Gå til innhold

Mad86

Medlemmer
  • Innlegg

    74
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mad86

  1. Når jeg kjører et stykke (15min+) så kommer det en hylene/ringe lyd bak i bilen. På utsiden er lyden enda mer hørbar.

     

    Trykker jeg lett på bremsepedalen så forsvinner lyden, men kommer fort tilbake etter et sekund eller to.

     

    Lyden finnes i både høy og lav hastighet.

     

    Lyden er ikke tilstede når bilen er "kald".

     

    Hva kan dette være?

  2. Det virker som at det er lotto når man må betale merverdiavgift ved handel på utenlandske nettbutikker.

     

    Jeg har ofte fått varer uten å måtte betale mvh, også varer til flere tusen kr. Men nå har jeg en vare som de plutselig skulle ha mvh på...

     

    Er det lotto på hvilke varer posten/speditør tar ut for fortolling?

  3. De tar 120Hz input, og forvandler det til 240Hz. Altså du får bare 120 unike bilder, men du får presentert dem 240 ganger i sekundet. Altså et bilde blir tegnet 2 ganger på skjermen. Noe med at økt frekvens som bedrer bildeflyten, selv om bildet ikke endrer seg.

     

    Om din PC tyter ut 35FPS, så vil denne skjermen fortsatt pese ut 240 oppdateringer per sukend, men mange av framene vil bli like.

  4. Fikk vekk initalizer boksen, kan nå justere brightness, men det er mye mørkere med 100% enn uten LightBoost. Skulle tro at navnet betydde at lyset ble sterkere for å kompensere for brilleglasset men nei da.... Tenker en PWM styrer baklyset i takt med oppdateringfrekvensen. Dette resulterer i en lavere duty cycle dermed svakere lys en vanlig bruk.

    Sliter med å skru strobing on/off nå. Så jeg får ikke sammenliknet. Programmet har 'grået ut' muligheten til å trykke off. (Ctrl)+(Alt)+(-) funker heller ikke.

  5. Hei, jeg er paranoid :) og tenker at mine sparepenger kan fordufte mens de sitter i banken (se på kypros), og jeg er redd for aksjemarkedet slik som økonomien ser ut nå. Jeg sitter på en halv million kroner jeg ikke skal bruke på en del år. Istede for å la dem være i banken til lattelig rente vil jeg heller plassere dem i gull og sølv.

     

    Ved å søke på nettet ser jeg at gull ligger på ca 1575 USD/Oz i skrivende stund. Med konvertering ser jeg at en Kilo gull ligger på ca 300k NOK.

     

    Finnes det steder i Norge hvor jeg kan kjøpe så mye gull til den prisen?

    Det er jo skatt på å ta inn gull i Norge, muligheter for å omgå dette?

    Burde jeg stole på selger, sertifisering, kjøper jeg ekte vare?

    Burde jeg lagre det i en bankboks?

     

    Noe mer jeg burde vite?

  6. Nettopp fått meg ny jobb i Oslo. Ser nå på leiemuligheter og er ganske fortvilet.

     

    Altså, jeg må ut med MINST 10,000 kr mnd for at jeg og kona skal få noe somhelst. Og så må vi opp i 13-14,000 for å i det heletatt ha noe bra med kun et soverom.

     

    Det er jo helt sinnsykt at jeg må betale opp mot 14 tusen i mnd uten strøm. Hva er det som skjer?

×
×
  • Opprett ny...