.

  2. Mulig jeg ikke helt henger med her, men virker ikke som om jeg får oppdatert. Har prøvd både via WIFi og via samsung Kies, men ifølge begge så har jeg siste versjon, noe jeg ikke har. Jeg sitter enda fast på 4.4.2.
    Fikk en pushvarsel et par dager tilbake hvor det stod jeg kunne oppdatere, men fikk advarsel om at telefonen var endret på en måte som ikke tillater å oppdatere telefon. (merk. helt nyinstallert telefon). Restartet telefonen og nå får jeg ikke muligheten til å oppdatere lengre.
    Noen som har en ide over hva jeg kan gjøre?

    • Liker 1
  3. Heisann, for litt under en måned siden kjøpte jeg meg et par Cerwin Vega XLS-12 høytalere og fikk et lite tips om at jeg burde investere i en del sikringer da jeg mest sannsynlig kom til å ødelegge et par. Det fulgte med et ekstra par sikringer da jeg kjøpte de, men de måtte jeg desverre gi til min bror som klarte å ødelegge sine etter å ha vært borte fra sine elskede XLS-15 høytalere i 3 måneder.

    Derfor lurer jeg på hvor jeg kan få bestilt sikringer med disse spesifikasjonene:
    8sjGTgH.jpg


    Jeg har forsøkt å lete i en mengde butikker i Trondheim, men verken Clas Ohlson eller Biltema har ikke sikringene av en merkelig grunn. Merk, det må være 4A og Slow Blow ifølge Hifiklubben. Har også forsøkt å skaffe igjennom de, men de kjøpte vistnok selv ifra Clas Ohlson. Er det noen som vet om en nettbutikk eller eventuelt en butikk i Trondheim som fører sikringer av den typen?

    Jeg har enda ikke klart å ta sikringene, men det er bare et spørsmål om tid før det skjer.

    Hilsen Mathebic.

  4. Personlig så har jeg vært i Klovner i Kamp i over 2 år nå (ble med rundt 15. mai 2012) og har vært med helt siden. I løpet av tiden så har de latt meg bytt main char flere ganger for ønske om å spille noe annet, og det har ikke vært noe særlig problem.

    I løpet av tiden jeg har vært i Klovner i Kamp så har jeg blitt kjent med flere av medlemmene. Selv om at ikke alle er med den dag i dag, så forblir Klovner det samme. Alle som har blitt med i klovner har blitt godt mottatt og har fått en god opplevelse mens de har vært i Klovner.

  5. Heisann!

    Jeg heter Mathebic, og driver serveren Serr.no, under siden Artige.no. Vi kjører for øyeblikket med plugins som er lastet ned fra bukkit.org, men sliter en del med maskinproblemer da det er en del ustabile og utdaterte, men likevel nødvendig plugins.

     

    Vi leter derfor etter en erfaren utvikler som er vel kjent med java og bukkit api'en. Her er enkelte krav vi forventer av en utvikler.

    • Må kunne jobbe under tidspress
    • Må kunne jobbe individuelt
    • Må kunne lage en plugin som møter kravene til Serr.no

    Hvis du er interessert i jobben, kan du sende en email til "[email protected]" med dette formatet.

     

    Navn:
    Alder:

    Hvilke erfaringer har du med java og bukkit API:

    Andre prosjekter/servere du har kodet for:

     

  6. Ikke vondt ment, men hvis du mener dette har du virkelig ingen anelse på hva GOD lyd er. I et mindre rom vil et par små stativhøyttalere av god kvalitet danke ut store gulvhøyttalere uten problemer. Hvis man itillegg legger til en subwoofer kan ikke lyden sammenlignes engang. DET er god lydkvalitet.

    Grunnen til at jeg tenker å ta XLS-12 er fordi jeg vet at XLS-15 spiller ekstremt bra i akkurat det rommet, som er kun midlertidligt.

  7. Man kan kjøpe til en subwoofer for gjeni lave frekvenser og de spiller mer enn høyt nok i rom 2-3 ganger så store som du skal spille i.

     

    For å i det heletatt kunne dra nytte av CV tilsier det at du er villig til å skade hørselen din hvorpå du etter hvert vil ha mindre og mindre glede av musikk. Jeg ser ikke logikken bak at du skal kjøpe CV med mindre formålet var å for en liten penge fylle et stort lokale med lyd.

    Jeg valgte Cerwin-Vega fordi jeg vet at de spiller veldig godt i akkurat det rommet.

  8. Å kjøpe XLS-15 når du har et rom på 13-15 kvadrat er totalt meningsløst. Selv XLS-12 er for stort når du sitter med et så lite rom. Dem er bygget for å lage god lyd i store rom (lokaler, store kinorom etc.). Det er ikke slik at jo større høyttalere du setter i et rom vil skape bedre lyd, i de aller fleste tilfeller blir lyden (hele lydbildet) helt ræva.

    Broren min hadde XLS-15 på akkurat det rommet og de spilte veldig godt.

  9. Heisann, jeg skal da jobbe snart og vil da få utbetalt cirka 9-10.000 og har planer for høytalere av merke Cerwin-Vega, det jeg lurer på er om hvilke høytalere fra CV jeg bør ta, jeg har lurt litt på XLS-12.

     

     

    Det jeg skal ha med-

    Kabel - 12 meter

    Forsterker

    Høytaler av merke Cerwin-Vega.

     

     

     

    Setter pris på hjelp!

×
×
  • Opprett ny...