Gå til innhold

lunikz

Medlemmer
  • Innlegg

    73
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lunikz

  1. Hei! Er det noen som vet om følgende funksjon/app finnes:

     

    • Jeg bruker fingeravtrykk eller min PIN og mobilen åpner og fungerer som normalt.
    • Jeg bruker alternativ PIN, og mobilen åpner, men noen apper er låst/vises ikke (f.eks hvis du skal låne vekk mobilen og ikke vil vise at du er inne på victoriassecret på instagram  :tease:  )
    Finnes det en lock screen app som løser dette? (uten at man må velge gjestebruker eller noe, men kun skriver inn alternativ PIN)

     

    (Jeg vet at de finnes "app lock" apper som låser utvalgte apper, men det er litt knot da man må skrive inn kode hver gang man åpner appen)

  2. Kan være feil på telefon, sim-kort, feil hos operatør, og selv om 4G signalet kan være godt der du er, er det ikke sikkert 2G og 3G signalene, som samtaler går over, er like gode. Må man nesten bare prøve og gjøre diverse endringer for å forsøke luke ut problemet. Hadde startet med nytt sim-kort, spesielt om det er gammelt, har du en 4G telefon kan du forsøke slå av 4G for å se om signalet blir mer stabilt osv. 

     

    Hvilken telefon og operatør bruker du?

    Takk for svar! Bruker Sony Xperia Z1 Compact. Vanligvis sentralt i Bergen.

    Har forsøkt kodene ##002# og ##21# nå for å forsøke å slå av alle viderekoblinger igjen.

    Men, hvis problemet vedvarer så kan jeg forsøke med nytt SIM-kort som du foreslår.

  3. Jeg har et problem med at folk som ringer meg sendes direkte til telefonsvar, uten at det ringer på min mobil. Det rare er at dette skjer bare av og til.

     

    Noen ganger får jeg en melding som sier at jeg ble oppringt fra tlf.nr og at det ikke ble lagt igjen beskjed.

     

    Viderekobling er avslått på mobilen og jeg har vanligvis bra signal når det skjer.

    Er det noen som vet hva jeg kan gjøre? Er det mobilen eller operatøren sin feil?

  4. Genialt, takk for info.

    Jeg slet veldig med å finne ut hvor jeg kunne få kjøpt dette siden det går under mange navn, så til info for andre som måtte lese dette:

    Isopropanol/isopropyl/2-propanol selges under forskjellige navn i butikkene, så her er en del lenker.

     

    Link til Biltema - Elektronikkrengjøring 69,90 kr

    Link til Jula - Elektronikkrens 79,90 kr

    Link til Europris - Elektronikkrens 129,00 kr

    Link til Elfa - Rensespray 110,00 kr

    Link til Clas Ohlson - Elektronikkrengjører 79,90 kr

  5. Da jeg kjøpte Z1C var det fordi den fikk skryt for kameraet, men jeg har aldri vært helt fornøyd. Har derfor sammenlignet det med andre telefoner, og alle bildene blir mye mørkere på Z1C, både front- og bak-kamera.

     

    På nyttårsaften skulle jeg ta en snapchat i litt mørke omgivelser, men man så bare skygger av mennesker, mens venninnen min som har iPhone 6 fikk et helt klart og lyst bilde (sannsynligvis litt støy, men bedre enn svarte skygger).

     

    Er det bare mobilen som er sånn (front og bak-kamera), eller er det noen innstillinger jeg kan forandre?

  6. Umm, jeg skjønner ikke helt hvordan jeg putter inn Micro-SIM...

    Bruksanvisningen ligger hjemme, og det virker som at mobilen er for ny til at det ligger noen ute på nettet.

    Noen som kan hjelpe?

    Har åpnet luken nederst på venstre side.

    Den hvite lappen det går an å få tak i med en pinsett eller lange kvinnenegler (som jeg ikke har) virker bare å være en "vaskeanvisning" med CE-merket etc.

    Rett over ser jeg en sort sak som kan se ut som et dummy-SIM, men jeg tør ikke trykke/presse veldig hardt på den.

    Er jeg på bærtur?

     

    Rett over "vaskelappen" ligger det en liten svart "skuff". Den må du dra ut, så legge SIM-kortet oppi "skuffen" og så dytte hele sulamitten inn igjen. Det var i hvert fall slik jeg gjorde det.

     

    Men en annen ting. Er det noen som får til å koble kontaktene til facebook slik at profilbilde fra facebook blir brukt automatisk på kontakten?

     

    Andre problemer jeg har hatt: Mobilen gikk over i flymodus mens jeg var i en telefonsamtale. On/off knappen er litt treg, så noen ganger slår ikke skjermen seg på før på 10 forsøket. Håper det ordner seg, hvis ikke må den i retur.

  7. Har nettopp fått Google Now med Google Voice Search på min Samsung Galaxy Note 10.1.

     

    Her kan jeg snakke inn et spørsmål i Google Voice Search både på norsk og engelsk (avhengig av hvilket språk jeg velger i innstillingene).

     

    Men uansett hvilket språk jeg velger så søker den bare etter det jeg sier, den svarer ikke eller viser et kort med den informasjonen jeg er ute etter.

     

    Det har jo vært vist på youtube flere ganger at Google Voice Search har mulighet til dette (ligner litt på Siri-funksjonen), men hvorfor fungerer det ikke hos meg?

  8. Jeg har forsøkt å lagre områder i Spania via Google Maps. Men Google har visst ikke rettigheter til dette i Spania, så jeg får opp en beskjed om at det ikke er mulig å lagre dette området.

     

    Jeg ville lastet ned en app fra Google Play. Både Garmin og TomTom har vel apper der, men de koster litt. Det finnes også gratisapper.

  9. Problemet er at jeg har hatt mobilen i 5 måneder, og dette har aldri skjedd før. Så det må være et eller annet som er feil. I tillegg så kan det ikke være noe som oppdaterer siden mesteparten (65%) av trafikken er utgående.

     

    Nå bruker jeg Netcounter for å se hvor mye jeg sender/mottar. Finnes det et program som viser hvilket program som sender/mottar?

     

    Jeg betaler ikke mye for datatrafikk, så det bekymrer meg ikke. Men hva om det er sensitiv informasjon som sendes... det bekymrer meg mer.

     

    Hva med TrafficStats?

     

    Det ser perfekt ut, skal teste det!

  10. Problemet er at jeg har hatt mobilen i 5 måneder, og dette har aldri skjedd før. Så det må være et eller annet som er feil. I tillegg så kan det ikke være noe som oppdaterer siden mesteparten (65%) av trafikken er utgående.

     

    Nå bruker jeg Netcounter for å se hvor mye jeg sender/mottar. Finnes det et program som viser hvilket program som sender/mottar?

     

    Jeg betaler ikke mye for datatrafikk, så det bekymrer meg ikke. Men hva om det er sensitiv informasjon som sendes... det bekymrer meg mer.

  11. De to siste dagene har jeg merket (takket være Netcounter-appen) at mobilen min sender/mottar informasjon uten at jeg vet hvilket program som gjør det. Størsteparten av informasjon sendes ut og jeg er i dag oppe i 7 mb uten at jeg har gjort noe som helst.

     

    Alle appsene jeg har installert er lastet ned fra markedet og har gode karakterer og ser ok ut. Jeg har også kjørt virussjekk, men den fant ingenting.

     

    Nå har jeg slått av "koble til datatjenester" slik at info ikke kan sendes, og det ser ut som problemet har gitt seg. Men jeg kan jo ikke ha dette avslått for evig.

     

    Noen som vet hva dette kan være?

  12. Jeg ser at de fleste heller mot Desire, og det gjør forsåvidt jeg også. Men jeg trekkes litt mot Legend pga at jeg føler den vil være av bedre kvalitet og mindre utsatt for skader pga aluminiumskroppen. Eller er vanligvis "plastmobilene" (som jeg tipper Desire er laget av) til HTC også av god kvalitet?

     

    Ser jo i posten over at Legend har fått skryt for kvalitetsfølelsen ift Desire.

  13. Nå har HTC avslørt de to modellene Legend og Desire. Prisforskjellen mellom de to er bare noen få hundrelapper. Desire har bedre specs, mens Legend er litt mindre og bygget i aluminium. Dette gjør valget utrolig vanskelig, hvilken telefon ville dere valgt?

     

    Desire

    CPU: 1000 Mhz

    RAM: 576 mb

    Oppløsning: 480 x 800 piksler

    Skjermstr: 3,7 tommer

     

    Legend

    CPU: 600 Mhz

    RAM: 384 mb

    Oppløsning: 320 x 480 piksler

    Skjermstr: 3,2 tommer

    Aluminiumskropp

  14. Ikke dumt det nei. Kanskje jeg kan lage mange små filmer der hver film er et "lysbilde", da slipper jeg å trykke for at den skal stoppe. Men da trenger jeg en spiller som fryser siste skjermbilde av filmen, og hopper til neste film når jeg trykker "n" eller noe. Blir kanskje litt mange krav her :) Men finnes det noen slike spillere som stopper på siste skjermbilde, de du nevnte kanskje?

  15. Hei!

     

    Jeg så nettopp en presentasjon, akkurat som en PowerPoint presentasjon hvor man klikket for å komme seg videre til neste skjermbilde. Men denne presentasjonen var laget i Adobe After Effects, så jeg lurer bare på hvordan man gjør at den ikke går videre til neste "skjermbilde" før man klikker med musen?

     

    (Presentasjonen så selvfølgelig mye bedre ut enn en PP presentasjon, så derfor vil jeg helst bruke AE til å lage presentasjoner)

  16. Hei!

    Jeg bor i Sverige og abonnerer på TV2 Sport på nettet. Det er mange kamper og programmer jeg ikke kan se fordi jeg har svensk IP (problemer med rettigheter, men kampene jeg vil se er det ingen i Sverige som viser uansett). Det jeg trenger er en proxy server som ligger i Norge, så kan jeg koble meg til via denne og se på TV2 Sport allikevel.

     

    Er dette lovlig?

    Er det noen som vet om noen sånne servere?

  17. Hei!

    Har nettopp gått over fra nokia series 40 til windows mobile 6 (på hp ipaq 514).

     

    Som forventet var det tregere, det kan jeg leve med. Men det er også mer knotete å bruke, jeg kan for eksempel ikke sette en hurtigtast slik at telefonen går rett inn for å lage en ny sms (såvidt jeg vet).

    I tillegg syns jeg at s40 var mye bedre utseendemessig, wm6 menyene minner meg om windows 3.11.

    Kanskje jeg bare trenger litt tilvenning...

     

    Spørsmål:

     

    - Kan jeg tilpasse hvilken info som skal stå på Todayskjermen?

     

    - Når jeg blar gjennom kalenderen i månedsvisning så vises det ikke hvilke dager jeg har lagt inn avtaler på, kan dette endres?

     

    - Hvorfor legges ikke bursdager fra Outlook inn i kalenderen?

     

    - Hvilket program anbefales for voip?

  18. Win98 var greit. Win XP var greit. Men Vista krever så mye av maskinvaren at det er tåpelig. Derfor vurderer jeg veeldig sterkt å gå over til Linux (ubuntu tenkte jeg).

     

    Men jeg må vite en ting først.

    Jeg er totalt avhengig av å kunne kjøre windows programmer som photoshop, solidworks, aliasStudio osv.

    Kjører disse like raskt i linux som i windows selv om man må bruke emulator eller hva det heter?

  19. Jeg har nettopp installert Solidworks.

    Når jeg skulle kjøre programmet sto det at programmet hadde sluttet å virke, og så prøver windows å finne en løsning på problemet. Finner selvfølgelig ingenting.

    Da valgte jeg å kjøre som Administrator, da fungerte det, selv om det fremdeles går veeeldig tregt.

     

    Jeg har forsøkt å sette min bruker som eier av mappen til programmet og alt, men hjelper ikke. Det fungerer bare når jeg kjører som admin, noen som vet hvorfor?

    Og noen som vet hvorfor det går så uendelig tregt, photoshop fungerer helt fint bla.a.

×
×
  • Opprett ny...