Gå til innhold

EinarOlsen23

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av EinarOlsen23

  1. En kan også bare trykke CTRL+S på en nettside og lagre hele nettsiden. Dette åpner for muligheten for å kunne ha artikkelen tilgjengelig uten internett.

     

    Dette stemmer, men vi har Nazi vakter som går igjennom PC-en din og sjekker hva slags programmer du har lastet ned. Vi har domain brukere, men under eksamen logger vi oss på andre brukere, hvor alt som er lagret på pc-en ikke kommer opp. Derfor må vi printe de ut. Jeg tar selv ikke sjangsen, de fortalte oss at hvis en tilfeldig minnepenn er koblet til pc-en, er det automatisk fusk. Tror ikke helt dette stemmer, men vær forsiktig.

     

    Husk også å skrive in Kilder! Ikke tenk at du får bedre karakter fordi du ikke skrev opp kildene du brukte, dette er feil! Du får automatisk 1 eller 2 hvis du glemmer kilder du har brukt. Selv om du ikke bruker kilder, anbefaler jeg at du skriver inn navnet på forbredelsesheftet og navnet på boken deres. Ikke forlat klassen uten å ha skrevet opp et par kilder!

  2. Menn sånn i grove trekk, så blir det nok om immigrasjon, forventninger og roller. Slik som hefte ser ut.. Er det noen som har en side med gode bindeord for å variere språket mer ? :) Finner alltids noe på nettet, men tenkte på noe litt mer eget og noe som jeg kan få bruk for

     

     

    Det jeg pleier å gjøre under Engelsk heldagsprøver er å bruke Words synonym verktøy. Dobbelt klikk ordet du vil erstatte, høyre klikk det, så står det nesten helt nederst der, synonym, deretter kan du velge mellom en rekke ord du tror passer. Dette gjør sånn at de sammet ordet ikke gjentar seg mer enn 2-3 ganger. Anbefaler at de fleste bruker dette, fort tenker sensor at du har variert språk.

    • Liker 1
  3. Det kan også komme noe om at vi skal si noe om kjønnsroller, altså forventninger og roller til gutt/jente i kanskje andre land eller i religioner. Altså prejudice against - fordom i mot. Discrimination osv...

     

    Tenker du på langsvars oppgaven når du skriver dette eller kortsvars oppgaven?

     

    For nå tenker jeg på langsvars oppgaven, vanligvis så brukes ikke heftet til del 1, men det er samme tema.

     

    EDIT: Hefte brukes ofte ikke på del 1, men del 2 er 100% sjanse for at de forskjellige vedleggene blir brukt. Det har hendt at de har brukt heftet på del 1 også, men sjeldent.

  4. Vi så også filem The Queen hvor mange hadde forventninger til henne og rollen ho spilte. Folk hadde forventninger til dronningen etter at sviger-datteren døde.

     

    Hvis du ser på hefte så handler 99% av tekstene om kvinner, kanskje vår forgie teori stemmer, det med kvinnens roller - Hint Hint

  5. Tipper også at vi kommer til å få noe om rasisme. Hvis du har lest gjennom hefte så kan du se at de fleste er utenlanske. Ser ut som om de kaster ballen til oss, og vi skal tenke det på egenhånd.

     

    Kanskje at de spør deg om ting du har lest eller sett på skole tiden som handler om folk med roller. Vi leste en tekst med navnet Mr. Know it all, hvor alle trodde at hovedpersonen ikke var den han egentlig var, altså do not judge a book by its cover.

×
×
  • Opprett ny...